~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Лалето да я удариш с нещо тежко, та още по-изплашено да погледне  Mr. Green
Де тоя късмет, Laughing но неееее Онур, ще я добри с китки, Confused тя затова, ще му затваря устата с ръка Shocked да не говори. ooooh!
NEW

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 15:32 от Neidjal

# 61
На Демет не й ли е студено  ooooh!

# 62
Като гледам кожата на ръката й бая е настръхнала.

NEW
Скрит текст:

Като, че ли снимат в закусвалня/ресторант или кафене, Thinking явно Онур и Ляле, ще се срещнат и там, ще му води Емир. Tired
Луда работа, вместо да се прибере при мъжа си, ще се срещат навън като гаджета и ще разнася детето в студа като пазарска чанта. ooooh!
Скрит текст:

Пуберска работа. Laughing

SET
https://www.instagram.com/p/BPndvkkBxT_/?tagged=no309
https://www.instagram.com/p/BPnLq77BnBa/?tagged=no309

И Фатма е в същото заведение, може би Нюню, ще заведе Емирджим при баща му.
Скрит текст:

Вече сценария на 35 епизод в седмицата на Свети Валентин Party е готов, ще ни очаква чок романтик епизод, Heart Eyes така и предполагах, Party дано обаче преди това се сдобрят, Praynig че, ще ни се изчака чакалото.
Скрит текст:
Подпись на фото: День возлюбленных

Фуркан раздава автографи(сега забелязах, че е левичар и аз съм левичарка, и синът ми).
Скрит текст:
Много нови фотки, много нещо. Party
Скрит текст:

Трудно ми е да я възприема с черна коса, но, ще свикна.
https://www.instagram.com/p/BPnGQIrgJ1o/?tagged=no309fox

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 22:03 от Neidjal

# 63
Наде, не ти е направило такова впечатление, защото освен писането всичко друго си го прави с дясната ръка  Joy Аз го видях още когато подписваха договора де  Mr. Green
На мен левичарите са ми много интересни, винаги съм искала и аз да съм, но уви  hahaha
Брат ми например абсолютно всичко прави с лява ръка, даже и хляба си реже  Joy
И много ме кефи като каже "Всичко е направено за хора с дясна"  hahaha hahaha hahaha

# 64
И Пелинсуто и Ерол са левичари  Whistling

Кажи й, кажи й   Mr. Green че детето трябва да е на първо място, а не да го разделяш от баща му Naughty Mr. Green

Crazy

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 11:33 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 65
 wavey

И да и казва Нюню файда йок, нашата науми ли си нещо е по-бърза от вятъра. ooooh!

NEW

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 12:01 от Neidjal

# 66

Онур как се сърди  Joy

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 13:18 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 67
Намусен изглежда Онур и с право, как можа да го напусне и да се върне в домът на майка си, ooooh! не ми го побира ума!?! no

# 68
Идиотка, кво да очакваме  Tired

Колко щастливи бяха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Здравейте, момичета!  wavey Май повече се радвам на коментарите ви smile3521 bouquet И аз се ядосвам на реакцията на Лаленцето, за мен е първична, недообмислена и лееекинко инфантилна - тип "на си ти куклите, дай ми парцалките" tooth. Май още не осъзнава, че освен куклите, вече има и дете Peace. Обаче... от друга страна... ами Онур също има "немалка" заслуга. Я да си спомним какво й каза, когато я залови да тършува в офиса му - "доверието и честността са..... и т.н.". И се цупи докато не получи обяснение. А сега какво става - той е изловен в недоверие и нечестност и хич не иска Ляле да му се цупи... Емиии... ще трябва е той малко да се препоти. Преди известно време казах, че двамата още не са семейство в истинския смисъл на думата и ще трябва доста трънлив път да изминат.... за съжаление. Сега ако Онур е пич  tooth и шеф на място би следвало бързичко да се сети за охранителните камери във фирмата и да ги попрегледа. Логично е на тях да открие нещо важно, щом този офис се подслушва и шпионира от кого ли не  tooth tooth. А Лаленцето вместо да подсмърча и гледа снимката му, да вземе да го хване за ухото и да му спретне един "разпит" на брадясалия татко. Но все пак ние гледаме комшийско дизи - кахърите трябва да са излишно проточени във времето hahaha. Дано само не прецакат интереса на зрителите и рейтингите. Па да си призная - от известно време си задавам и един такъв въпроЗ - при толкова стрес и негативни преживявания как й тръгна кърмата на Лалето и как успява да си задържи лактацията  hahaha hahaha hahaha. Силно се надявам още утре вечер да видим проблясъци на "поумняване" и у двамата tooth tooth tooth

# 70
Оххххх Кити, разсмя ме с коментара си, ама включвай се по-често дееееее, Crossing Arms я ни виж с Терка какви сме печени и държим фронта. Laughing
Не го виня въобще Онур, че премълча на онзи етап истината, защото каквото правеше и прави винаги бе и е с цел Лялуша да се чувства ОК. Ако бе се съпротивил на родителите си(между другото в 24 епизод Фикрет каза на Йълдъз, че Онур сам без тях не може да вземе решение за анулирване на договора, не ми е ясно защо обаче като той го е подписал) ако Ляле не бе отрекла пред Сонга за писмото въобще нямаше да стигнат до сватба.
На РД на племенницата му.

Ей тази фотка от новия епизод ме вади от обувките, абе как може да му затваря и устата беее!? #Cussing out Разрешение ли трябва да получи от г-жата за да говори? Crossing Arms ooooh!
Скрит текст:
Също ме дразни и сцената в съда,
Скрит текст:
той й каза, че не е съгласен на развод, а тя не та не, ще се съгласял и туй то #2gunfire защото г-жата тъй му заповядва.

SET/Нашия все едно е бил на фризьор под каска. tooth Mr. Green Joy

Ей сега, ще се договорите по мъжки, JoyЕмирджим си иска тати и мама заедно, и това си е.
Скрит текст:
Давай я заберу своего племянника... Мужчина с мужчиной, мы договоримся, возможно...

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 15:36 от Neidjal

# 71
Вярно, че Ляле е импулсивна, но може би има известно право. Тя знае, че не е от аристокрацията и мисли, че Онур има двумислие още. Обеща и, че ще го анулира договора, но не изпълни обещанието си. Какво да си мисли тя. Че той си оставя вратичка някаква...

# 72
Вярно, че Ляле е импулсивна, но може би има известно право. Тя знае, че не е от аристокрацията и мисли, че Онур има двумислие още. Обеща и, че ще го анулира договора, но не изпълни обещанието си. Какво да си мисли тя. Че той си оставя вратичка някаква...
Разбира се, че има право да му се сърди. Все пак любимият й на когото имаше 100% вяра я излъга независимо от добрите му намерения, но според мен нямаше право да си събира парцалките с бясна скорост #Crazy все едно е държана на въже, Stop да лишава детето от Онур и баща му от него, и дим да я няма в домът на мама. Crossing Arms Така ли се решават най-лесно семейни проблеми, с бягство ли? Crossing Arms
Няма край този сет в дома на Сонга. ooooh!

Обяснете й, че да подивее и тя. doh
Не ни стига Лалка, ми и Сонга в атака #Crazy да гледаме, не, мерси. Stop
Скрит текст:
"Давай объясним все нашей маме или же найдите с Онуром один путь."

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 16:26 от Neidjal

# 73
Нейдж /надявам се не те дразня с това обръщение Hug/, аУтоматически откликвам на призива ти за включването  tooth. Най-напред правя уговорката, че каквото и да казвам, аз и ню-ню не се съмнявам, че каквото и да прави Онур, той го прави с мисъл за нашата кифличка tooth Peace. Но....... Аз лично оставам с усещането, че на моменти Онур използва този мотив малко и като оправдание за свои действия. Не мога да приема, че управлява успешно голяма компания (за което се предполага, че притежава не само мениджърски, но и чисто личностни качества), а не съумява да използва тези си качества и в личния си живот. Позволява основно на майка си да направлява точно най-интимната част /в най-общия смисъл/ от личния му живот. Да, той е добър син, уважава, зачита и т.н. родителите си, но... неведнъж ни показаха, че честичко не е съгласен с тях. Е.... и като не е съгласен - какво? От какво се страхува? Сам ясно вижда колко много майка му иска наследството. А семейният бизнес е такъв, какъвто е, не благодарение на майка му и баща му, а на дядото и самият него. Т.е. би следвало да има увереността и смелостта да отстоява неприкосновеността на личните си чувства, емоции, преживявания. Хич не искам да ни го докарат до позицията на П...ьо Маринкин  newsm43 newsm52.
Затова и понякога се дразня повечко от нормалното tooth.
Ляле пък е на съседната писта  tooth. С една загрижена, обичаща, но обсебваща майка, която почти постоянно ме вади от цървулите. Два дена след раждането ще грабне детето и ще хукне нанякъде си. Не ми се иска никак да гледам блещенето на Сонга и приплюването и мазането с пръст по масата "ей тука го записвам".
Каквото и да кажем, обаче, и Ляле, и Онур са продукт на своите семейства. Пак добре, че са станали такива, каквито са, а не като Ерол и онова оцъкленото злобилче.
Дано не ни мъчат с дълго сдобряване. Предлагам Онур да се взима в ръце, да нахлува с вратата у Сонга, да си грабва булката и..... на хотел с плодови коктейли  tooth tooth tooth. Между другото колко време мина от раждането, че да не изглежда, че призовавам към изстъпления tooth tooth tooth

PS. Аз не осъждам изобщо това, че Ляле запушва устата на Онур с ръка. При толкоз инати как иначе да го докосне... па току-виж Онур бацнал кунката й  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 16:58 от kyty

# 74
Нейдж /надявам се не те дразня с това обръщение Hug/
Скрит текст:
, аУтоматически откликвам на призива ти за включването  tooth. Най-напред правя уговорката, че каквото и да казвам, аз и ню-ню не се съмнявам, че каквото и да прави Онур, той го прави с мисъл за нашата кифличка tooth Peace. Но....... Аз лично оставам с усещането, че на моменти Онур използва този мотив малко и като оправдание за свои действия. Не мога да приема, че управлява успешно голяма компания (за което се предполага, че притежава не само мениджърски, но и чисто личностни качества), а не съумява да използва тези си качества и в личния си живот. Позволява основно на майка си да направлява точно най-интимната част /в най-общия смисъл/ от личния му живот. Да, той е добър син, уважава, зачита и т.н. родителите си, но... неведнъж ни показаха, че честичко не е съгласен с тях. Е.... и като не е съгласен - какво? От какво се страхува? Сам ясно вижда колко много майка му иска наследството. А семейният бизнес е такъв, какъвто е, не благодарение на майка му и баща му, а на дядото и самият него. Т.е. би следвало да има увереността и смелостта да отстоява неприкосновеността на личните си чувства, емоции, преживявания. Хич не искам да ни го докарат до позицията на П...ьо Маринкин  newsm43 newsm52.
Затова и понякога се дразня повечко от нормалното tooth.
Ляле пък е на съседната писта  tooth. С една загрижена, обичаща, но обсебваща майка, която почти постоянно ме вади от цървулите. Два дена след раждането ще грабне детето и ще хукне нанякъде си. Не ми се иска никак да гледам блещенето на Сонга и приплюването и мазането с пръст по масата "ей тука го записвам".
Каквото и да кажем, обаче, и Ляле, и Онур са продукт на своите семейства. Пак добре, че са станали такива, каквито са, а не като Ерол и онова оцъкленото злобилче.
Дано не ни мъчат с дълго сдобряване. Предлагам Онур да се взима в ръце, да нахлува с вратата у Сонга, да си грабва булката и..... на хотел с плодови коктейли  tooth tooth tooth. Между другото колко време мина от раждането, че да не изглежда, че призовавам към изстъпления tooth tooth tooth
Нееееее, Simple Smile Heart Eyes много ми е приятно, че се включваш при нас. Party
За всичко написано си права, те наистина са продукти на своите с-ва.
Кошкуджамати Лорд Онур Саръхан в бизнеса, а в личния живот е мека Марийка и всички злоупотребяват с добрината му. Crossing Arms
Да се взима в хурката и стига е бил толкова наивен, и добрудушен чак до глупост на моменти.
И аз не искам да го гледам като пиуууууу Mr. Green Марийкин. tooth
Надявам се да се сдобрят скоро Praynig както се случваше досега, а не чак в 35 епизод когато ни обещават чок романтик епизод за Свети Валентин.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 17:06 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт