"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 101
  • 734
  •   1
Отговори
# 585

Георгиев, ти нещо караш ли се?Хайде успокой тона!Много нахално звучиш с това-Айде!Първо не си ни виждал, второ-коментираме хора, които се снимат публично и е нормално някой да ги харесва, друг-не.Ти ако искаш направи фенклуб на сериала, само недей да размахваш менторски пръст и да казваш кой какво да коментира!
Не ти знам фамилията, не се карам.И без да удебеляваш и подчертаваш виждам буквите, това че някой е решил да се пробва на кастинг и е приет не виждам да има нещо лошо в това. Гледайте малко позитивно на нещата. Чак така да плюете всички актьори с изключение на 3ма 4ма, вероятно ви има нещо. Не знам завиждате ли им или просто изпитвате някаква злоба към тях. (:

Шести братовчед съм му.

п.п. Забравих, че сте жени, и много обичате да се заяждате и критукувате околните, а все да е на вашето не ставаааа

# 586
Ааа хич не съм за изхвърляне пък аз  #SillyГосподина ,който си мисли,че сме по-зле от героите там ,считам че преувеличава. И ще си коментираме,защото това си е нашата тема, а на който не му изнася няма работа тук comp03

# 587
 Joy Какъв кастинг те гони, повечето там са с връзки.  newsm78

# 588
  • София
Да,и това още повече ме амбицира да ги критикувам повечето.Убедена съм,че на кастингите са се явили къде по-лицеприятни и талантливи хора...ама нали не са връзкари. Whistling

# 589
Снощният епизод ми напомни, че образът на Симона за мен е най-сполучливият, автентичен, пълноценен и показващ някакво развитие във времето. А и момичето, което изпълнява ролята допринася много за това. Вярно, че тя вече е стара пушка в сериала, но си спомням, че от самото начало се държи съвсем естествено пред камера.

Дани все повече не ми харесва и ме отегчава. С новата прическа ми прилича на комбайнер, а отношенията му с Михаела много ми напомнят на тези с Галя. Не усещам химия, колкото и да се мляскат на екрана. Сивота ми лъха от тази връзка.

На Коки всяка следваща изгора е една степен по-надолу от предишната. У Ванина поне имаше някакъв чар.
Това сякаш аз съм го писала!! Симона ми е любимка. Е, без онази част с бременноста, но това по-скоро е тъпотия на сценаристите, беше много елементарно направено.
А колкото до Дани, то и с Рая нямаше много химия, не му се получава на момчето с жените, да го пробват с Марио Wink
А г-н Георгиев е прав до известна степен, не е хубаво да се обиждат хора, но се случва, к'во да се прави Simple Smile

# 590
  • София
Оу и за какво да им завиждаме? Laughing Ти най-вероятно си някой от сериала даже съм 100% сигурна,щом така се пръкна от нищото за да ни дадеш морален урок значи доста си ни чел и си понатрупал  Wink Ще си коментираме колкото си искаме,колкото и да ти се ще не може да контролираш цялото българско население и да му даваш насоки за кой какво да говори и да мисли.Всеки има право да се изразява както си поиска и където си поиска,ние за разлика от тях не сме искали да се снимаме и да ни гледат по национална телевизия за това няма как да знаеш как изглеждаме и не ти влиза в работата.Тези хора участват с ясното съзнание,че ще бъдат коментирани по всякакъв начин,кой си ти че да ни даваш акъл?А и не ми ги давай за пример миските,и те печелят с връзки и в повечето случаи на нищо не приличат. Wink

# 591
Ясно е защо тогава резултата е трагичен като цяло!Те и сценаристите явно са с връзки, затова сценария е толкова ялов.Даже и неангажиращ сериал трябва да се прави от професионалисти, които генерират идеи, а не както в случая да тъпчат на едно място и да повтарят едно и също.

# 592
Лозанова, не съм от сериала споооко. Чета ви от самото начало, просто нямам регистрация, но на моменти се прекалява, тоя е такъв, онзи е такъв. Дани като е "мопс" Вие да не би да сте по-хубави от него?

# 593
Дани като е "мопс" Вие да не би да сте по-хубави от него?
Ааа, аз Да!  Crazy Blush

# 594
  • София
Ааа, аз Да!  Crazy Blush
И аззз  Party #Silly

# 595
  • Sofia

Айде, пак Дани. Laughing Абе, ти да не си влюбен в него? Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 23:38 от The Black Cat

# 596
Новата гимнастичка е прекалено трътлеста за такава, че и за националния отбор да си мечтае, а колко изкуствено играе. Най-важното беше да си напълни чашата с вода, за да се запознае с Найден  ooooh!

# 597
Искам да знам Симона и всичките и съквартиранти как си плащат наема и как се издържат newsm78

# 598
  • I Love You 3000
Хайде Тедка май я парясаха. Найденчо ще го вържат с Иглика. Голям смях Найден и Аглика , Калина и Ясен - да сложат и едни Белчо и Сивушка, очаквам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 599
Стела малко като в "Хубава жена" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт