Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Търся си фризьорка за подстригване в района в близост до Мария Луиза. Моля помогнете на косата ми  Grinning

За Сомбрерото да се включа с още едно положително мнение. Каквото и да хапваме там, винаги поръчваме и начос Кесос  Peace

# 406
Почти във всяко по-голямо копирно студио печатат тениски с щампи и не само - възглавници, калъфки и т.н.

# 407
  • Пловдив
Търся си фризьорка за подстригване в района в близост до Мария Луиза. Моля помогнете на косата ми  Grinning

Антон, работи в салон на площад Шахбазян.

# 408
А да предложите фризьорка за дамско подстригване на центъра (без Арлет), която не взима повече от 10 лв?

# 409
  • о`майна лунна нощ е
Мога да дам координати за Кършияка - уличката зад училище Яворов -"Средец", ако не ме лъже паметта.

# 410
  • Пловдив
Мога да дам координати за Кършияка - уличката зад училище Яворов -"Средец", ако не ме лъже паметта.
Давай. И аз се интересувам.

# 411
  • Пловдив
А да предложите фризьорка за дамско подстригване на центъра (без Арлет), която не взима повече от 10 лв?

Васка от салон Лайза. Намира се срещу Дома на културата.

# 412
  • о`майна лунна нощ е
Зад Яворов улицата е Средец, има едно игрище, малък паркинг и точно срещу него е салонът. Почти всичко е в оранжево като интериор. В нова кооперация е, а от двете й страни има строежи в момента. Дафинка е момичето, което е собственикът и е фризьорът там. Предлагат и козметични процедури и маникюр, но ги прави другото момиче - Краси.
Студио за красота Дафи. Това е името.

# 413
Търся да купя бяла и черна боя за лице. Някой има ли идея къде мога да намеря?

# 414
  • Пловдив

Антон, работи в салон на площад Шахбазян.

Благодаря! Ще го потърся bouquet

# 415
  • Пловдив
Антон работи бързо и качествено, но е малко особен. Има клиенти, които харесва, както и такива, които не. Мнението ми е основано на многократни посещения при него от мен, майка ми и свекърва ми. От трите само аз му останах клиент.  Peace
Дано се харесате взаимно!  Peace

# 416
Искам да купя от тези балони с цифрите, фолиевите. Видях по-назад в темата, че е споменат МОЛ Пловдив, а знаете ли от къде другаде в близост до центъра по възможност мога да купя такива?

А, и още нещо-понеже мисля да приготвя такос, та някой има ли идея от къде мога да намеря питки(тортила, мисля се казваха, ако не се лъжа)?

# 417
Клиентка съм на Антон може би над 15 години. Три или четири пъти съм му "изневерявала" за подстригването и винаги съм съжалявала. От половин дума ме разбира какво искам и работи много бързо. Относно поведението му и с мен понякога се е държал странно, но го отдавам на умора, а не на лично отношение. Водила съм притекли и роднини, които не са Пловдив и е знаел, че няма да му станат клиенти, но винаги отношението му е било добро.
Не го защитава, просто наистина е страхотен професионалист, които както всички нормални хора, понякога е подвластен на умората и настроенията си.

# 418
  • Пловдив
Момичета трябва ми качествено спално бельо,но на добри цени,защото ми трябват поне два комплекта.Бях в Свежен-нямат нищо,бях и в аутлета до Света Петка,но цените хич не са като за аутлет.
Разгледах онлайн ,но всичко е на китки ,животни и не са моят стил.Търся нещо нежно и изчистено.Всичко ,което харесах е над 150 лв,а на всичко отгоре са само 4-5 модела.В Техномаркет имат намаление на ТАС,но тези огромни китки ме убиват просто,изобщо не коментирам айфеловата кула снимана отдолу.
Ако може да ме насочите нанякъде ще съм благодарна.

# 419
  • Пловдив
В Тед имат спално бельо, разцветките могат да се видят на сайта им. 100 % памук са им нещата.

Neolita , колко ти струва измиване, подстригване и оформяне със сешоар при Антон? Последните години съм се подстригвала все в София и скоро не съм го посещавала. Надявам се да не е надул много цените.

Общи условия

Активация на акаунт