~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 418
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Ама те нямат толкова вина, колкото хората около тях. Казано просто : Хората ги скараха. Тя не е научила за дядовото наследство. И това ако научи от другите...
За мен единствено и само те са си виновни, защото допускат другите да им направляват живота, защото слушат пак същите тези други, а не се вслушват във вътрешните си гласове, нооо ще се научат да бъдат истинско с-во, само че докато се учат много горчилки, ще си причинят.

Laughing
http://www.fox.com.tr/No-309/ekstra-video/14387/Filiz-ve-Erol-FO … ini-ele-gecirirse

# 31
# 32
Като гледам вече и легълце за Емирджим са купили и нашата няма намерение да се връща при мъжа си, ooooh! ще пуска корени при мама, и сестрите си.

Маминото синче пък, ще рони крокодилски сълзи за дъщерите си, а не за жена си(в миналия епизод и намекна нещо от сорта, че те са важни за него, не тя, но Филизка не се усети, защото бързо и замаза очите за сетен път).

# 33
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
понякога май е по добре да нямаш помагачи при отглеждането на децата....проблемите са повече от помощта... Wink
за тези които следят ЛНД....утре ще сме пак на сватба...Мурат и Хаят този път  явно ще се женят отново , но в  присъствието на роднини....ще видим и вечер на къната/ това е във втория фраг/

# 34
# 35
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug следя и 309 и ЛНД , реших и аз да пиша, защото последната серия на номера просто ме вбеси с Лялето и нейното поведение на дете  ooooh! изобщо не отива на една майка такова поведение.. добре е сърдита на мъжа си, но вече не е само тя има го и Емир (който е сладурче Heart Eyes ).
Следя и ЛНД нямам търпение за утрешния епизод  Whistling, въпреки че и там нещата хич не са розови с този Емре  ooooh!
Извинете за чаршафа, но най-накрая се престраших да пиша  Whistling

# 36
 wavey

NEW/С фенка.

Работата продължава с пълна газ, вече е готов сценария на 34 епизод.
Скрит текст:

Сега се сещам за частта от 33 серия, която е със спомените им, значи цял 32 епизод, ще я ухажва и сдобряване, ще видим чааак в края на серията, и отново чакане до следващата.

NEW Heart Eyes

NEW Heart Eyes
Скрит текст:
Ocak sayısı almayan kaldı mı? 🤔
Bu arada tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller. Tadını çıkarın. Kucaklıyorum hepinizi

Новая фотография Фуркана
С подписью: На январь сделали İxir Life🤔 Кстати, хорошего отдыха всем ученикам и учителям. Обнимаю всех вас

NEW

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 18:09 от Neidjal

# 37
Тъкмо щях да наплюя Демет, че не лайква Фукс, а само той нея, ма го е Joy

# 38
 wavey

Ааа, не я плювкай Тери, лайкват се взаимно.
Еййй, няма да се научат да пускат по два трея, веднъж кога рейта беше се снижил ни замазаха очите с втори и дотам.
Не, че искам слаб рейтинг за да ни пускат по два, но при другите сериали това е обичайна практика, само при този не е. Crossing Arms

NEW/Демет с брат си Волкан.

NEW/С приятелка.

Мурат продължава да издава книги и ми прави впечатление, че има доста почитатели(не само в случая).
https://www.instagram.com/p/BPkAQJ5A-77/?tagged=no309fox
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 14:19 от Neidjal

# 39
Да пуснат някоя снимка от сета, какво е това затишие  Tired

# 40
Да пуснат някоя снимка от сета, какво е това затишие  Tired
Речено-сторено, не че е нещо кой знае какво, но пак е нещо.
Какъв ли е този хотел, кой/и ли е/са в него, да не би Онур да се е преместил там за да няма посетители в къщата им докато всички знаят, че е извън града?! Thinking
Снимките в хотела вече са приключили.

# 41
До къде стигна Онур по хотели да ходи  и да се крие да види сина си  ooooh!
Това, в което се превърна изобщо не ми се връзва с образът му от първите 2 епизода  Tired

# 42
До къде стигна Онур по хотели да ходи  и да се крие да види сина си  ooooh!
Това, в което се превърна изобщо не ми се връзва с образът му от първите 2 епизода  Tired
Абсолютно, Confused стана подлаган на Ляле и сие, нооооо такава е любовта, човек оглупява. Mr. Green

Задават се 4, 5 нови сериала по Фокса, феновете пощуряха да не би от вмъкването на новите сериалчето ни да пострада, очаквам лавина от запитвания към продуцента, да видим. Thinking

# 43
Е с рейтинг 6, ако ни свалят  Joy Joy Joy
Ние не сме в риск  Laughing

# 44
Е с рейтинг 6, ако ни свалят  Joy Joy Joy
Ние не сме в риск Laughing

Скрит текст:
Praynig newsm17 bishop

Тери,
Скрит текст:
ми Ашка до последно си беше с много приличен рейтинг пък го свалиха от екран, даже мнооого по-висок от на някои други, които все още кретат. ooooh!
Голямо претупване в последната серия(не го гледах сериала, но отделни моменти от последния епизод да, чисто и просто информативно да видя докъде може да стигне сценаристката в препускане, и пришпорване на случващото се, ееееее надмина Shocked очакванията ми.
Ужаааааас, лиши верните фенове на сериала от Дефмерската доза удоволствие, която заслужаваха поне на финала.
Много, много, много съм доволна, че в № такова препускане няма и изживяваме всяка емоция, и всяко едно душевно състояние на всеки герой плавно, и поетапно).

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 15:26 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт