~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Наде, и на мен не ми хареса финала  ooooh!

# 46
Поредна преведена част от интервюто с Фуркан за януарския брой на списание İxir Life.
Скрит текст:
Интервью Фуркана с журнала İxir Life(выпуск январь 2017)
Вопрос: В сериале No:309 главную роль разделяете с актрисой Демет Оздемир, в каких отношениях с ней? Этот вопрос вызывает интерес у тех кто любит вас...
Фуркан: Демет Оздемир мой друг (подруга) и с ней в этом прекрасном проекте я достаточно наслаждаюсь, я счастлив.
Естественно сцены, где находится её герой, она даёт жизненные силы и переживает те моменты, это очень важно. Играем натурально и заставляем зрителей поверить -почувствовать нас как пару,что мы пара. Но у каждого актёра, есть свои методы работы.

Видео.
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239974%2F05cc2 … l_wall_-116464248

SET

NEW/С фенове.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 21:48 от Neidjal

# 47
# 48
NEW/С фенка.

# 49
Много му отива така  Heart Eyes

# 50
 wavey
И на мен Тери ми харесва новата му прическа, даже според мен му отива повече отколкото лимбата.

NEW
Скрит текст:
Новое видео Фуркана
Разговаривают по арабски.
Фуркан сказал: Привет Индонезии
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239975%2F24e9d … l_wall_-116464248

# 51
Забелязвате ли като се скарат Онур и Лалето и на него му се променя вида, започва да ходи по-обикновено облечен, прическата му е на никъде  Joy Коскоджа Онур Саръхан с дънки и палтенце на работа  Joy
Сега му била чок зор работата, че преди лесно ли му е  било  ooooh! Лалето да не е алтава от вчера  Joy

# 52
Забелязвате ли като се скарат Онур и Лалето и на него му се променя вида, започва да ходи по-обикновено облечен, прическата му е на никъде  Joy Коскоджа Онур Саръхан с дънки и палтенце на работа  Joy
Сега му била чок зор работата, че преди лесно ли му е  било  ooooh! Лалето да не е алтава от вчера  Joy
Скрит текст:
rotfImao rotfImbo
Хи, хи, ама как точно си го казала. Joy
Да, забелязала съм, но на мен спортно-елегантният му стил ми харесва повече от официалния, изглежда напълно естествен.
Лялето докато бе бременна когато изпадаше в депресии се търчеше със сладко, а сега и разделени, и не, все изглежда добре. Даже видимо не и личи, че страда предвид видът й, докато Онур все едно е друг човек.

# 53
[quote author=Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~ link
Лялето докато бе бременна когато изпадаше в депресии се търчеше със сладко, а сега и разделени, и не, все изглежда добре. Даже видимо не и личи, че страда предвид видът й, докато Онур все едно е друг човек.
Виж я с желязна маска пред него, а инак в стаята си плаче яко  Joy Joy Joy

# 54
Скрит текст:
[quote author=Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~ link
Виж я с желязна маска пред него, а инак в стаята си плаче яко  Joy Joy Joy
Така е, но видимо не и личи, дори пред него изглежда студена, и безразлична, докато на Онур от километри му личи, че е съсипан. Rolling Eyes
 Party Party Praynig
Скрит текст:

Аз пък друго забелязах, че кога Ерол и Бетюл творят гадории им се връща, и Филизка напуска Еролчик.
И в тази серия, ще е така, и ще отседне със свекъра си в Йълдъз, а мухъла, ще и се моли на колене. Mr. Green Нека му, малко му е.
Охххх, Емирджим е голям сладкиш на два дни. Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 11:35 от Neidjal

# 55
Като спомена за това... Аз се чудя Онур защо не отиде да им вдигне един скандал, а само си мълчи  #Crazy ooooh!

# 56
Като спомена за това... Аз се чудя Онур защо не отиде да им вдигне един скандал, а само си мълчи  #Crazy ooooh!
А де Crossing Arms и не само той, и Йълдъз трябва да ги разпертушини, а те и в домовете си ги пускат, Shocked ooooh! #Crazy не ги разбирам, честно.

# 57
Като спомена за това... Аз се чудя Онур защо не отиде да им вдигне един скандал, а само си мълчи  #Crazy ooooh!
А де Crossing Arms и не само той, и Йълдъз трябва да ги разпертушини, а те и в домовете си ги пускат, Shocked ooooh! #Crazy не ги разбирам, честно.
Никаква логика в поведението им  Tired Кога ще седна да се съобразявам с някаква леля и братовчед, които ми мислят само лошото.  ooooh! Луди ще ги направя  Laughing

# 58
NEW Heart Eyes

Два дни до новия епизод, Ляле защо ли гледа така уплашено!?
Скрит текст:

NEW Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 15:17 от Neidjal

# 59
Лалето да я удариш с нещо тежко, та още по-изплашено да погледне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт