"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 059
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Михаела първо пипа котката, после яде без да си мие ръцете  ooooh! А как си личеше, ще я е страх от нея  Mr. Green

Е, и на мен много често ми се случва да ям, след като съм пипала котките. То и не е реалистично да не го правя – често са в стаята, докато си похапвам, и трябва да ги разгонвам от чинията си, буквално... Mr. Green Пък и при положение че ги целувам по 10-20 пъти дневно, едва ли точно неумитите ръце са ми проблем. Sunglasses

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 23:01 от The Black Cat

# 556
Цвети я харесаха дъртите пергиши как "държала микрофона" Crazy

# 557
Аз имам две котета и много ги обичам,понякога ги смачквам от целувки и прегръдки.Ама си знам,че са ми чистички и здрави.

# 558
  • ВАРНА
Цветелинка ще навлезе в с гръм и трясък в сериала следващите епизоди.   Очертава се да я правят да пее на кожения микрофон.

# 559
Габи и Оги са много сладки  Heart Eyes

# 560
  • София
Михаела първо пипа котката, после яде без да си мие ръцете  ooooh! А как си личеше, ще я е страх от нея  Mr. Green

Е, и на мен много често ми се случва да ям, след като съм пипала котките. То и не е реалистично да не го правя – често са в стаята, докато си похапвам, и трябва да ги разгонвам от чинията си, буквално... Mr. Green Пък и при положение че ги целувам по 10-20 пъти дневно, едва ли точно неумитите ръце са ми проблем. Sunglasses
И аз съм така с моята Laughing

Радвам се за Оги и Габи. Heart Eyes

# 561
Габи и Оги са много сладки  Heart Eyes

На мен пък са ми много нелепи.Сигурно това, че Оги беше много категоричен, че е гей и даже покани родителите си на вечеря, та да им го съобщи тържествено. Whistling Честно казано и като двойка са ми скучни.
Михаела като знае баща си, какво кани Даню в Пловдив, хич не е приятно да те гледат на криво няколко дни.

# 562
Аз също харесвам Оги и Габи. Така ми се иска вече една хубава, позитивна двойка в тоя сериал. Ей така без проблеми, да ги гледаш с кеф.

Мъчно ми е за Цвети, дано се усети на навреме. 

# 563
  • София
Бащата на Михаела се държа отвратително с Даню,големи хора са,не са някакви тийнове,че да се държи така.
Чак му беше чудно как Даню си изкарва парите от фотография,а оня бившия годеник на дъщеря му сервитьорчето сигурно изкарва милиони.

# 564
  • Gotham City
Пак рециклирана история. Бащата, бивш военен на Ани беше същия.
И аз това казах на моя "Тоя кво се сопва с щерка на 25+?"
С Цвети историята ми е малко противна, защото Цвети изглежда мъничка, знам, че не е, но заради визията и пак ми бие на педофилия.
Сашо е гнусен.
Сега този дали е собственика на бара или е някой сутеньор?

# 565
На повечето актьори истинските имена са Калина/Калин  Grinning
Ще върнат ли Рая в сериала? Тя най ми липсва. Не усещам липсата на Софи и Теодора.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 09:16 от Кристал

# 566
О да, аз също смятам ,че беше много тъпо с бащата на Михаела.
За Сапо съм на същото мнение,много ми е мазен и с тая брада, Цвети си е баш дете.

# 567
На мен пък ми се коментира понеже съм психолог и ми е забавно да "чопля". Обаче това селфи ме притеснява. Ами като се знам, че не съм идеална и си имам кусури, как да тръгна да коментирам недостатъците на героите....Макар, че мен единствено визията на Стела и противният и начин на хранене ме погнусяват /с това облизване на лъжицата и говорене, докато яде, премляскване и т.н./, но все пак никой не е идеален. Да, забравих и КокУ..../любимец на сина ми, ама детето ми е на 15 и каза, че всички негови съученици го смятали за  "мноу як"/,

# 568
Рая ще се върне наистина ,но само за малко и след това напуска серияла завинаги http://www.---/506868/%d1%84%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%82 … %b8%d0%b6-%d0%ba/  Не може нещо да ми излезе линка към тази статия за съжаление.

# 569
Тъпо беше поведението на таткото-полицай. Нали не си мисли,че прекрасната му щерка е на 12 и е девствена?!  Laughing  Тя вече ми става все по-неприятна.  Sick И с тоя глас,дето си мисли,че е много секси,направо ми дразни слуха да я слушам. И тя като Галя мърмори понякога,все едно са й паднали батериите.  ooooh!
Сашо като почне с истериите направо ми идва да му оскубя гнусната брада.  ooooh!
Оги и Габи са готини,дано им се получат нещата.  Heart Eyes
Джулия наистина красива,но май само до там.   Whistling
Боби с тая сестра вече почна да прекалява. Къде ходиш бе,миличка?! Къде спа бе,миличка?! Що не се прибра,що не се обади... Ама и тя добре му каза,че вече е голямо момиче,какво й държи сметка.

Общи условия

Активация на акаунт