Сватба 2017 II част

• 54 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък бях склонна да си купя втора употреба, доста ги заглеждах в ибей и още няколко английски сайта, просто защото не смятам че си струва да се дадат толкова пари за една рокля, която няма да бъде облечена повече. Не че не мога да си позволя..просто някакси ми остана горчивина от абитуриентската вечерВиждам, че за повечето от вас роклята е много, много важна, а аз не я чувствам така.

# 556
И аз съм същата ще искам да е нова и по-семпла, но аз да съм първата носила я. Ако ще и на Елие Саб да е втора ръка, не мерси.
Поли, не всеки ден се слага булченска рокля. За мен е важна,защото както се чувствам аз, такА ще мине и тържеството.

# 557
Аз не казвам нещо по-различно, а просто че на мен не би ми пречило да се чувствам добре и с рокля втора употреба. Както и да е, всеки има свое виждане.

# 558
Icey,как си? Как мина моминското парти?
Утре е големият ден  Simple Smile. Весело изкарване и много да се забавляваш ти пожелавам.
Дами какви обувки си купихте?

# 559
  • София
И аз влизам да пожелая страхотен сватбен ден на Icey.  Hug И да пишеш после как е минало.  Heart Eyes bouquet

# 560
Прекрасен сватбен ден и от мен! Hug

# 561
Здравейте момичета, преди малко бях в Mall Bulgaria и влязох в Bridal House. Имаше страхотни неща, но за съжаление доста скъпи. Роклите бяха от 1500 лв до 4000+ което според мен е абсурдно да дам за каквато и да е рокля. Вие на какво мнение сте? Какъв ви е бюджета за рокля?

# 562
500 лв. И толкова са ми много даже!  Laughing

# 563
  • София
Моята беше 470 лв.  Blush

# 564
И аз смятам, че 500лв. Са разумен таван Simple Smile ама нали знаеш всеки се простира според чергата си. 4000лв. За рокля за мен са безумие, сватбата ще ни излезе толкова  Grinning

# 565
Моят бюджет беше 600 ,роклята ми беше 560 ,воалът/те са комплект/ 140 лв.

# 566
Момичета, къде има рокли по 500 лв? Аз направих запитване за тази рокля http://www.atelie-alexandra.com/bg/bridal/2017/page-2 първата. Цената й е 850 лв., а не е нищо особенно, пък и с обръч отдолу.

# 567
Моят бюджет за рокля е 1000лв., но искрено се надявам да намеря нещо под тази граница. Тъй като сватбата е чак септември, все още не съм започнала да търся. Хвърлих по един поглед на някои магазини във Варна, но много набързо, та ми се стори, че има прилични модели.

# 568
Клои, всички казват, че в Асеновград можеш да си намериш и за 300 лв. доста прилична рокля. Въпрос на търсене и желание вероятно. Simple Smile Като проверя след месец-два, ще кажа. В София не мисля изобщо да обикалям, като слушам за какви цени говорят булките. Simple Smile Абсурдно ми е да дам толкова пари.

# 569
Алиса, ще зачакам да споделиш отзиви. Посочената рокля от мен също е от ателие в Асеновград.
Много хвалят Стоян Радичев, но не си е обновил сайта да разгледам и отправя запитване, ако харесам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт