NEW

явно Онур и Ляле, ще се срещнат и там, ще му води Емир. 

е готов, ще ни очаква чок романтик епизод,
така и предполагах,
дано обаче преди това се сдобрят,
че, ще ни се изчака чакалото.
Аз го видях още когато подписваха договора де 

Май повече се радвам на коментарите ви
И аз се ядосвам на реакцията на Лаленцето, за мен е първична, недообмислена и лееекинко инфантилна - тип "на си ти куклите, дай ми парцалките"
. Май още не осъзнава, че освен куклите, вече има и дете
. Обаче... от друга страна... ами Онур също има "немалка" заслуга. Я да си спомним какво й каза, когато я залови да тършува в офиса му - "доверието и честността са..... и т.н.". И се цупи докато не получи обяснение. А сега какво става - той е изловен в недоверие и нечестност и хич не иска Ляле да му се цупи... Емиии... ще трябва е той малко да се препоти. Преди известно време казах, че двамата още не са семейство в истинския смисъл на думата и ще трябва доста трънлив път да изминат.... за съжаление. Сега ако Онур е пич
и шеф на място би следвало бързичко да се сети за охранителните камери във фирмата и да ги попрегледа. Логично е на тях да открие нещо важно, щом този офис се подслушва и шпионира от кого ли не
. А Лаленцето вместо да подсмърча и гледа снимката му, да вземе да го хване за ухото и да му спретне един "разпит" на брадясалия татко. Но все пак ние гледаме комшийско дизи - кахърите трябва да са излишно проточени във времето
. Дано само не прецакат интереса на зрителите и рейтингите. Па да си призная - от известно време си задавам и един такъв въпроЗ - при толкова стрес и негативни преживявания как й тръгна кърмата на Лалето и как успява да си задържи лактацията
. Силно се надявам още утре вечер да видим проблясъци на "поумняване" и у двамата
я ни виж с Терка какви сме печени и държим фронта.
Разрешение ли трябва да получи от г-жата за да говори?

защото г-жата тъй му заповядва.

Емирджим си иска тати и мама заедно, и това си е.
все едно е държана на въже,
да лишава детето от Онур и баща му от него, и дим да я няма в домът на мама.
Така ли се решават най-лесно семейни проблеми, с бягство ли? 

да гледаме, не, мерси. 
/, аУтоматически откликвам на призива ти за включването
. Най-напред правя уговорката, че каквото и да казвам, аз и ню-ню не се съмнявам, че каквото и да прави Онур, той го прави с мисъл за нашата кифличка
. Но....... Аз лично оставам с усещането, че на моменти Онур използва този мотив малко и като оправдание за свои действия. Не мога да приема, че управлява успешно голяма компания (за което се предполага, че притежава не само мениджърски, но и чисто личностни качества), а не съумява да използва тези си качества и в личния си живот. Позволява основно на майка си да направлява точно най-интимната част /в най-общия смисъл/ от личния му живот. Да, той е добър син, уважава, зачита и т.н. родителите си, но... неведнъж ни показаха, че честичко не е съгласен с тях. Е.... и като не е съгласен - какво? От какво се страхува? Сам ясно вижда колко много майка му иска наследството. А семейният бизнес е такъв, какъвто е, не благодарение на майка му и баща му, а на дядото и самият него. Т.е. би следвало да има увереността и смелостта да отстоява неприкосновеността на личните си чувства, емоции, преживявания. Хич не искам да ни го докарат до позицията на П...ьо Маринкин
.
.
. С една загрижена, обичаща, но обсебваща майка, която почти постоянно ме вади от цървулите. Два дена след раждането ще грабне детето и ще хукне нанякъде си. Не ми се иска никак да гледам блещенето на Сонга и приплюването и мазането с пръст по масата "ей тука го записвам".
. Между другото колко време мина от раждането, че да не изглежда, че призовавам към изстъпления

/
. Най-напред правя уговорката, че каквото и да казвам, аз и ню-ню не се съмнявам, че каквото и да прави Онур, той го прави с мисъл за нашата кифличка
. Но....... Аз лично оставам с усещането, че на моменти Онур използва този мотив малко и като оправдание за свои действия. Не мога да приема, че управлява успешно голяма компания (за което се предполага, че притежава не само мениджърски, но и чисто личностни качества), а не съумява да използва тези си качества и в личния си живот. Позволява основно на майка си да направлява точно най-интимната част /в най-общия смисъл/ от личния му живот. Да, той е добър син, уважава, зачита и т.н. родителите си, но... неведнъж ни показаха, че честичко не е съгласен с тях. Е.... и като не е съгласен - какво? От какво се страхува? Сам ясно вижда колко много майка му иска наследството. А семейният бизнес е такъв, какъвто е, не благодарение на майка му и баща му, а на дядото и самият него. Т.е. би следвало да има увереността и смелостта да отстоява неприкосновеността на личните си чувства, емоции, преживявания. Хич не искам да ни го докарат до позицията на П...ьо Маринкин
.
.
. С една загрижена, обичаща, но обсебваща майка, която почти постоянно ме вади от цървулите. Два дена след раждането ще грабне детето и ще хукне нанякъде си. Не ми се иска никак да гледам блещенето на Сонга и приплюването и мазането с пръст по масата "ей тука го записвам".
. Между другото колко време мина от раждането, че да не изглежда, че призовавам към изстъпления

много ми е приятно, че се включваш при нас. 

както се случваше досега, а не чак в 35 епизод когато ни обещават чок романтик епизод за Свети Валентин.