"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 082
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Значи довечера Супер Боби пак ще е в действие  Laughing Mr. Green

# 91
  • гр.София
Леля Мария ме дразни вече. То бива да си откровен, ама чак пък толкова. Стефания излезе много възпитано момиче. Ако бях аз, нямаше да съм така търпелива.

# 92
И на мен Стефания ми направи добро впечатление.
Всячески се опита да се сприятели с леля Мария, много изтърпя.
А накрая Митака постъпи тъпо, как така не може да се опълчи на майка си, това е мъж на години.

# 93
И аз си помислих ,че гнусня пастор като налети на Стела и ще се осъзнае ,ама уви.Сега и Маргото искал в сектата ,явно иска да я плющи и нея. Shocked Няма ли да има край с тоя гнусар,,много ми е анти.Стела как от една вечер в болницата и се опарви вече.
Леля Мария не мога да й понасям врякането.То все мънка ,все е в истерия...Беше забавна ,ама... #2gunfire

# 94
....Сега и Маргото искал в сектата ,явно иска да я плющи и нея. Shocked ...
Аз по-скоро останах с впечатлението, че каза на Стела, че Маргото искала да се присъедини. Явно Маргото ще се внедри в сектата, за да измъкне Стела  Thinking

# 95
  • София
Да тя ще влиза да я измъкне,ама дано и на Маргото не и се промие мозъка ,че вече всичко очаквам hahaha Най-добре да я измъква и да свърши вече тази драма.Стела с пневмония, не можеше да гледа как за 1 ден се оправи не знам.То,ако така ставаше..

# 96
Как може да питате как се е оправила Стела за един ден.Ясно е като бял ден:) Пастора е ударил една молитва и вече е здрава:)

# 97
Aз предлагам да внедрят леля Мария в сектата, тя ще им обясни кое как става...

# 98
  • Gotham City

smile3532

# 99

Тази идея е жестока, пасторът място няма да си намери, леля Мария ще вдигне мизерната каравана във въздуха само с крясъци... Joy Joy Joy

# 100
Ооо, няма смисъл да я внедряват. При нея няма шест-пет, ще хване Стела за косата и ще я помъкне след себе си. А пастора ще го навреме там дето слънце не огрява  Laughing

# 101
  • ПЛОВДИВ
Ооо, няма смисъл да я внедряват. При нея няма шест-пет, ще хване Стела за косата и ще я помъкне след себе си. А пастора ще го навреме там дето слънце не огрява  Laughing

Joy Joy Joy hahaha Joy

# 102
И аз искам леля Марче да иде в караваната fight

# 103
   Леля Мария много гадно се отнесе със Стефания. Изтърпя доста. Искаше просто да покаже на леля Мария, че е една свястна жена и иска да бъде със сина й. Ако бях на мястото на Стефания, нямаше да я изтрая.

Дано Маргото спаси най-после Стела. Одобрявам Маргото да се внедри в сектата. Само така може да се доближи до Стела и да я убеди, че това място не е за нея и е манипулирана от пастора.

Вижда се, че Драго иска пак да върне миналото с Маргото.

Не мога да понасям избухването и викането на Галя. Така ли ще отърве приятеля си да не изневери. Напротив, тя го подтиква да изневери. 

# 104
Ама и Драго: да се видели с Маргото... Whistling Нали се видяха, какво има да се гледат? И на мъжете и на жените тук им е слаб ангела, само да се появи някой бивш-захвърлят всичко първосигнално и първата им мисъл е да се чифтосват. #Crazy
Сега Галка пак ще истерясва и ще примира както, когато беше с Даню и Бранко, изтърка се вече-все едно и също при всички.Можеха да завъртят интрига покрай Драго и някоя самотна дама, ама-не, пак с Маргото! Tired

Общи условия

Активация на акаунт