"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 113
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • I Love You 3000
Къде го намериха този гнусяр Sick Това не може да е само актьорлък! Има голяма доза натюрел.  Тръпки ме побиха и ако не го сънувам тази вечер, пък на Sick #Crazy Sick  Ама така е като го гледах на тв-то. Добре си бях с Вбокса - чета ви кой какво правил , после пускам и превъртам само на моменти , който ми се струват интересни. Затова и този маймуняк , не съм го гледала освен в сцените , в който ДанЮ иска да го млати. И тук ми идва големият шок - онзи ден Боби , ДанЮ и май Митко хукнаха хайка да правят срещу Марио да го бият(забравих за какво), а не може да сгъне този пелишар сам! И да го набие, онзи и жалба да подаде - нито го знае къде живее , нито нищо - идва взима си Стела - две крошета и изчезва, а той сади пръчки!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Направо и аз вече не искам Рая да се връща и да иска да се сдобряват! По - далече всичи женски от този пекинез! И Събка вече не му давам. Да бяха него направили послушник в някой манастир , че да се разкара веднъж завинаги. Или гей да го направят, че да престанат тези женици да се кепазят покрай него. С радост заменят ДанЮ и Коко за Софка и дТеда! ори ако и Ана- Мария върнат с уговорката , че ще разарат ЗАВИНАГИ ДанЮ, пак ще се съглася!

Сори за чаршафа , ама пак се ядосах Simple Smile Утре може да намина да си споделя кошмара , който ще сънувам с психото #Crazy, защото съм сигурна , че ще има такъв  Shocked

# 121
Бях сигурна, че Стела ще си отвори очите, когато пастора й налети, но уви. Взе, че му пусна.. Sick

# 122
  • София
Оф,тоя мазник и аз сигурно ще го сънувам.Наистина откъде го намериха,така идеално пасва на образа си Sick Sick

# 123
Не вярвах, че ще се стигне до това да чивтосат Стела с този плазмодий, много хард взе да става.
Вече не знам какво може да я спаси от гнусара, много зациклиха с този образ на Стела.

# 124
  • ВАРНА
Интересно ще бъде, не само третостепенните "актьори" от ,,София Ден и Нощ'',  да  пращат в ,,Съдби на кръстопът'',  ами и главните.     Предполагам на всички фенове на риалити сериала,  ще бъде интересно да видят; Коко  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil - Боби - Марио - Митака в ''Съдби на кръстопът''?  Mr. Green

# 125
  • I Love You 3000
Бях сигурна, че Стела ще си отвори очите, когато пастора й налети, но уви. Взе, че му пусна.. Sick

Ааааа не , недей така. Нещо ще стане, сигурна съм! Това ще е отвратително ако го направят #Cussing out Sick #Cussing out  Може изведнъж да й дойде цикълът преди да са почнали, знам ли?! Щом му казва , аз не съм готова за деца, най-вероятно не са го направили. Защото ако вече са го направили, няма много смисъл да му казва това. Не вярвам да пие противозачатъчни. Тя антибиотици не взима, пък това ли? Нещо ще стане , иначе тотално ще спра до ги гледам! #Cussing out

# 126
  • София
Поне се надявам повече хора да се отвратят от сектите като гледат това!

# 127
Надали ще й дойде, може би някой ще почука на вратата. Дано.

# 128
  • Sofia
Сменете снимката отгоре,моля Shocked
Всеки път се стряскам от образа на Марина,а и гримьорката и "великия"продуцент не им е там мястото Rolling Eyes

# 129
А в началото на сериала все още показват Рая, София и Теда...

# 130
  • София
Не ми се вярва да се стигне до това ..... На няколко пъти връщах да видя сцената пак и видях как Стела ляга на леглото но странично и може и да не стане нищо  newsm78 а и в промото дават как тя си говори учудващо спокойно .ако се получи нещо то ще е насила а тя си говори спокойно  Naughty

# 131
  • София
Не ми се вярва да се стигне до това ..... На няколко пъти връщах да видя сцената пак и видях как Стела ляга на леглото но странично и може и да не стане нищо  newsm78 а и в промото дават как тя си говори учудващо спокойно .ако се получи нещо то ще е насила а тя си говори спокойно  Naughty
Е и какво като Стела ляга странично? newsm78 Искаш да покажат тая гнусотия в детайли ли?

# 132
Това със Стела не го очаквах.  ooooh! Радвам се, че изгледах тази част сега, че вечерта за лека нощ - нямаше да ми е приятно.  Mr. Green Обаче тези секти не са шега работа, добре са се сетили да я засегнат тази тема, ама до колко им се получава вече е отделен въпрос. Аз в класа си имах сектантка и г/д имам някакви наблюдения за тях..
Леля Мария вече е за оплакване. Гледам в промото й е лошо, а дали е възможно да се преструва, за да привлече вниманието на Митко.  newsm78

# 133
Сигурно се преструва.

# 134
Пастора е играе добре ролята си щом ми е гнусен,представям си кастинга за ролята му колко е бил забавен.

Общи условия

Активация на акаунт