Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистите пералнята преди използване на Sanosan Maxima за пране?
Какво представлява епидуралната анестезия и какви са нейните рискове и ползи?
Какво е мнението за дезинфектанта и омекотителя за бебета Impresaн Sensitive?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистите пералнята преди използване на Sanosan Maxima за пране?
Преди да използвате Sanosan Maxima за пране, се препоръчва почистване на пералнята. Това може да стане с помощта на специални почистващи препарати за перални машини, които могат да бъдат намерени в магазините за битова химия. Тези почистващи препарати са специално предназначени за премахване на натрупани мазнини, котлен камък и други замърсители в пералнята.
-
Какво представлява епидуралната анестезия и какви са нейните рискове и ползи?
Епидуралната анестезия е вид обезболяващо лечение, което се прилага по време на раждането. Той включва инжектиране на лекарство в областта на гръбначния стълб, което блокира усещането за болка в долната част на тялото. Предимствата включват значително облекчаване на болката по време на раждането. Въпреки това, рисковете могат да включват нежелани реакции като намалена чувствителност, главоболие, промени в кръвното налягане и други.
-
Какво е мнението за дезинфектанта и омекотителя за бебета Impresaн Sensitive?
Дезинфектантът и омекотителят за бебета Impresaн Sensitive са обсъждани в групата „В очакване на новия живот“ във Facebook. Въпреки това, преди да решите да ги използвате, е важно да се консултирате с лекар или специалист по детско здравеопазване, за да сте сигурни, че продуктите са подходящи и безопасни за бебето.
-
Можете ли да препоръчате други магазини за бебешки и детски дрехи в София, които не са част от веригите Slinki Puppy, Dundio или Vitalis?
-
Какви са симптомите и лечението на заболявания по време на бременност?
след като 5дни се лекувам с тия бабешки неща дет ни ги дават за бременни сега съм много зле. Снощи се влоших гласа ми стана като на дарт вейдър кашлях много беши ми много отпаднало. Мъжа ми търча за осцилококцинум спрей за гърло с невен и прополис, и капки муконазал защото ми казаха ако не минава с тия тия полезните да взема тези. Инхалации правих чай всичко и едва заспах,отделно от кашлянето 2 пъти се напишках малко абе чудо беше... сега се събуждам и ми е адски зле... от носа ми много и гъст жълт секрет, от гърлото също излизат жълти храчки, гърлото ме боли многоо отпаднало ми е и... не мога да говоря.... сериозно нямам глас.... като описам да изшептя нещо ме срязва като нож...никакъв звук не мога да издам ууужааас...
колкото и странно да изглежда това,за мен не е
Намерихме точно такава за 330 евро, светло бежово с тъмно бежово.
Все се надявах ММ да поеме нещата, но... той говорил с познати и се оказва, че най-добпе да се говори с доктора, който ще изражда, да каже с кои банки работи. А аз съм на преглед чак на 30.01, а ми е неудобно да звъня на доктора по телефона за такова нещо. Чета по сайтовете на банките за информация. То трябва лична среща. Дали бързо ти насрочват такава или трябва да се чака? В единия сайт четох, че ти дават кутия с комплект за вземане на кръвта, и след това "вашият партньор се обажда на наш куриер, който идва да вземе пробата". Това значи ли, че всеки доктор може да вземе клетки и кръв
.
Аз имам опит от баткото. Тогава бях в Cryo-Save. Обаждаш се дори 2-3 дни по-рано, не се чака много, уговаряте среща - за информация, запознаство, лични данни, въпроси. Пращат договор и банкова сметка, за първите 1000лв. и след това кутията. Да, наистина почти всеки доктор може да ги вземе клетките (не е специален човек от фирмата). Може да питаш твоя лекар дали работи с тях, какъв опит има.. ТМ звъни само да дойде някой (най-вероятно представителят, с който се поддържали контакт) да вземе кутията, обажда се в деня на раждането или когато е планувано секциото. При нас се случи нещо, което е рядкост - лекарят не успя да вземе достатъчно кръв и клетките бяха недостатъчно за съхраняване...