Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Инглиш хоум от мен, супер доволна съм от чаршафите, в момента имат -50%  Peace

# 436
  • под тепетата
huliganka, видях, че в лидл ще пускат от 20.02 пастели за лице. Виж ги в сайта им дали те устройват.

# 437
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking
Смокините? Още не сме ходили, но само положителни мнения чувам  Peace

Смокини е ок за обедно меню, но цените в нормалното са далеч от да не е скъпо. Сядане там ни излиза по-скъпо от доста места, които се водят за скъпи. Не останах очарована и от храната. Иначе обстановката е чудесна.

mystic woman - Сомберото в Кършияка е добро. Новото до МОЛ-а не сме пробвали.

Смокини е истинско разочарование, когато става дума за храната, и не говоря за обедно меню 🤔

# 438
Здравейте,
Някой да знае от къде да купя обезмирисено кокосово масло голяма разфасовка

# 439
Бях си купила преди време от един онлайн магазин
www.organiclife.bg. Даже ми дойде безплатно до нас,че доставката била безплатна за над 20лв.поръчки,а кокосовото беше около 20-21лв. И от студено пресованото имаха, но аз само обезмирисеното ползвам,че другото много ароматно ми идва.

# 440
  • Пловдив
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking
Кръчмарска история.И като обстановка и като кухня.Не бих препоръчала.

Подкрепям Peace
Аз бих препоръчала ресторант Меню в Кичука. На нас ни стана много любим, въпреки че ни е далече.

# 441
huliganka, видях, че в лидл ще пускат от 20.02 пастели за лице. Виж ги в сайта им дали те устройват.
bilqna_69, благодаря, ще погледна  bouquet но все пак предпочитам боичките и ще се радвам, ако някой се включи с идея къде мога да намеря

# 442
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking
И аз съм за ресторант Меню. Прятно(чисто и топло), вкусно, добро обслужване, нормални цени. Всичко което сме си поръчвали е много вкусно и на момента приготвено, а десертите им са уникални.

# 443
  • Plovdiv
Може ли да обясните къде се намира този ресторант Меню?

# 444
Лоли, Меню е в Кючука на мястото на някогашния Каназирски.

# 445
  • Plovdiv
Благодаря, ще питам мм дали го знае, че на мен кючука ми е тъмна индия

# 446
Искам да купя от тези балони с цифрите, фолиевите. Видях по-назад в темата, че е споменат МОЛ Пловдив, а знаете ли от къде другаде в близост до центъра по възможност мога да купя такива?

А, и още нещо-понеже мисля да приготвя такос, та някой има ли идея от къде мога да намеря питки(тортила, мисля се казваха, ако не се лъжа)?

# 447
Питки има в Лидл. А балони трябва да има в 101 балона (май така се казваше магазина)

# 448
  • Пловдив
Питки има и в Била, и в Кауфланд Peace

# 449
  • Пловдив
Аз препоръчвам ресторант "Ривиера" - единият е до градинката на Каменица, другият на Данаил Николаев, почти до "Васил Априлов". На мен и приятелките ми вторият ни е по на сърце и ходим много често там.

Общи условия

Активация на акаунт