Сватба 2017 II част

• 54 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Ами честно казано и аз бях изненадана, защото се харесвах в роклята, но според майка ми и в 6-тия месец да бях бременна роклята щяла да стои по същия начин и изглеждам дебела.

Скрит текст:
Пускам снимка за който иска да види, но до утре ще я махна: https://www.dropbox.com/s/uj9incq8sji6qf9/2017-02-09%2017.13.40.jpg?dl=0

за сравнение, тази е една от любимите на майка ми, и аз я харесвам, но не не толкова: https://www.dropbox.com/s/4bu4kvjo6aiay1x/2017-02-09%2016.42.41.jpg?dl=0

С риск да обидя вкуса на майка ти, двете рокли ги делят светове. Сатенената за мен е в пъти по-елегантна и класна.
Предполагам, че коментарът, че те прави дебела е заради начина, по-който пада сатенът под талията, понеже не лежи съвсем по тялото. Според мен обаче подчертава много красиво талията ти.
Каквото и да решиш се довери преди всичко на себе си и твоите предпочитания. Понякога родителите имат някаква представа за това как трябва да изглеждаме като булки и се изсипват рой съвети, макар и под мотото 'мисля ти доброто', които повече объркват, отколкото помагат.
Това ми хареса.."двете рокли ги делят светове"!!! Sunglasses
Сатенената е уникална,наистина.Аз съм фен на сатена и дантелата,в моя случай дантелата спечели/по моята рокля и по влоала имаше Бая дантела/.
Цвети,роклята ти стои чудесно!Разбира се,че мнението на майка ти е важно,но ти ще се жениш,ти ще носиш роклята...Другият вариант е да се допиташ и до още мнения,на твои приятелки...Накрая всеки ще казва :на мен тая,на мен оная...Аз затова не показах на никого роклята/на майка ми и на кумата/ Wink
Втората рокля не ми хареса  Whistling

# 541
Да се включа и аз по въпроса с избор на рокля. Аз бих отишла с майка ми, но тя е в Бг. И ако пробвам нещо тук ще бъда сама. Нямам приятелки с моят вкус или да ме познават от дълги години и да знаят какво наистина показва каква съм.
С майка ми дискутирахме няколко рокли. Тя единствено каза важното е на теб да ти хареса, а и тя е единственият човек, който може да чете по очите ми. Ако види блясъка в тях и дори да не е нейн стил никога няма да ме среже. Аз съм толкова капризна и критична.
Обожавам дантела, влюбена съм в нея. Купувам и нося доста такива дрехи и мисля да има и в булченската рокля.
Цвети, на втората снимка на избраната от майка ти рокля виждам една усмивка и светещи очи Simple Smile. Мисия, че и тя ти харесва.
Моите вкусове по отношение на булченската рокля с годините се промениха. Сега искам булченскс рокля, която ако е друг цвят да не може да бъдр сбъркана с вечерна рокля. Искам да е модел, който ще мога да облека само на сватбата си. В противен случай се превръща в рокля, която мога да облека по друг официален повод.

# 542
  • София

Сеа,малко извън темата да те питам нещичко  Simple Smile
Имам драма с това-какво да правя роклята си/към днешна дата/?!Да я пазя...Да я продам,да я дам под наем/това май сега си го измислих/.Ти какво направи или реши да направиш с твоята?.Моята е била на химическо и сега заема място в гардероба...Пак повтарям...Обожавам роклята си,ще ми е мъчно ,ако я продам...Но сега пък виси ей така...Забравена...На закачалка...Голяма драма ми е  : Sad

Моята и на химическо не я искаха.  ooooh! Понеже имаше камъчета и казаха, че не искат да рискуват. Та поизмих я, колкото можах и прибрах я в плика и в момента е при родителите на ММ, понеже те живеят в къща и има повече място.  Grinning Да ти кажа не ми е тъжно за нея, но няма да я продавам, за сега ще си стои там.  Simple Smile

След като си тръгна фотографа си облякох една къса рокля в кремаво, с която после си направих и следсватбената фотосесия.  Simple Smile

# 543
  • London, UK
Аз искам единствено бяла рокля. Тази дантелената розовее, но я пробвах понеже ми казаха, че може да се поръча в бяло. Да харесва ми, но доста по-малко от другата, а и както споменах мъжът ми не харесва дантела и това също оказва влияние в избора ми.

# 544
  • София
Аз си купих рокля Елеонора на La sposa  Party

# 545
Добре,че моят не се меша само ми казва :"Ок, за мен е важно ти да си щастлива избирай каквото ти харесва."
Даже не иска и да знае на какъв модел съм се спряла. От историята с огледалото, май е наясно,че ще стане както искам аз. Слава богу, че и моят вкус му допада и се доверява на 100%.
Аз съм доволна много обичам да се занимавам с организационни неща.

# 546
  • London, UK
Моя също ми каза да си купя каквото на мен ми харесва, но като знам, че на него не му харесва и някакси ми се губи част от удоволствието, така че даже предпочитам да ми каже предварително, а не да разбера в деня на сватбата.

# 547
Цвети, ако ти стои хубаво. Пък и от дантела до дантела има разлика...
Аз сега съм на вълна покани и съм си харесала модел с дантела. Утре ще ходя да види свеки може ли да ми ги направи както и книгата за гости.
Обикалях тези дни за дантела очите ми останаха в една френска. Страхотна на пипане и модел, но метър 13 € за ширина макс. 10 см.,а на мен ми трябват 20 м. И си казах за покана дето ще замине в коша не си заслужава, Но за дреха ще е чудо.
Намерих метър за 5 €, което е ок като цена, но разлика от едната дантела до другата е от небето до земята.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 20:45 от cloè

# 548
Аз си измислих всичко с дантела-покани, подаръчета, чаши, кутийка за халки ... Laughing
Цвети, на мен втората рокля ми харесва повече как ти стои на бюста и въобще от кръста нагоре Simple Smile

# 549
Цвети, на мен втората рокля ми харесва повече как ти стои на бюста и въобще от кръста нагоре Simple Smile

И аз съм на същото мнение!  Peace

# 550
Цвети, на мен като рокля ми харесва твоя избор, но роклята, която е избрала майка ти ти стои по-добре, според мен. Нейният модел, обаче е доста ретро и ако темата на сватбата не е такава по-добре не я купувай. Според мен или трябва да се коригира размера на твоя избор или ще намериш нещо по-добро.

# 551
Цвети, и двете рокли са разкошни, но може би втората наистина те оформя по-добре  Hug

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 21:43 от magic-girl

# 552
Цвети и според мен роклята, която си си харесала - първата ти седи много добре. Но разбирма какво имаш предвид, като казваш, че се губи удоволствието след като майка ти не те харесва толкова с нея. Може би и кажи да погледне още няколко пъти, така де, понякога се изисква малко "свикване" с едно нещо. В първия момент не изглежда много добре, в последствие виждаш, че всъщност е точното и най-хубавото. Не знам, но ако ти наиситна се харесваш, според мен дайте и малко шанс на тази рокля  Grinning

А аз да си кажа какво бих направила с моята рокля, когато я купя, разбира се  Laughing Мисля след това да я продам и парите да ги даря на някои. Не знам, не виждам смисъл да я пазя, дето се вика, надявам се вотир път да не трябва да я обличам  Grinning

# 553
  • London, UK
Момичета, благодаря ви много за мненията. Наистина са ми много полезни. Днес ще разгледам още малко на друго място и ще си помисля добре. Ще разгледам пак снимките на свежа глава и се надявам да взема решение. Аз имах предвид, че ще ми се изгуби част от удоволствието на деня, ако мъжа ми не ме хареса. Майка ми се надявам накрая да ме хареса, но дори и да не ме хареса, няма да е чак такъв проблем.

Относно какво бих направила с роклята след това - бих я запазила. Имах приятелки чиито майки си пазеха роклите и беше много интересно да ги видиш. Моята майка не е била с рокля, а с риза и пола и аз винаги много съм съжалявала, че не съм имала същото изживяване гледайки булченската й рокля. Освен това тя ще има много сантиментална стойност за мен и не мога да си представя да я дам на някой друг да я носи.

# 554
  • София
Знам, че има жени, които нямат възможност, но някак не си представям да нося чужда сватбена рокля.  Rolling Eyes
 Предпочитам да си взема някаква много обикновена бяла лятна рокля, но аз да съм първата, която ще я сложи.

Общи условия

Активация на акаунт