ЮЛЧЕ я се покажи, момче ли си или момиче ти!

• 41 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
О, да - това със сигирност ще се случи  Peace

# 676
Темичката е почти към края!Браво за активността!
Моята втора фетална е другата седмица в 21г.с.,дано да успее докторката да ми измери шийката на матката с коремен ехограф.

# 677
Моята втора фетална е другата седмица в 21г.с.,дано да успее докторката да ми измери шийката на матката с коремен ехограф.
На мен ми я мери с вагинален, по-точно е, освен това така оглежда и цервикалния канал за евентуални течения и възпаления ....

# 678

Мари, ти няма ли втората фетална да я правиш пак при Сигридов? Нали там ти беше първата?

# 679
Маменце,така май се мери по-добре,най -добре мануално според мен!
Нед,исках да но нямам два часа свободни да чакам пред кабинета,почти винаги е с големи закъснения,а първата и бхс ми бяха важни.Сега ще се доверя на доц.Димитрова.

# 680
Благодаря, момичета  bouquet И аз това попитах д-р Цолова, каква е причината за такава доза. Шийката я измери 3.84см (с коремен ехограф) , контракции нямам, сексът е позволен (въпреки скорошната ни изцепка с лекото кафяво зацапване после  Whistling).  Та отговорът и беше, че няма конкретна причина, а по принцип така е редно да се пие. На мен ми се  струва много голяма доза и ще си продължа със схемата от д-р Папукчиев.

# 681
Леле... почти ме отказа да ходя при нея.

# 682
Благодаря, момичета  bouquet И аз това попитах д-р Цолова, каква е причината за такава доза. Шийката я измери 3.84см (с коремен ехограф) , контракции нямам, сексът е позволен (въпреки скорошната ни изцепка с лекото кафяво зацапване после  Whistling).  Та отговорът и беше, че няма конкретна причина, а по принцип така е редно да се пие. На мен ми се  струва много голяма доза и ще си продължа със схемата от д-р Папукчиев.

Е как може да е редно да се пие нещо без причина? И на мен ми е супер странно това... даже абсурдно звучи.

# 683
Карате ме да се замисля... дали не е имало нещо, за което не ми е казала. Но защо да го прави. Ще е интересно други момичета, които са били при нея, дали могат да споделят за същата практика с изписването на магнезия.

# 684
  • София
Добър вечер момичета!  Аз също съм с термин Юли,  но при вас съм писала само веднъж в началото когато разбрах за бременността.  Иначе си ви чета с удоволствие.  Пиша ви сега защото и аз съм била при д- р Цолова във Фемина ( мисля че за нея пишете ) При нея ме прати АГ - то ми.  Докторката ме прегледа много подробно и ми обясняваше всичко.  Не ми е изписала магнезий даже не го спомена.
Лека вечер от мен!

# 685
Благодаря за коментара, puffeto. Успокои ме, че все пак Цолова вероятно е добър доктор.

# 686
Здравейте , някой с болки в корема в дясно при изправяне, понякога и при ходене .Болка сякаш сте бягали без да загреете преди това ???  В петък чак съм при док... споделете за да не се побъркам.

# 687
  • Сливен
Аз си имам болки и от ляво и от дясно към тазовата кост като кихна,когато съм легнала по гръб и се завъртам настрани,силни са но са за по няколко секунди.Говорила съм доктор обясниха ми,че са мускулни.Ако е само вдясно има значение къде точно,да не е апандисит или нещо от червата.

# 688
Аз си имам болки и от ляво и от дясно към тазовата кост като кихна,когато съм легнала по гръб и се завъртам настрани,силни са но са за по няколко секунди.Говорила съм доктор обясниха ми,че са мускулни.Ако е само вдясно има значение къде точно,да не е апандисит или нещо от червата.
Благодаря , дано не е нещо сериозно

# 689
  • София
Celika,    Hug    дано съм ти помогнала.  Не се притеснявай,  но аз лично винаги имам едно на ум като ходя при лекари.  Те са много на настроения и не винаги на учтиви.

Общи условия

Активация на акаунт