Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 41

• 105 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Щом са за суха кожа нормално да са по богати и мазни, вземи си Аква серума на Балеа и отгоре някакъв хидратиращ крем и мисля, че ще ти е ок. А тя всъщност каква ти е кожата, гледам, че ползваш и за суха и за нормална/смесена? newsm78

# 391
Объркана съм.  Thinking Досега си мислех, че ми е суха - след измиване дори само с вода обикновено ми опъваше леко. С измивния гел на Билка, който уж се води хидратиращ, опъваше повече, най-вече на бузите. Напоследък обаче след измиване с вода спря да опъва, а дори и с гела, опъването намаля.
В Т-зоната никога не е била суха, но не ми е и мазна - нямам лъсвания.

# 392
Виктория Андреевна, възможно е, че кожата ти не е суха, а комбинирана и дехидратирана, тогава ти трябват овлажняващи кремове, а не такива за суха кожа, и да знаеш, че маслата също изсушават кожата.

# 393
Със сигурност е дехидратирана, в известна степен фактът, че не пия много вода (до литър на ден) също допринася. Доколкото съм запозната, сухотата може да се причинява от дехидратация или от нарушения в липидния баланс. Явно при мен проблемът е хидратацията, ако изобщо все още го има. Масла за кожата не използвам. Чела съм, че кокосовото било полезно, но не съм се престрашила да се намажа все още  Joy

# 394
  • София
Кокосовото е комедонно, доколкото знам. Хидратирай повече и виж как ще ти се отрази, пък и гела на Билка, доста момичета казват, че им изсушава.

# 395
Аз ползвам основнно вече масла - от кайсия за лицето и бадемов за тялото . Предпочитам ги - от както основно ползвам масла кожата ми се чувства по-добре

# 396
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Измивният гел на Билка си изсушава, каквото и да пишат на опаковката.
Кремът за смесена кожа на Пирин Дрийм беше ужасен и го хвърлих.Даже имам ревю за него.Изобщо не е подходящ за такъв тип кожа.

# 397
Здравейте относно кремовете за лице. В момента ползвам крем за лице на Арома 30+ дневния и нощния, но май нямат слънцезащита и тъй като скоро ми свършват не знам към кой друг крем да се насоча. точно тези кремове ми харесват, защото попиват бързо и кожата не остава мазна, тъй като моята по принцип е мазна, но вече около очите и челото имам леки бръчки. Благодаря.

# 398

Кремът за смесена кожа на Пирин Дрийм беше ужасен и го хвърлих.Даже имам ревю за него.Изобщо не е подходящ за такъв тип кожа.

Този със стволовите ябълкови клетки ли? И аз не съм възхитена. Виж тези за суха кожа, си ги купувам няколко пъти.

Здравейте относно кремовете за лице. В момента ползвам крем за лице на Арома 30+ дневния и нощния, но май нямат слънцезащита и тъй като скоро ми свършват не знам към кой друг крем да се насоча. точно тези кремове ми харесват, защото попиват бързо и кожата не остава мазна, тъй като моята по принцип е мазна, но вече около очите и челото имам леки бръчки. Благодаря.

Мажеш си крема, отгоре крем фактор, отгоре грим. Така ми е казвал дерматолог. Кремовете с фактор са 15, аз ползвам + 30 лятото и пролетта. Няма как да се съобразявам крема, който купувам и да е с фактор.  Peace

# 399
Аз вече сума неща си харесах от разни блогърски менюта, че вече трябва да си направя списък  LaughingДа добавя, че винаги съм била доволна от бг марката Елеа, в частност от почистващите продукти (пяна, гел, тоалетно мляко) и мисля скоро пак да си купя от тях. Преди седмица опитах за първи път и тяхната боя за коса, номер 5.0 " светло кафяво" и съм супер доволна. Бях с червена коса, червеното отдавна се изми, но тази боя ми покри добре всичко. Peace

# 400
Крем-депилаторите на Елея също са хубави, ползвала съм два вида и все към тях се връщам.

# 401

Този със стволовите ябълкови клетки ли? И аз не съм възхитена. Виж тези за суха кожа, си ги купувам няколко пъти.

Мажеш си крема, отгоре крем фактор, отгоре грим. Така ми е казвал дерматолог. Кремовете с фактор са 15, аз ползвам + 30 лятото и пролетта. Няма как да се съобразявам крема, който купувам и да е с фактор.  Peace
За лятото такава комбинация ми става тежка, затова взимам някакъв аптечен крем с достатъчен фактор, гледам да е хем овлажняващ, хем матиращ, хем с голям фактор. И отгоре само пудра. Да, по- скъпи са от Арома, но една тубичка ми стига за целия сезон. А кремове без фактор ползвам, когато не излизам.

# 402
Скрит текст:

За лятото такава комбинация ми става тежка, затова взимам някакъв аптечен крем с достатъчен фактор, гледам да е хем овлажняващ, хем матиращ, хем с голям фактор. И отгоре само пудра. Да, по- скъпи са от Арома, но една тубичка ми стига за целия сезон. А кремове без фактор ползвам, когато не излизам.
[/spoiler]

Елея имат крем 50 фактор.?! Не знам, моята е суха.

# 403
# 404
Знам че има, написах го като предположение, но дали ще и хареса и отговори на нуждите и.

Общи условия

Активация на акаунт