Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Авалон, смениха ми карабинките на чантата в едно ателие за ремонт на чанти срещу ДМ на Капитан Райчо. Имат различни карабинки, избрах си и ги смениха за 8 лв. и двете с шиенето на чантата. За информация, ако там ти е по-удобно.

# 331
Авалон, смениха ми карабинките на чантата в едно ателие за ремонт на чанти срещу ДМ на Капитан Райчо. Имат различни карабинки, избрах си и ги смениха за 8 лв. и двете с шиенето на чантата. За информация, ако там ти е по-удобно.
Много ти благодаря за информацията  Hug Ще помолим сина да свърши тази работа, че там на него му е близко. ММ още нищо не е свършил, а уж даваше зор. Сложи си дръжка от стара чанта и така кара.

# 332
  • Пловдив
Кажете ми къде има магазин за вносни перилни препарати ама истински. До сега все като си купя или ми вмирисват дрехите или ми избеляват много а омекотителите имам чувството, че ги разреждат с вода.

# 333
  • Пловдив
Здравейте, търся жълт тънък чорапочащник за дете с ръст 116 см. - за предпочитане в центъра или "Южен".
в Триумф в Тракия има жълти чорапогащници - може да има и при вас. В кутийка с Пипи бяха Peace

# 334
Кажете ми къде има магазин за вносни перилни препарати ама истински. До сега все като си купя или ми вмирисват дрехите или ми избеляват много а омекотителите имам чувството, че ги разреждат с вода.
Аз пазарувам в едно магазинче до у-ще Душо Хаджидеков колко са истински незнам,но аз периодично почиствам пералнята с препарат за перална машина,иначе почва да се вмирисва.

# 335
  • под тепетата
Тънки чорапогащници и чорапи цветни има в магазин след Четвъртък пазара, малко преди светофарите на кръстовището с бул. "Руски".

# 336
Откъде да взема хубава пица за рожден ден?

# 337
  • Пловдив
http://www.pizza-amore.bg/?gclid=CO-LgpfUh9ICFYU_GwodToULlg

Пица Лаб в центъра на т.н италианска уличка.
и в Кючука  пицарията с/у бившия завод Флавия.
На нас тези ни допадат,като вкус и цени.
Верди ни разочароваха  отдавна.

# 338
  • Пловдив
Верди си ги оправиха пиците, пак са хубави Grinning В Паладиум стават, като за цената са си добре.

# 339
Ние купуваме омекотители от едно магазинче в Гранда, на 2 ет. Много са трайни и разликата е осезаема. Като извадя пижами от миналата зима още се усеща аромат на омекотител. Имат и перилни, а цените са като в другите магазини. Вносни са, но не си спомням от къде.

# 340
  • Пловдив
Верди си ги оправиха пиците, пак са хубави Grinning В Паладиум стават, като за цената са си добре.

Кога за последно яде пица там? Продуктите, които ползват са меко казано зле. Писала съм вече за прошутото им...На 10 метра от вкъщи са ми, но вече май освен салата и кафе друго там не консумирам.
Харесват ми пиците на Фреско и на Пикантино.

# 341
  • Пловдив
Аз харесвам пиците на Ориджинале, но обстановката там не ни харесва и си ги поръчваме за в къщи. Страшно вкусни и печени на пещ са. Peace

# 342
  • Пловдив

Кога за последно яде пица там? Продуктите, които ползват са меко казано зле. Писала съм вече за прошутото им...На 10 метра от вкъщи са ми, но вече май освен салата и кафе друго там не консумирам.
Харесват ми пиците на Фреско и на Пикантино.

Преди месец ядох пица във Верди. На мен са ми дори на 5 метра разстояние. И доста повече ми харесват от Фреско, които също се намират до нас.

# 343

Поръчвали сме от Хепито, най- много тяхната пица ни харесва  , имат и вегетарианска , и от Годзилата не е лоша.

# 344
  • Пловдив
Къде има най-голямо разнообразие от преходни лайсни?
Спомням си някакъв склад срещу Оптодент, но не намирам информация в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт