Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
В Парктикер бяха свършили миналата седмица, не знам дали са заредили.

# 181
Здравейте.  bouquet
Някой да знае къде мога да намеря такъв кейс за телефон Huawei p9 lite. Става въпрос за магазин в Пловдив, а не за онлайн магазин.

# 182
  • Пловдив
Благодаря Nanami, ще пратя някой през седмицата.

# 183
Мисля, че в темата се спомена за баячка в Пловдив, но да бае на дреха, понеже човека живее далече!? Някой да знае?

# 184
Здравейте,знаете ли къде продават подобни панделки https://ru.itao.com/u/928106341#post-10000683376769

# 185
  • Пловдив
Здравейте!
Много Моля за сведение къде се премести щанда на Пандора. Преди бяха на 1 етаж в Мол Пловдив, сега ги няма там. Знаете ли от къде в Пловдив може да се вземе бижу на Пандора?

# 186
  • Пловдив
Здравейте!
Много Моля за сведение къде се премести щанда на Пандора. Преди бяха на 1 етаж в Мол Пловдив, сега ги няма там. Знаете ли от къде в Пловдив може да се вземе бижу на Пандора?
На главната улица в магазин
ROJE
14,"Knyaz Alexander Batenberg , str.
Plovdiv,
Срещу НМ се пада.

# 187
  • Пловдив
Здравейте!

Пандора се преместиха в магазина,който беше срещу щанда им в мола  Peace За мъжки костюми беше. Като завиеш надясно по коридора веднага първия магазин вдясно. Дано ме разбра  Blush

# 188
На ул. Волга където се вадят експресно документи (лк; паспорт) има ли пос терминал или трябва да платя в банката? Някой скоро да е ходил, дали има много хора?

Някой има ли впечатления от фитнеса в новия мол? Не мога да се сетя как се казваше, за да му проверя работното време и цените.

# 189
  • Пловдив
на ул Волга, на самото гише, може да си заплатиш с карта, ние вадихме скоро паспорт и платих така

# 190
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за Пандора 😊

# 191
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от фитнеса в новия мол? Не мога да се сетя как се казваше, за да му проверя работното време и цените.

Нямам впечатления

Атлетик Фитнес
Работно време:

Понеделник до петък: 06:30 – 23:00 ч.
Събота и неделя: 08:00 – 22:00 ч.

GSM:+359 885 333 421

# 192
  • На тепето...
Момичета, някоя може ли да ми препоръча сервиз за лаптопи в Пловдив. Ходила съм на няколко места, но все не съм доволна. Става дума за стандартни неща - преинсталация, профилактика на охладителната система (смяна на термо паста и т.н.)

# 193
  • No Line On The Horizon
Аз ползвам услугите на Ком компютър на Руски. В сграда на завоя преди моста на Герджика са, посока Север.

# 194
Къде в Пловдив мога да намеря спортно бюстие или сутиен? Става въпрос за бюстие/сутиен тип късо потниче, но с оформени чашки отвътре. Купувала съм такова от Лидъл, но оттогава все пускат спортни бюстиета които са без чашки или безшевни, т.е. без нищо поддържащо отвътре.... newsm78 Като цена- до 15 лева ако може да е....
Виждала съм в магазин Панда (срещу Баумакс) подобен тип сутиени, тип потниче, по 5-7 лв. бяха. Но беше преди две години. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт