Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Миналата година подновявах книжката си. Получих си я в КАТ - чаках пет минути, няма нищо общо с "приключението" при подаване на документите. Направо не повярвах, бях си отделила пак целия ден  Crazy

# 316
Като сте заговорили за книжки и КАТ, мен ме върнаха от районното да подавам документите за подновяване на шофьорска книжка в КАТ, защото съм имала диоптър. Подавах едновременно документи за ЛК и шофьорска книжка, но за книжката ме отрязаха. Не знам дали от 2010 г. са се променили нещата, но го казвам, за да имате и това предвид.

# 317
Предполагам,ще ви прозвучи абсурдно,но има ли заведение в Пловдив,в което е разрешено влизането с ( едро) куче ?

# 318
  • о`майна лунна нощ е
Благоверен ТуиГ си подновяваше книжката през 2012 г. и подаде документите в районното. Той е с форма на далтонизъм и специално медицинско, но след еднократно връщане на преписката в районното и добавянето на въпросния документ /въпреки че го имат от години в КАТ/ си я издадоха въз основа на подаденото в районното заявление. Разкараха го обаче да си я получи от динозаврите.

# 319
Не е абсурдно, аз също искам да знам дали някъде позволяват присъствието на домашни любимци, в моят случай котарак, това вече може да ви прозвучи абсурдно. Mr. Green

# 320
Не е абсурдно, аз също искам да знам дали някъде позволяват присъствието на домашни любимци, в моят случай котарак, това вече може да ви прозвучи абсурдно. Mr. Green
Котаците са по-често срещани,дори в някои магазини.На кучетата (и техните стопани )се гледа като на чумави  Laughing

# 321
Сядали сме в заведение само отвън с него докато го разхождахме лятото.
Там където живеем няма проблем в това отношение, стана ми интересно у нас как стоят нещата.

# 322
  • Пловдив
Стоят зле, ако го видят вътре в заведение , поне 5 човека вече ще са се обадили или пуснали жалби в хеи, ще ги глобят хората и да искат да ви пуснат с кучето.

# 323
  • Пловдив
Лично аз нямам нищо против кучетата, но ако сме с дъщерята и в заведението има куче, то не е ОК Sad Има панически страх, независимо от големината на животните Peace

# 324
Предполагах, че стоят така нещата, нямате си и идея как странно ме гледаха хората, докато разхождахме котарака, просто тук не са свикнали да виждат коте на каишка.
В ресторант не бих влязла с животното разбира се, въпреки че и такива съм виждала, но ако видя нямам против, стига кучето да не ми облизва чинията. Mr. Green

sweet_maniche, миличката, дано го израсне.

# 325
  • Пловдив
Аз също бих разхождала котката на каишка, но ме е страх какво ще лепне като зараза, въпреки всички ваксини и опезпаразитявания.  ooooh! Сега, като се стопява снегът и лъсват всички кучешки изпражнения, само викам по дъщеря ми да си гледа в краката.  Tired  Tired Това би трябвало да са стерилни акита, на внимателно гледани домашни кучета......но все пак......Велоалеята да нас е "приказка". Там всяка сутрин ги разхождаха любимците в снега. И сега.......красотаааааа......

Може би затова не виждаш котки на каишка. За нищо на света, в тази невероятна мръсотия, не бих пуснала животинчето. Тя не куче, да търпи да и мия лапите всеки път. А аз такива проблеми имах с лапичките без дори да е напускала дома. Пускам я само на терасата и я следя да не се метне през парапета. Не, че мога да съм по-бърза от нея, ако внезапно реши да скочи.......

# 326
Като заговорихме за котки....До ВМИ мъжки оранжев котак със зелена каишка,някой да го търси ( от фейсбук) ?

# 327
  • Пловдив
и аз не бих си разхождала котето на каишка, първо заради изброените болести и второ, колкото и модерно да е някъде, котките си остават животни, които обичат да си обходят територията преди да се отпуснат, а да го водя на 100 различни непознати места ми се вижда против природата му...от около 20 котки, които съм имала, никоя не е била "отпусната" да броди по улици и заведения...на личния ни двор, да, след като го опознае.  Rolling Eyes
уличните котки също си седят с години около нас, не са отишли на разходка из други квартали, за разлика от кучета, които виждам най-различни и не за дълго.

# 328
Здравейте, търся жълт тънък чорапочащник за дете с ръст 116 см. - за предпочитане в центъра или "Южен".

# 329
  • о`майна лунна нощ е
Купувала съм от подлеза на аптека Марица.

Общи условия

Активация на акаунт