ЮЛЧЕ я се покажи, момче ли си или момиче ти!

• 41 474
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
Мацки,как сте със спането.При мен от 3 седмици е много неприятно.Спя по 4-5 часа и после до сутринта само се въртя и към 6 часа заспивам за 1 час и после съм компот.

# 646
Димитър Марков,още на 10.01 записах час за 15.02.
До 17.02 всичко беше запълнено,с малки изключенения.
Чувала съм,че ако го няма,някаква жена поема часовете? Панова,Павлова?Нещо с П Wink
Ако някой има желание,драснете ми едно съобщение.Simple Smile

# 647
и аз си имам топ матрак от 5 седмици, сега не знам как съм била без него и въпреки това събудя ли се по нощите ми трябват 2-3 часа за да заспя Sad, доста тъпо предвид че сега съня си е важен. Опитвам се да наваксвам през деня и да си лягам в нормално време. Иначе четох, че безсънието е в по- предни месеци ... Мамите с повече опит да подсказват така ли е, не е ли? Simple Smile

# 648
  • София
И аз имах болки и схващания през нощта и само се въртях, споделих  на лекарката и ми даде магнезии. Пия го вече 3- 4 дена  и нямам проблеми.  Wink

# 649
Откакто съм бременна спя като пън  hahaha Ставам да пишкам през нощта и после си заспивам без проблем. По принцип събудя ли се през нощта, трудно заспивам, но сега нямам никакъв проблем. Чувала съм, че проблемите със съня идват последното тримесечие.  newsm78

# 650
  • София
И аз ставам поне веднъж през нощта да пишкам. Тази нощ се ококорих след това и едва заспах. Към 3:30 станах и будувах до до към 6  Confused За жалост не мога да наваксам през деня защото съм на работа, но пък имам повече енергия от колкото предполагах...

# 651
Аз спя , но много сънувам..цветно, истинско, със стари и нови герои-чудо!
Иначе-паднах по едни стълби, д..ми е синьо, но вс друго сякаш е ок.Около 2 стълби надолу...доста се стреснах, но след 20 мин останаха само синките...

# 652
Мацки,как сте със спането.При мен от 3 седмици е много неприятно.Спя по 4-5 часа и после до сутринта само се въртя и към 6 часа заспивам за 1 час и после съм компот.

аз съм по абсолютно същия начин с тая разлика, че и като стана до тоалетна после пак трудно заспивам Simple Smile

# 653
  • Sofia, Bulgaria
Ох и аз се буда в болки в страната на която съм спала. А да ви питам... имате ли някакви проблеми с пишкането. Начи аз ако дълго време съм лежала или седяла,  после чувството ми е като при цистит. Болка, парене, напрежение. Докторката ме прати на изследване,  нямам никакви бактерии и други гадости. Болката обаче си е на лице. Simple Smile

# 654
И аз имам проблеми със съня,не винаги но доста често като се събудя към 05:00 и край,после съм парцал ама кой ме пита,тази сутрин пак,така не ми се спи та чак компа си включих да ми мине времето.
Иначе за малката нужда ,като ми се доходи така ме свива корема ,заболява ме и като отида минава и с първата бременност бях така и сега пак.Неприятно но се търпи Simple Smile

# 655
И аз не спя добре, будя се и не мога лесно да заспя повторно  Confused

# 656
  • Сливен
За пишкането може да пробвате неоренал ср,на билкова основа е,може да се използва от бременни.Препоръчан ми е от моята лекарка,естествено първо се консултирайте с вашите доктори.Идеята е да се пие повече вода и от там да се пишка повече,пила съм го преди години след като ми разбиха камък в бъбрека,сле изкаран цистит и профилактично пролет и есен като се сменя времето.

# 657
Здравейте, имам питане - имам пресен джинджифил и не знам как е добре да го ползвам. Четох на няколко места, че не е противопоказно през бременност. Досега съм ползвала само като подправка - смлян от пликче и няколко пъти съм пила чай от пакетче. За пресния нямам идея какво точно да го правя, че нали е и малко лютив, по колко да ползвам от него.  newsm78  Вие как процедирате?

# 658
  • София
ММ си прави чай като го обелва, нарязва и вари 15тина минути. Пие си го после (без самия джинджифил) с мед и лимон. Така и на мен ми е поносим и мога да го пия. Иначе може да си го настържеш в топла вода, но става доста по-люто.

# 659
ММ си прави чай като го обелва, нарязва и вари 15тина минути. Пие си го после (без самия джинджифил) с мед и лимон. Така и на мен ми е поносим и мога да го пия. Иначе може да си го настържеш в топла вода, но става доста по-люто.

Благодаря, ще пробвам. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт