Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето,гифчетата и пожеланията!  bouquet

Ани Hug,честит рожден ден на снахата! baloni Tada
Да бъде здрава,обичана и много щастлива! smile3525 Двете винаги да се разбирате! Laughing
Благодаря за почерпката! Hug

Сиси Hug
Скрит текст:
Приеми и моите съболезнования за зълва ти!
Вечна и памет!

Благодаря за всички новини пуснати за ИБ! bouquet

Честит празник на всички мъжки майки в темата Laughing Party Да са ни живи и здрави синовете! Heart Eyes
Скрит текст:

Приятен ден на всички! bouquet

# 481
  • Стара Загора
Ани  waveyблагодаря за почерпката  HugParty
Честит Рожден Ден на снаха ти
Нека да е здрава и щастлива и както е писала Злати Hug-да се разбирате и уважавате двете Peace

Скрит текст:

Ани waveyвчера нямах много време да пиша...

Цитат
Но и те пишат, че са слухове...Надявам се да са ги прочели на друго място, а не при нас

Не знам дали са слухове или ще се окаже вярно,но вчера в повечето страници из фейса четох,че"ИБ" ще заеме мястото на"Парчетата"в понеделник... Thinking

Цитат
Series bride Istanbul will be presented soon after the end of the series of wrecks Mid-February

серия булка истанбул ще бъде представена скоро след края на поредицата от катастрофи в средата на февруари

Честит Празник на всички мъжки майки!

Скрит текст:

# 482
Злати  Hug Боби  Hug мерси за поздравленията за снахичката ми - дано да имаме разбирателство и занапред  Praynig

След като на всякъде пишат за ИБ, че ща започва в средата на февруари, това означава, че ни остават още 2 епизода на Парченцата - ще стане голямо мазало - за 2 епизода ще избият половината герои... #Crazy #Crazy

Погледнах в хърватския форум - там обсъждат друг сериал и може би няма да гледат Булката. Но в сръбския форум има интерес.
В момента явно, че излъчват Съдбата в Сърбия, защото има статия, че сериала е с много висок рейтинг - както беше и при нас миналата година....

Отивам да гледам повторението на Дила ханъм .....

# 483
Време е за почивка...
Скрит текст:

В компанията на Кахраман и Елиф

# 484
Привет! Hug Hug Hug

Боби HugАни Hug,благодаря за инфото bouquet  и чайчето с фрешче! Wink

Тези снимки сега ги пуснаха,не знам от кога са! Peace

# 485
Дадох си почивка и реших да намина...
Злати мисля, че снимките, които си сложила са от игралните филми  Thinking зад кадър....
Ето още една....

# 486
  • Стара Загора
Ани Hugмерси за кафето и хубавия колаж Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Ходих да се постригвам,изкъпах се и съм заспала като заклана
Сега станах и грабвам кафето Coffee

Злати Hugснимките са от снимачния период на"Втори шанс" Grinning

Голяма скука Няма нищо ново от никъде Crossing Arms
И от ИБ нищо не пускат Crossing Arms

İkinci Şans - Kamera Arkası

# 487
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Има ли някъде  превод на руски на ,,Парченцата''- 89 серия?

# 488
  • Стара Загора
Момичета Hug Hug Hugпуснали са 2-ри фрагмент на"Истанбулска булка"

# 489
Пуснали са втори фрагман на Истанбулската булка....

İstanbullu Gelin - 2. Fragman

видео тук

# 490
Втори фрагман за 90 епизод на Парченцата

Osk. 2-oy anons 90 serii rus. sub Vusal Mamedov

видео тук

Казах ви, че ще стане мазало...Май Азра ще убие Дамир....

Има ли някъде  превод на руски на ,,Парченцата''- 89 серия?

Още няма. Днес писах - в петък.....

# 491
# 492
Момичета Hug Hug Hugпуснали са 2-ри фрагмент на"Истанбулска булка"

Благодаря на Божи и Ани за 2-рия откъс от Невестата! Интересен фрагман! newsm51 newsm51 newsm51 love001
Скрит текст:
Епизодично се появявам защото съм с много високо кръвно и трябва да лежа! Ще се оправя, но трябва време. От лекарство за памет получих високо кръвно.

# 493
Като гледам откъсите от Невестата си мисля, че Йозджан е много уморен и тази умора се чете в очите му, отпечатък има върху цялото му лице. Просто не е този артист, който гледах в Съдбата. Но нека почнат сериите, тогава мога да преценя по-добре. Мисля, че едновременно да правиш филм, да играеш във филм и да участваш в сериал е много натоварено. Просто Йозджан е състарен. Но и от гримьорите и фризьорите има какво да се желае. Аз гледах след Втори шанс срещите му с публиката и там той сияеше. Просто толкова младееше. Усмивката му беше различна от тази, която виждам в момента. Ох дано само на мен така да ми изглежда!!!!! newsm78 love001

# 494
Злати  Hug Боби  Hug Деси  Hug Лу  Hug мерси за споделеното  Hug

Деси мерси за преведения фрагман  Hug

Лу - ще изчакаме да започне сериала. Сега дават откъслечни неща...Ози винаги е изглеждал по-млад от годините си. Филмите свършиха. Може би правят монтажа на втория филм, който снимаха - все още не е минала премиерата....

Още в първия епизод ще има отрицателни емоции....

Общи условия

Активация на акаунт