Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Момичета трябва ми качествено спално бельо,но на добри цени,защото ми трябват поне два комплекта.Бях в Свежен-нямат нищо,бях и в аутлета до Света Петка,но цените хич не са като за аутлет.
Разгледах онлайн ,но всичко е на китки ,животни и не са моят стил.Търся нещо нежно и изчистено.Всичко ,което харесах е над 150 лв,а на всичко отгоре са само 4-5 модела.В Техномаркет имат намаление на ТАС,но тези огромни китки ме убиват просто,изобщо не коментирам айфеловата кула снимана отдолу.
Ако може да ме насочите нанякъде ще съм благодарна.

English home евентуално.

# 421
На Гладстон с Преслав,ъгловия магазин за чаршафи и хавлии видя ли ? ( Дали пък да не са една верига с магазина на Мария Луиза  ? )

# 422
  • Пловдив
Там съм планувала да мина утре.Май ще трябва просто да се примиря с цената.Търся памучен сатен или бамбук и явно под цена от 140  няма да стане.Вариант ми е и амазон,обаче ще ги получи дъщеря ми и аз не мога да преценя материята.А нея да я питам за материи е все едно да питам сомалийче как обича пържолата-препечена или алангле. ooooh!От тук пък като ги купя ще ги пращам там-сбъркана работа

# 423
Щом сте склонна да поръчвате, може да погледнете комплектите на Роксима дрийм, имат памучен сатен по 50-60лв.

# 424
Щом сте склонна да поръчвате, може да погледнете комплектите на Роксима дрийм, имат памучен сатен по 50-60лв.
На Христо Данов магазина им не съществува ли вече ?Срещу Кукления театър ?

# 425
  • Пловдив
Ако не полудея и не ида до Одрин ще  е добре.хахаха

# 426
  • Пловдив
Някой да има идея откъде мога да купя розови фланелки максимално евтино? Различни размери ми трябват и задължително розови.
Цял град си прави рекламните тениски тук-http://empeka.com/, аз лично купувам от тук тениски за цялата рода, пада се точно срещу входа на фитнес Пулс.
На дребно продават/печатат ли ?
Ние сме печатали, но им се обади и ги попитай за всеки случай.

# 427
  • Пловдив
На дребно продават, но за печатането не съм сигурна доколко е изгодно. За Коледа печатахме едни флашки. Шефа ги взе преди обяд и след обяд ме изпрати с 8 допълнителни бройки за допечатване. Казаха, че вече матрицата е унищожена и ми поискаха 35 лева да ми направят нова за печат.

# 428

А като качество как са?

# 429
  • Тра-ла-ла
На втория етаж в ТЦ Форум имаше магазин за спално бельо, но скоро не съм минавала да видя дали все още е там. Не знам на Роксима ли беше, на Белотекс ли newsm78

Магазинът на Гладстон/Преслав го минах след НГ и беше  Tired

# 430
Не знам дали ги има още в Пловдив, преди бяха в Мол Галерия, но сега погледнах в сайта и не са посочени м-ни в Пловдив.
Аз съм доволна от качеството, ние имаме само два комплекта, съответно експлоатацията е огромна. Според указанията на производителя се перат на 40градуса, аз винаги ги пускам на 60, но пък моя десен е светъл. Не знам как биха се държали по-тъмните  Rolling Eyes

# 431
  • Пловдив
Там съм планувала да мина утре.Май ще трябва просто да се примиря с цената.Търся памучен сатен или бамбук и явно под цена от 140  няма да стане.Вариант ми е и амазон,обаче ще ги получи дъщеря ми и аз не мога да преценя материята.А нея да я питам за материи е все едно да питам сомалийче как обича пържолата-препечена или алангле. ooooh!От тук пък като ги купя ще ги пращам там-сбъркана работа
http://magazintemi.com/index.php?route=product/category&path=101_103
http://vista02.com/products.php?c=11&sesid=058059f4c9f35f12836b8176dbd3bfad
Виж тук...

# 432
  • Пловдив
Мерси момичета.Рядко влизам в реален магазин ,но явно ще ми се наложи. JoyЩе обиколя там където ме подсетихте.Още веднъж-благодаря.

# 433
Някой може ли да ми препоръча къде да запиша дъщеря си на класически балет? От коя школа сте доволни?

# 434
Момичета трябва ми качествено спално бельо,но на добри цени,защото ми трябват поне два комплекта.Бях в Свежен-нямат нищо,бях и в аутлета до Света Петка,но цените хич не са като за аутлет.
Разгледах онлайн ,но всичко е на китки ,животни и не са моят стил.Търся нещо нежно и изчистено.Всичко ,което харесах е над 150 лв,а на всичко отгоре са само 4-5 модела.В Техномаркет имат намаление на ТАС,но тези огромни китки ме убиват просто,изобщо не коментирам айфеловата кула снимана отдолу.
Ако може да ме насочите нанякъде ще съм благодарна.

Тази седмица в Кауфланд има промоция на  различно спално бельо / разцветки,размери, цени/  на Тед 100%памук. Купих вече 2 комплекта и съм доволна от цената- 5 части за 44,99лв. , избрах нежни светли цветове.Не съм ги изпрала още, но пише че могат да се перат до 40С.
В Тракия във Форума на 2 етаж е магазин на Белотекс, в него имат доста стока и красиви десени. Миналата седмица бях в него.  А от днес в Лидл също има спално бельо. http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 09:24 от doroty3

Общи условия

Активация на акаунт