Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Да вземат вече да отварят Доминос,че най-накрая да ядем хубави пици,много се забавиха нещо..  Mr. Green Дано,де.. На аморето също не са им лоши пиците между другото  Peace

# 346
Моля да ми препоръчате магазинчета за перилни препарати, но да не са внос от някъде си. Просто да има много богата гама. Изключвам големите вериги лекси, кауфланд и т.н

# 347
Момичета, знам че е индивидуално, но колко пари отделяте за подарък за детски рожден ден? За приятелче имам предвид?!

# 348
  • о`майна лунна нощ е
Опитвам да се наместя в рамките на 15-20 лева. Предвид това, че хлапетата са в училищна възраст и са често канени на рождени дни, не мога да си позволя да отделям повече.
За роднински деца и много близки приятели увеличавам парите.

# 349
Опитвам да се наместя в рамките на 15-20 лева. Предвид това, че хлапетата са в училищна възраст и са често канени на рождени дни, не мога да си позволя да отделям повече.
За роднински деца и много близки приятели увеличавам парите.
Благодаря много! Значи действам адекватно...

# 350
Момичета, знам че е индивидуално, но колко пари отделяте за подарък за детски рожден ден? За приятелче имам предвид?!
Аз винаги гледам подаръка да е към 25лв.Правя груба сметка.Меню за едно дете 12-15лв.Аз като отида с детето и си поръчам един сок или мин.вода -2лв.И разни хапки,соленки и т.н. сложени по масите и стават общо 20лв разходи на празнуващите за едно дете.И смятам,че е редно подаръка да е малко над разходите на хората.За приятелско дете давам повечко.

# 351
Къде има най-голямо разнообразие от преходни лайсни?
Спомням си някакъв склад срещу Оптодент, но не намирам информация в интернет.
Ние бяхме взели от магазин Маркита.Имаха много голямо разнообразие и са на по-ниски цени от големите магазини.Но това беше преди 2г.

# 352
Някой знае ли къде мога да намеря хубава памучна мъжка пижама?Да не е на главната само.За предпочитане в Тракия или другаде,където мога да спра с колата.

# 353
На ММ му купувам пижами от фирмения магазин на Ареал на брезовско шосе. Паркирам на паркинга на Кауфланд, а павилиона е на спирката, до Лафка. Памучни са пижамите, но имай в предвид ако купуваш ватирана, че много се спират.

# 354
  • Пловдив
Тази седмица има хубави мъжки пижами в Кауфланд. Поне в брошурата изглеждат много добре.  Може да погледнеш и там.

# 355
  • Пловдив
Опитвам да се наместя в рамките на 15-20 лева.

Peace

# 356
  • Пловдив
В Гранда на втория етаж. Преди магазинът се помещаваше срещу самия Гранд. Има си паркинг долу.

# 357
  • Пловдив
Има ли някакви намаления в Притишоп за 14 февруари? Някой да е наминавал скоро?

# 358
Здравейте!Трябват ми балони цифри с хелий, не на пръчка, а на връзка.От който и да е квартал, само не от центъра.
Благодаря!

# 359
В Мол Пловдив има.

Общи условия

Активация на акаунт