Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 41

• 105 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Най-добре е да пробваш предварително как стои, ако имаш възможност. Примерно, аз въпреки че съм със сухи клепачи, с течни сенки въобще не мога да се оправя, пък уж по-добре трябва да ми е с тях.

# 286
Най-добре е да пробваш предварително как стои, ако имаш възможност. Примерно, аз въпреки че съм със сухи клепачи, с течни сенки въобще не мога да се оправя, пък уж по-добре трябва да ми е с тях.

Както е писала съфорумка по-горе, много трудно се преценя в магазините на изкуствено осветление. Иначе има и Лили и ДМ до нас, има как да отида без грим и да пробвам. Течни сенки гледах само в Н&М, не ми вдъхнаха доверие. Аз като слагам сенки, след това доизтупвам излишното с четка, с течните не знам как ще стане. Течните сенки си ги представям като червила в подходящи цветове, не виждам какво по-различно може да има. Може би и там ще е до качество, тренинг и тн.

# 287
  • Сливен
По повод озаряване на лицето,пробвах на ръка новия серум на нивея с белите перли,след като попие в кожата остават леки блестящи частици,които предполагам трябва да направят лицето свежо и озарено.Някой дали ги е пробвал?

# 288
По повод озаряване на лицето,пробвах на ръка новия серум на нивея с белите перли,след като попие в кожата остават леки блестящи частици,които предполагам трябва да направят лицето свежо и озарено.Някой дали ги е пробвал?

От Нивея бягам като дявол от тамян, такива алергии ми прави, че не ща и да пробвам.

# 289
  • Добрич
Аз за да не съм като платно след фон дьо тена или бб крема, ползвам перли за лице на Голдън роуз или Avon, за зоната около скулите.

# 290
Принципно не ползвам фондьотен, но скоро гледах блога на една бюти-блогърка, и тя много ме зариби с расказа си за фондьотен L'oreal True Match. Според нея е бил страхотен. Така че като стигна до Бургас искам да го тествам. Още тя посъветва, когато избираме фондьотена да го тестваме не върху лицето или ръката, а върху шията отстрани, да сложим няколко оттенъка. И да не го гледаме в магазина, където има лошо осветление, а да не се притесняваме да излезем вънка, и да го видим на естествената светлина. А още по- добре и да се поразходим с него няколко часа, защото фондьотените си променят цвета постепенно, и да можем да преценим крайния резултат.

# 291
Принципно не ползвам фондьотен, но скоро гледах блога на една бюти-блогърка, и тя много ме зариби с расказа си за фондьотен L'oreal True Match. Според нея е бил страхотен. Така че като стигна до Бургас искам да го тествам. Още тя посъветва, когато избираме фондьотена да го тестваме не върху лицето или ръката, а върху шията отстрани, да сложим няколко оттенъка. И да не го гледаме в магазина, където има лошо осветление, а да не се притесняваме да излезем вънка, и да го видим на естествената светлина. А още по- добре и да се поразходим с него няколко часа, защото фондьотените си променят цвета постепенно, и да можем да преценим крайния резултат.

Koзметичните марки плащат на подобни за реклама. Въпросния фон дьо тен не е лош. Интересно, че техни за мазна кожа ми пасват идеално, а тези за суха, ми идват по-тъмни. Може би наистина трябва да тествам у нас. Моята кожа на врата и на лицето се различава, затова пробвам на вътрешната част на ръката.

Да похваля нов лак на Флормар, бързо съхнещ-2.50 лв. Покрива с едно нанасяне и има избор на цветове.

# 292
И аз съм доволна от лака на Флормар. Купих си нежен телесен цвят и като че ли държи по повече от седмица, което при мен е направо чудо.
За ББ крема - така и не се разбрахме с този продукт, колкото и да се опитвах. Купих си на Гарние - не лош цвят, но много неприятно ми действа, че се размазва и цапа до вечерта. Ако реша да си избърша носа, цялата ми кърпа става на петна, просто не знам какво остава на кожата. После си купих на СВР - доста по-скъп от Гарние, прави ми страхотен кир ефект. Накрая се отказах и ползвам фон дьо тен.
Накрая за сапуните - за мен едни от най-добрите сапуни са глицериновите на CD. Миризмата просто ме разтапя. Сега са пуснали и нов вид - тъмносин с мирис на море - много ми хареса

# 293
Моята кожа на врата и на лицето се различава, затова пробвам на вътрешната част на ръката.
Точно затова, че на повечето хора цвета на врата и на лицето се различава, се предлага да се пробва върху врата, и да се избира оттенък по- близък с такъв на лицето, за да няма толкова явна разлика. И при гримирането, естествено, фондьотена трябва да се нанесе и на шията малко.
Между другото, тя даде линка към една друга бюти- блогърка, обаче аз след като я видях, моментално изключих нейния блог. Не мога да доверявам на жена, която ще ми обяснява за козметика, и при това да прави елементарни грешки, лицето и беше много по- тъмно от шията, а комбинацията от изрусена коса +черни вежди никак не я украсяваше, иначе е много красива жена, да.

# 294
Обожавам ББ крема на Ла Рош, не е супер скъп, но не е никак евтин
Търся му по-евтин заместител, но засега безуспешно
Рядко ми пасват кремове, а бб кремове още по-рядко и  май по-добре да си карам на него, вместо да ръся по 10на лева за пробва на други...

# 295
Доволни ли сте от етеричните масла от Зоя.БГ?

# 296
Моята кожа на врата и на лицето се различава, затова пробвам на вътрешната част на ръката.
Точно затова, че на повечето хора цвета на врата и на лицето се различава, се предлага да се пробва върху врата, и да се избира оттенък по- близък с такъв на лицето, за да няма толкова явна разлика. И при гримирането, естествено, фондьотена трябва да се нанесе и на шията малко.
Между другото, тя даде линка към една друга бюти- блогърка, обаче аз след като я видях, моментално изключих нейния блог. Не мога да доверявам на жена, която ще ми обяснява за козметика, и при това да прави елементарни грешки, лицето и беше много по- тъмно от шията, а комбинацията от изрусена коса +черни вежди никак не я украсяваше, иначе е много красива жена, да.

На врата нямам повод да слагам фон дьо тен, затова избирам цвят да ми пасва възможно най-точно, за да не си личи. Повечето в ютуб, така се мажат, че направо се стряскам. Все пак предпочитам 3 часа да се разхождам, пред да се гримирам 3 часа, за 30 минути на главната. Работя и искам грим да не плаши на дневна светлина и да издържа цял ден. Ако има в нета някоя, която не се маже 30 минути и не ползва над 10 продукта, чак тогава има какво да и гледам.  Peace Hug

# 297
Съветват да се гледа цвета на врата именно защото мажеш цялото лице с един цвят, а врата ти остава друг( там никой не маже Simple Smile )
За да има синхрон, се сравнява (не само) с цвета на лицето, а и с този на шията

# 298
Съветват да се гледа цвета на врата именно защото мажеш цялото лице с един цвят, а врата ти остава друг( там никой не маже Simple Smile )
За да има синхрон, се сравнява (не само) с цвета на лицето, а и с този на шията

Нямам разлика с врата. Там кожата е друга, на ръката пак е моята кожа, по-близка по плътност и цвят до лицето. Защо на врата, там е дебела и плътна все едно на гърба или корема да пробвам?

# 299
  • София
Мале с тоя врат ше ме уморите Joy
И аз тествам цвета с опакото на ръката, месестата част под палеца. Иначе мацвам на границата между лицето и шията и тичам на вън да се гледам. Ама много ми е сложно, то почвам да вадя кърпички, огледало /или да си искам/, мажа, тичам навън, гледам, връщам се друг цвят мацвам....и те така по 5 пъти. Накрая тъкмо съм избрала цвят близък до моя и забравям кой е номера. ooooh! Ииии....еми почвам от начало. Blush

Общи условия

Активация на акаунт