Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • до едно тепе
Фото Пинк пускат често ваучери в Грабо. Вземах си миналата пролет и снимките бяха хубави.  Peace

# 76
  • Пловдив
За снимки от години използвам услугите на СнимкитеВиPeace

# 77
Фото Стил,Лейди Странгфорд 1-до Римския стадион по стълбичките.

Още един глас от мен. Peace
Да кажа също, че правят запис от аудио и видео касети на диск. Peace

# 78
  • Пловдив

аз също! Супер удобен е сайтът, когато човек има да изкара повечко снимки - над 30 лв безплатна доставка до адрес, цени на 10/15 най-добри, дори ваучерите в грабо на фото пинк са по-скъпи като човек присметне...
Аз изкарвам поне 100 снимки, защото снимаме много, даже сега не съм изкарвала скоро и сигурно към 250 поне ще имам...

# 79
  • Тра-ла-ла
От къде мога да си намеря хубави дънки до към 70лв макс. Искам да не са протъркани и накъсани, средно дълбоки или до под пъпа ( поне 8 пръста да е ципа) и да са тъмно сини.

Обиколих Гранда и Форума. Или са някакви идиотски модели, или масово имат дефекти на вертикалния шев отзад между джобовете (криви на една страна). Дали на Илиянци има нещо свястно,  че преди години като съм ходила имаше доста стара стока?!

# 80
  • Пловдив
От къде мога да си намеря хубави дънки до към 70лв макс. Искам да не са протъркани и накъсани, средно дълбоки или до под пъпа ( поне 8 пръста да е ципа) и да са тъмно сини.

Обиколих Гранда и Форума. Или са някакви идиотски модели, или масово имат дефекти на вертикалния шев отзад между джобовете (криви на една страна). Дали на Илиянци има нещо свястно,  че преди години като съм ходила имаше доста стара стока?!
До Форума има и пазарче за дрехи. Като тръгнеш по вътрешния ред в посока поликлиниката, след книжарницата има златарски магазин и магазин за домашни любимци. Срещу тях има едно магазинче за дънки и блузи - дамски и мъжки. Аз винаги си взимам от там. Доволна съм, имат и дълбоки и не толкова дълбоки, като цена са средно 35-40 лв. Стоката е от Димитровград, каквато е и навсякъде кажи речи из града. Ако решиш, може да минеш да провериш. Не съм ходила от 1-2 месеца и незнам какво е заредила жената, но обикновено дънките и са изчистени.

# 81
Няколко познати ползваха услугите им миналата година и се оплакват, че снимките вече са избелели (вадили са ги на по-скъпата хартия). При вас как е качеството?

# 82
  • Пловдив
Няколко познати ползваха услугите им миналата година и се оплакват, че снимките вече са избелели (вадили са ги на по-скъпата хартия). При вас как е качеството?
Аз поръчвам от по-евтиния им вариант, винаги мат. Не съм имала проблем с избеляване.

# 83
  • Пловдив
Здравейте, преди доста години в Капана,в пресечка, точно зад Халите имаше магазинче за ДМЦ конци и гоблени. Някой заели дали още съществува?
Благодаря и хубав ден Peace

# 84
Джулая,дънки последно си взех от Кенвело и още едни от Мориц,но от намалените модели.И за мен стана все по трудно да откривам изчистини модели.Преди години си вземах дънки от Индиго на главната,но и там вече нищо не ме грабва.Успех и да споделиш после,къде има богат избор.

# 85
  • Пловдив

Изчистен модел дънки съм купувала от Simply. Имат магазин в Илиянци, също на Мария Луиза до р-т Елеа и някъде в пресечка на Ив. Вазов срещу сладките до Първа градска.

# 86
Къде в Кичука ремонтират чанти? Ако има около Събота пазара или магазин ДМ още по-добре.

# 87
Здравейте,някой днес, ако ходи до хижа Здравец, може ли да сподели как е пътя? bouquet bouquet

# 88
  • Пловдив

Понякога има изчистени в H&M, както и е Бершка.Аз лично в Гранда не успявам да си намеря дънки - вечно са с много ниска талия и капси/пайети и т.н. навсякъде.

# 89
  • Тра-ла-ла
Благодаря за информацията Simple Smile В понеделник ще мина през Илиянци и магазинчетата до Форума и ще докладвам. МОЛ-ски дънки хич не ми харесват. Гледала съм и в двата мола....все едно съм в магазини секънд хенд. Като че ли сред турските дънки има по-добри модели и цветове, но у нас явно идват трето качество стоки. То не са криви шевове, цепене на плата около гайките и джобовете ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт