Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Привет по обяд  wavey wavey

Злати  Hug Гости  Hug Деси  Hug
Злати
Да честитя на патерица рождения ден на Ертуурул Постоолу - да е жив и здрав, любов в семейството и още професионални успехи. В ролята си в Парчетата героя ми харесва - верен  приятел  newsm10 до този момент не ме е разочаровал...

Гости да ти е честита новата придобивка - ще замениш Кахраман с Фарук  Peace

Деси - в очакване сме....На първо време имаме сигурни 19 епизода, пък след това ще видим...

Ето какви слухове се носят у нас във връзка със случващото се в парченцата....

Дилара губи паметта си в епизодите на Твоят мой живот в Турция! Ето кои 3 главни герои напускат сериала!

Както писахме преди няколко дни, в епизодите в Турция героинята на Ебру Йозкан – Дилара , я блъска камион, вследствие на което изпада в кома.
В епизода в понеделник в южната ни съседка Дилара се събуди, не не всичко си спомня.
Тя е забравила детето, което е родила от Харун, както и голямата си дъщеря Хазал. Единствено помни, че все още е омъжена за Джихан, а не за Харун, както е в действителност.

Тя смята, че има две деца – Джансу и Озан. След като Харун се появява в болницата да я види, тя се изнервя още повече, тъй като последното, което си спомня, свързано с Харун, са студентските им години.
Какво предстои да се случи в следващите епизоди – предстои да видим.
Междувременно се появи новина в турската преса, в която се твърди, че Ебру Йозкан (Дилара) също ще напусне „Твоят мой живот“ преди финала на поредицата през месец юни. Тази новина обаче все още не е потвърдена официално, както тези за напускането на Баръш Фалай (Харун) и Аху Яту (Джандан).

# 256
  • Плевен / София

Кахраман не го сменям.....ще добавя Фарук... Wink Joy Joy Joy ти мисли какъв колаж ще ми направиш Laughing

# 257
  • Стара Загора
Привет,момичета

Ани wavey
Цитат
Боби много полезно за мен е това, което си публикувала за Истанбулската булка - във връзка с новата тема - резюме, актьорски състав и екипа на сериала.
Всичко,което срещна из нета за нашите "патрони"го споделям с вас в темата,макар,че някои неща се повтарят понякога Naughty
Все има нещо новичко,може да е едно изречение...,но научаваме по някоя свежа новина... Grinning Peace
Надявам се"ИБ"да се хареса на зрителите и да има висок рейтинг  Praynig
Дано да са повече от 19 епизода Peace

# 258
  • Плевен / София
Привет,момичета

Ани wavey
Цитат
Боби много полезно за мен е това, което си публикувала за Истанбулската булка - във връзка с новата тема - резюме, актьорски състав и екипа на сериала.
Всичко,което срещна из нета за нашите "патрони"го споделям с вас в темата,макар,че някои неща се повтарят понякога Naughty
Все има нещо новичко,може да е едно изречение...,но научаваме по някоя свежа новина... Grinning Peace
Надявам се"ИБ"да се хареса на зрителите и да има висок рейтинг  Praynig
Дано да са повече от 19 епизодаPeace

Боби Hug тя и "Майка" беше обявена за 13 епизода, но с този рейтинг ще е повече... Peace

# 259
Момичета, турската преса днес не е пропуснала новини за Истанбулската булка.
Боби е сложила част от публикациите в пресата, ето още малко....

Гости аз разбрах, че вече Фарук е на телефона ти...
За "майка" разбрах от момичета в темата, че рейтинга тази седмица бил паднал драстично. Японската версия е била 11 епизода и слад като сценаристите са започнали да правят свободни съчинения резултата е на лице...Но на мен все още ми е интересен и го гледам...

И аз като Гости  Hug да ви разсмея в скрит текст....

Скрит текст:

За почивния ден на мамите слугини  newsm10

# 260
Окъснях за кафе паузата...ама никой не пусна пост след моя и аз се отдадох малко на творчество....

И малко лично творчество...

# 261
Привет по обяд  wavey wavey

Злати  Hug Гости  Hug Деси  Hug
Злати
Да честитя на патерица рождения ден на Ертуурул Постоолу - да е жив и здрав, любов в семейството и още професионални успехи. В ролята си в Парчетата героя ми харесва - верен  приятел  newsm10 до този момент не ме е разочаровал...

Деси - в очакване сме....На първо време имаме сигурни 19 епизода, пък след това ще видим...

Ето какви слухове се носят у нас във връзка със случващото се в парченцата....

Дилара губи паметта си в епизодите на Твоят мой живот в Турция! Ето кои 3 главни герои напускат сериала!

Както писахме преди няколко дни, в епизодите в Турция героинята на Ебру Йозкан – Дилара , я блъска камион, вследствие на което изпада в кома.
В епизода в понеделник в южната ни съседка Дилара се събуди, не не всичко си спомня.
Тя е забравила детето, което е родила от Харун, както и голямата си дъщеря Хазал. Единствено помни, че все още е омъжена за Джихан, а не за Харун, както е в действителност.

Тя смята, че има две деца – Джансу и Озан. След като Харун се появява в болницата да я види, тя се изнервя още повече, тъй като последното, което си спомня, свързано с Харун, са студентските им години.
Какво предстои да се случи в следващите епизоди – предстои да видим.
Междувременно се появи новина в турската преса, в която се твърди, че Ебру Йозкан (Дилара) също ще напусне „Твоят мой живот“ преди финала на поредицата през месец юни. Тази новина обаче все още не е потвърдена официално, както тези за напускането на Баръш Фалай (Харун) и Аху Яту (Джандан).

Любима моя здравей,  Здравейте и вие мили мои момичета.  Приятен  четвъртък.
Тези новини, които си постнала вероятно са  от  нашите, българските вестници за турските сериали. Личи си, защото тези, които са написали статията не са си  направили  труда да изгледат 88-ма серия, а го има и в  87-ма серия.  Дилара я блъска не камион, а  градския  автобус.
Ама,  карай да върви......да става на сериал.
И  друго - тук пишат, че финала на сериала ще бъде  през м. юни.  Ами до  тогава има  много  време - какво ще снимат февруари, март, април и май???
Щом като  Ендемол  не си направят  труда да излезат в  пресата с твърдо  финализиране на сериала  в  кой  епизод,  така ще е.
Днес е четвъртък ама не съм  купила  ТВ Сага.  Дано  Златинчето да го е  купила, че да ни  светне, ако има  нещо  ново.
Искам  нещо да прочета във  фейса и ще се върна  отново.
Приятен ден и  хиляди усмивки и целувки.
Дано ни  кажат  някоя  новина за нашето  любимо момиче - Хатито.  Сега е най-красива на земята.  Майчинството е  най-големият  дар от  Бог.
И винаги тя е изключително  красива -  с  малко  грим,  просто да загатне  линиите си,  изключително  умно и с  финес е направен.  Няма ги  цапотенките   по  лицето й, като други  коледни  елхи.  Момичето си личи, че има  Европейско възпитание и  Европейски  познание в  областта на  гримирането. И  нашата  Айча
е  същата  красавица,  само, че тя е с  американско  възпитание.
До после.

# 262
Привет! Hug Hug Hug

Гости HugДеси HugАни HugБоби Hug,благодаря за споделеното! bouquet
Пресата си знае работата,пише за всички сериали! Laughing

ПП Докато търся нови снимки,Ани и Сиси са наминали!

ПП1Ани Hug,благодаря за чайчето!Имаш материал за нови колажи! Laughing

Цитат
Днес е четвъртък ама не съм  купила  ТВ Сага.  Дано  Златинчето да го е  купила, че да ни  светне, ако има  нещо  ново.
ПП2Сиси Hug,купих в-ка,но няма нищо ново!Пишат за индийски актьори от Кармата!

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 16:06 от Zlatina3

# 263
Сиси  Hug Злати  Hug

Пресата пише...но не знаем какво пише турската преса...
Това, което сложих за Твоят мой живот и което Сиси е цитирала е от фейсбук. Не беше показан източник. Но когато го прочетох и аз реагирах като Сиси - автора не си е направил труда да изгледа последния епизод - гледал, ама не догледал...Коментара, че сериала ще приключи през юни също ме озадачи...Никой никъде не е казал, кога ще бъде финала на сериала...... А от кухнята не изтича никаква информация...Ама ще чакаме пък ще видим.....

Цитат
Джандан - Куда я еду?
Мерт - В ад.
Джандан - Что?
Мерт - Ты надеялась спастись, убив моего отца?
Джандан - Я никак не связана с этих, г-н Мерт. Клянусь. Я из газет узнала. Правда, мы столько работали вместе. Это невозможно! Я не убийца!
Мерт - Что я сказал до этого? Мы не оставляем дела.
Джандан - Я поняла. Это никак со мной не связано. Я правду говорю. Послушайте меня, я не убивала вашего отца, клянусь. Его убила Асу! Асу сделала, Асу убила! Клянусь!
Мерт - Передай привет моему отцу... Выкиньте её в море, пусть рыбы съедят.. А и найдите мне Асу! | 88 серия

# 264
  • Плевен / София

И малко лично творчество...

много красиво....никой да не пипа.... Naughty

# 265
   Сладури, ще ви напиша  резюмето на  Боби  за новия  сериал на нашето  красиво момче.

За заглавието -  руснаците  го  превежда от  турски  така: Булка /невеста/  от  Истанбул. За мен е едно и  също, но не знам  защо  те го изкелифищиха.
  И  друго - не му слагат  пълен  член.  Както и да е - все е едно.

Сюрея е млада, красива,  горда девойка която е израснала като сираче, носейки на плещите си цялата тежест на живота. Неочаквано тя се  влюбва в богатия  бизнесмен  Фарук, омъжва се за него и заминава с  него като  бъдеща нова невеста в  Бурса.
               Сюрея е израснала в голям  град,  тя  много  цени  свободата, а  Фарук  макар, че изглежда от една страна  съвременен бизнесмен, но също  така и дълбоко в   себе си  почита традициите. И още от  първия  ден  любовта на  младите  се  подлага      на изпитание.
              Сюрея ще се старае да се разбира със  свекърва си - г-жа  Есма, която се опитва за командва  всички, които  живеят  под  нейния  покрив,...  със  снаха  си  Ипек, единствената  цел, която ще  бъде само да  замести едно  младо  момиче с  проблемните  братя  на  мъжа й   Фикрет, Осман и  Мурат,  а   Фарук да се  бори  с  неочаквано  обявилите се  врагове.
              Имението,  което почти  400  години  здраво е  устояло  на  времето  ще се   разклати  от  произлизащите  събития и  всеки  член  на  семейството  ще  усети  неговите  последици.

# 266
Привет  wavey

Гости радвам се, че колажа ти е харесал... Hug

Сиси благодаря за превода на резюмето на Истанбулската булка. Не съм специалист по правописа и още малко на руския. Но имам въпроси.
Ипек - е другата снаха в семейството - тоест Ипек и Сюрея са етърви  newsm78
Фарук има още трима братя -

Фикрет - Salih Bademci;

Осман - Güven Murat Akpınar;

Мурат - Berkay Hardal.

Нищо не пише за Адем -  Fırat Tanış  Thinking Нали правилно съм разбрала, че той не е брат на Фарук...

Първоначално мислех, че Ипек - Dilara Aksüyek е сестра на Фарук и като такава е зълва на Сюрея, но сега излиза, че някой от братята е женен и Ипек е първа снаха в семейството.
Малко неясен ми е този момент....

со снохой Ипек, единственной целью, которой будет лишь бы подставить молодую девушку;

в превод:

със  снаха  си  Ипек, единствената  цел, която ще  бъде само да  замести едно  младо  момиче

Тоест смисъла е, че Сюрея се опитва да се разбира
- със свекърва си Есма;
- с етърва си Ипек, чиято единствена цел е да замести едно младо момиче...
да я замести при кого  newsm78 при  свекървата или при Фарук...

Май не се изразих правилно. Ако има въпроси ще се опитам да обясня....

# 267
  • Стара Загора
Ани waveyмного ти е красиво личното творчество,но Гости waveyне дава да пипаме

В едното резюме е преведено,че Ипек е сестра на Фарук,а в другото,че е снаха Thinking

Цитат
Каждый , кто живет под крышей особняка ,Эсма- ханым , которая хочет быть единственной судьей , сестра Ипек , единственная цель которой унизить статус молодой девушки

Цитат
Сюрейя будет стараться ужиться со свекровью Эсма-ханым, которая пытается управлять всеми, кто живет под ее крышей; со снохой Ипек, единственной целью, которой будет лишь бы подставить молодую девушку;
Май ще стане ясно,като изгледаме 1-ва серия newsm78

Сиси Hugмерси за превода Heart Eyes Hug

Злати wavey
Скрит текст:

Момичета,може би сте прочели публикацията на Вюсал във vk.com.относно"Парчетата" Thinking
Цитат
Уважаемые мои и любимые
Сегодня участники нашей группы стали жаловаться. что не могут посмотреть серии нашего любимого сериала. Мне личным сообщением пришло письмо, что из-за нарушение авторских прав все видеозаписи "Осколков" будут удалены из ВК. К сожалению, всегда ждут, когда сериал полюбится народу, жду пока его переведут, а потом выкупают права и пользуются переводом, а еще и лишают нас возможности смотреть наш любимый сериал. Поэтому все, кто хочет посмотреть или по какой-либо причине не смог посмотреть некоторые серии могут воспользоваться ресурсами наших друзей, как альтернативным вариантом для просмотра. Все серии сериала есть на рутрекере:
1 сезон - https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4886808
2 сезон - https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5254069
3 сезон - https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5297032
Здесь Вы можете скачать через торрент и посмотреть их в разрешении HD.
Для тех же кто предпочитает смотреть сериал онлайн следующая ссылка:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom..

Вюсал Мамедов

Няма пояснение към снимката Naughty
Дали това е актьорския състав на Истанбулската булка" newsm78

# 268
  • Плевен / София
Ани waveyмного ти е красиво личното творчество,но Гости waveyне дава да пипаме
Привет  wavey

Гости радвам се, че колажа ти е харесал... Hug

и тази също... Stop Naughty
като станат три за щастие....тогава може Joy Joy Joy

# 269
Боби не съм чела съобщението на Вюсал. Но първите линкове с торентите - изисква регистрация, за да се свалят. Последната възможност, която е дал - става. Линка за Парченцата е на 11 страница.
Който иска може да си го запомни....
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html
Видях, че вече има определено място и за Булката. Качен е анонса с руски превод на песента...
Ето и линка за Истанбулската булка...
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/199 … sskom-yazyke.html

За снимките - и според мен това е актьорския състав, но за сега на страницата на Стар тв са обявени имената само на 8 актьори-герои. Фарук, Сюрея, Есма, Имек, братята на Фарук и Адем, който не разбрах каква роля ще играе.
Не намирам данни за сериала в sinematürk, където показват актьорите и каква роля играят....

Гости пак не разбрах  Embarassed...
Цитат
като станат три за щастие....тогава може

Thinking Thinking
Трети колаж ли трябва да направя... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт