Сватба 2017 II част

• 54 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Ооооо, Цвети гарантирам че няма даже и няма да си помисли за парите Simple Smile то и моя реагира така понякога за неща  Mr. Green .
Парите са си твои в крайна сметка.

# 526
  • London, UK
Момичета моята рокля май няма да я бъде. Чух се с майка ми и тя смята, че ми стои ужасно, правела ме дебела и изобщо не я хареса, така че явно няма да е тя. Вашите майки какво мислят за избора ви на рокля и съветват ли ви? Аз винаги съм смятала, че нейното мнение много ще ми помогне и за обикновените неща сме в синхрон, но откакто съм започнала да търся рокля само се разминаваме. Тя харесва едни, аз други и е много критична. Освен това съди всичко само на база снимки, понеже все не можем да се напаснем да отидем заедно (а и да можехме не знам дали щеше да иска, защото като цяло не обича да обикаля по магазините). От една страна според мен снимките не винаги могат да покажат всичко, от друга в крайна сметка на нас от тоя ден точно снимки ще ни останат и не знам кое е по-важно - на живо или снимките.

Стискайте палци утре нещо да ми хване окото, че иначе се връщам обратно на стъпка 1 от търсенето и не знам какво ще правя.

# 527
Аз също много държа на мнението на майка ми, обикновено ни съвпадат, но с булчинските рокли не стана така. Отначало аз й показвах нещо, тя отхвърляше, докато в един момент не й казах тя да ми предложи и стана ясно, че въобще не сме се разбрали  Grinning В моя случай аз харесвам т.нар "sheath", a тя все ми предлагаше принцески, разликата бе голяма. Обясних й какъв тип и силует искам и се разбрахме.
Даже на нея май повече й се обикаля и гледа, отколкото на мен  Mr. Green
Не се отчайвай, ще харесащ нещо. А и недейте така да подценявате асеновградските рокли. Когато си търсех абитуриентска, обиколихме магазините, всичко беше еднотипно, но накрая в едно нищо и никакво магазинче ми ушиха отлично мечтаната рокля.

# 528
  • London, UK
При мен проблемът не е в силуета - и двете искаме принцеса, без тюл/органза, а например сатен, коприна или нещо подобно. Аз исках да се видя в русалка и пробвах една, на мен ми хареса, тя каза че не е толкова зле колкото е очаквала, но не би я избрала. Затова ми е трудно да си обясня откъде идват различията. Обикновено роклите които тя харесва имат дантела, но мъжа ми не харесва дантела и аз гледам да я избягвам и тя много добре го знае това.

# 529
Ох, аз умирам за дантела, дотолкова се бях зомбирала от гледане, че при всяко мигване виждах различна  Laughing

# 530
И аз много харесвам дантела, искам да има много, много! Laughing
Още не съм тръгнала да обикалям за рокля, но със сигурност ще имаме спорове с майка ми, с доста различен вкус сме. Joy
На мен тази цена за рокля, която ще облечеш веднъж, ми се струва прекалена. Но ако я чувстваш като твоята, вземи я! Simple Smile
Сеа, случва се! Hug

# 531
  • София
Ние сме с различни вкусове.  Laughing Обикаляхме с нея и общо взето бързо избрах, на нея като че ли всичко и хареса, аз съм по- капризна.  Почти съм сигурна обаче, че в 1 магазин помислиха, че тя ще се жени.  Mr. Green Като връхлетя и започна да обяснява какво ТЪРСИМ.   Crazy

# 532
Аз имам много голям проблем с роклята. Понеже живеем в момента в Германия и съответно организирам всичко от тук, следващото идване до България ще ни е Великден и тогва ми се струва малко рано да търся рокля, до сепмтеври месец, когато е сватабта, може да съм напълняла или поотслбнала  Laughing лошото е, че следващото идване мислим да е дирекно септември, защото просто е много трудно с отпуските, а тогава вече е късно да си търся. Остава ми варианта тук, но тук трябва да ходя сама да си търся, совен това са и много по-скъпи. Аз разглеждах в интернет роклите на Сватбен Център софия в софия и има някои много красиви на достъпни цени. Тук най/евтините рокли почват от 800 евро... в итнернет има разбира се и за по 300, но идва пък дилемата как ще ми стои newsm78. Общо взето съм малко объркана и не знам какво да правя. Съвети???

# 533
Аз също държах на мнението на майка ми/всъщност само на нейното и на моето си,хах/.Много приятелки ме молиха да им покажа роклята преди сватбата,но не го направих !Така си бях решила.
Аз мислех,че искам тип ,,принцеса",но пробвах няколко и се отказах.Моята е ,,А" силует.Влюбих се в нея от пръв поглед... Heart EyesМайка ми също много я хареса,та общо взето не е имало драми и размисли...
Искам само да споделя,че роклите тип "русалка" са чудесни,но неудобни.Оптично удължават силуета,но са по теб,а 12 часа с такава рокля.Трудно се танцува.Приятелка си купи такава и съжали.
Разбира се от модел до модел има разлика... Wink

# 534
Аз имам много голям проблем с роклята. Понеже живеем в момента в Германия и съответно организирам всичко от тук, следващото идване до България ще ни е Великден и тогва ми се струва малко рано да търся рокля, до сепмтеври месец, когато е сватабта, може да съм напълняла или поотслбнала  Laughing лошото е, че следващото идване мислим да е дирекно септември, защото просто е много трудно с отпуските, а тогава вече е късно да си търся. Остава ми варианта тук, но тук трябва да ходя сама да си търся, совен това са и много по-скъпи. Аз разглеждах в интернет роклите на Сватбен Център софия в софия и има някои много красиви на достъпни цени. Тук най/евтините рокли почват от 800 евро... в итнернет има разбира се и за по 300, но идва пък дилемата как ще ми стои newsm78. Общо взето съм малко объркана и не знам какво да правя. Съвети???

Привет, philipa!
И аз имах същия проблем като теб. Също живеем в Германия и се прибирам до България булвално заради сватбата за по 3-4 дни, когато се събират празници в Германия. Та.. първоначално гледах рокли тук, но както казваш роклите са на безумни цени. Повечето, които горе-долу ми харесаха бяха на цена от 1200 до безрая, а от материите не останах кой знае колко очарована. Като цяло и моделите са все едни и същи - тюл и дантела до припадък - консултантките навсякъде ми обясняваха, че това се търси в Германия и затова това поръчват.
Та накрая си харесах рокля в България. Дизайнерката ми каза, че няма никакъв проблем да се ушие по-рано, винаги ги правят малко по-големи и съотвено роклята се зашива окончателно на последната проба, която е 3-4 дни преди сватбата. Затова се реших на този вариант и не съжалявам.
Другата ми голяма мотивация за това беше, че не исках да транспортирам роклята по куфари, след това да я нося за гладене и т.н.
Така че според мен не се притеснявай да си избереш сега рокля, ще ти я напаснат преди сватбата Simple Smile

# 535
  • London, UK
Напълно съм съгласна, че с русалка не само танците, но и всички движения са ти по-трудни, но ас лично смятам, че с дълга рокля независимо от модела пак няма да е много лесно, затова искам или роклята ми да може да стане от дълга къса, или просто ще имам 2 рокли и като минат повечето снимки просто ще си сложа късата, за да ми е удобно и да мога да се забавлявам на 100%

philipa_ ти си горе-долу в моето положение, и аз бих те посъветвала да си избереш роклята около Великден, като попиташ какво корекции могат да се правят. Аз съм чувала, че повечето рокли могат както да се стесняват, така и да се отпускат, ако се наложи, но вчера доста неприятно ме изненадаха и ми казаха, че дизайнерските могат само да се стесняват. Но ако я взимаш от България според мен ще може и двете и в такъв случай каквото и да стане - независимо дали отслабнеш или напълнееш Септември като се прибереш за 1-2 дни ще могат да ти я оправят. Аз лично ако не взема оттук, така ще направя. От интернет не бих купила, там само гледам за идеи.

# 536
При мен проблемът не е в силуета - и двете искаме принцеса, без тюл/органза, а например сатен, коприна или нещо подобно. Аз исках да се видя в русалка и пробвах една, на мен ми хареса, тя каза че не е толкова зле колкото е очаквала, но не би я избрала. Затова ми е трудно да си обясня откъде идват различията. Обикновено роклите които тя харесва имат дантела, но мъжа ми не харесва дантела и аз гледам да я избягвам и тя много добре го знае това.

Цвети, извинявай за глупавия въпрос, но принцесата е един от най-каширащите недостатъци (ако въобще има такива) модели. Та... не разбирам как може да те прави дебела  newsm78

# 537
  • London, UK
Ами честно казано и аз бях изненадана, защото се харесвах в роклята, но според майка ми и в 6-тия месец да бях бременна роклята щяла да стои по същия начин и изглеждам дебела.

Скрит текст:
Пускам снимка за който иска да види, но до утре ще я махна: https://www.dropbox.com/s/uj9incq8sji6qf9/2017-02-09%2017.13.40.jpg?dl=0

за сравнение, тази е една от любимите на майка ми, и аз я харесвам, но не не толкова: https://www.dropbox.com/s/4bu4kvjo6aiay1x/2017-02-09%2016.42.41.jpg?dl=0

# 538
Аз варианта за смяна на роклите не съм го мислила.Реших,че при положение,че веднъж в живота се омъжвам,мога да изкарам цял ден с булчинската рокля.Избрах си модел,който ми беше уникално удобен.Цяла вечер си бях с нея,без проблеми.Моята имаше кринолин и пак казвам,беше ми супер с нея  
Whistling

Сеа,малко извън темата да те питам нещичко  Simple Smile
Имам драма с това-какво да правя роклята си/към днешна дата/?!Да я пазя...Да я продам,да я дам под наем/това май сега си го измислих/.Ти какво направи или реши да направиш с твоята?.Моята е била на химическо и сега заема място в гардероба...Пак повтарям...Обожавам роклята си,ще ми е мъчно ,ако я продам...Но сега пък виси ей така...Забравена...На закачалка...Голяма драма ми е  : Sad

# 539
Ами честно казано и аз бях изненадана, защото се харесвах в роклята, но според майка ми и в 6-тия месец да бях бременна роклята щяла да стои по същия начин и изглеждам дебела.

Скрит текст:
Пускам снимка за който иска да види, но до утре ще я махна: https://www.dropbox.com/s/uj9incq8sji6qf9/2017-02-09%2017.13.40.jpg?dl=0

за сравнение, тази е една от любимите на майка ми, и аз я харесвам, но не не толкова: https://www.dropbox.com/s/4bu4kvjo6aiay1x/2017-02-09%2016.42.41.jpg?dl=0

С риск да обидя вкуса на майка ти, двете рокли ги делят светове. Сатенената за мен е в пъти по-елегантна и класна.
Предполагам, че коментарът, че те прави дебела е заради начина, по-който пада сатенът под талията, понеже не лежи съвсем по тялото. Според мен обаче подчертава много красиво талията ти.
Каквото и да решиш се довери преди всичко на себе си и твоите предпочитания. Понякога родителите имат някаква представа за това как трябва да изглеждаме като булки и се изсипват рой съвети, макар и под мотото 'мисля ти доброто', които повече объркват, отколкото помагат.

Общи условия

Активация на акаунт