Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 148
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Ще мине, не се притеснявайте. За моя и за дъщеря ми рождените дни през ноември, си напазарувах няколко неща, намалени в брошурата. Тъкмо хванах и четири брошури една след друга.
На сина на приятелка в началото на лятото им бяха раздали в градината талони за 25% отстъпка на слънцезащитни. Тя отиде в седмицата на рождения си ден, купи промоционални слънцезащитни и ползва общо 40% отстъпка Peace

# 121
Тета, доволна ли си от четката, че отдавна съм й се заканила и сега ще ми дойде много изгодно. Peace

# 122
Не съм сигурна. Confused
Имах детска ел.четка пак от там,която ползвах аз. Новата снощи ми причини едно леко изтръпване на зъбите. По-силна ли е,не знам... Старата детска беше ок...но нещо зарядното се прецака и посл.път не можах да я заредя...
В Лидл май ще пускат също др.седмицата..но нямам впечатление от техните.

# 123
Не пазарувам често в ЛИДЛ, но от темите съм останала с впечатление, че там е почти невъзможно да се доредиш до каквото там пускат...

# 124
  • offshore & overseas
Аз пък сега разбирам, че отстъпката за рожденик важи и за рд на децата. Жалко че моите и тримата са родени през 4 и през 5 дни. Ей ся Калина и Люси са утре и в събота. Пък Николчо е другия четвъртък. Нищо, де, две седмици имам, в които да се възползвам.

Но в тази връзка исках да питам какъв документ трябва да занеса и когато попълвам формуляра, който се изисква, своите данни ли да попълвам (не помня точно какво се попълваше, но май имаше имейл, егн)?

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 11:49 от Мяуче

# 125
Аз пък сега разбирам, че отстъпката за рожденик важи и за рд на децата. Жалко, че моите и тримата са родени през 4 и през 5 дни. Ей ся Калина и Люси са утре и в събота. Пък Николчо е другия четвъртък. Нищо, де, две седмици имам, в които да се възползвам.

Но в тази връзка исках да питам какъв документ трябва да занеса и когато попълвам формуляра, който се изисква, своите данни ли да попълвам (не помня точно какво се попълваше, но май имаше имейл, егн)?

Миналата година ползвахме тази отстъпка за РД на дъщеря ми. Носих акта й за раждане, попитах ги дали да  им го покажа, но не искаха. Peace

# 126
И аз носих акта за раждане. Не пожела да го погледне. Дори не пожела да вземе ксерокопието. Но отстъпката ми я отрази де...

# 127
  • offshore & overseas
Днес една касиерка ми потвърди, че мога да занеса удостоверение за раждане. То така или иначе аз нямам друг документ, който да удостоверява на кои дати са родени децата. Thinking

# 128
Няма друг документ, да...
По спомен в сайта се говореше точно за документ, без конкретно да се казва, че този документ е само и единствено лична карта.

15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден 
Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

При мен дамата оспори, че пишело само с лична карта, а децата понеже нямали лични карти, не можели да се възползват от промоцията.  Не било ясно упоменато в сайта, според нея. Според мен - съвсем си е ясно Laughing

# 129
  • Варна
 Ние показахме бейби бонус картата, нали и там пише датата на раждане. Нямаше проблем.

# 130
от мобилните промоции някога пускат ли нещо смислено

# 131
  • оттам, откъдето започва България
Похвалвам цветоулавящите кърпички, които в момента за на промоция - 24 бр. за 2,49 лв.  Peace

# 132
кои пили за нокти са хубави

# 133
  • София
кои пили за нокти са хубави

Ползвам стъклена и съм много доволна.

# 134
  • София
Аз пък фурната си я мия с обезмаслител концентрат. Напръсквам и след 20 минути всичко пада без жулене и търкане. Всичко светва като ново, грам нагар не остава. Единственото условие е да се ползват ръкавици иначе и кожата ви ще падне.  Mr. Green
от кой обезмаслител си доволна?
Съжалявам, но не мога да дам сега името. Свекърва ми ми отсипа в шише. Ще я питам и ще пиша пак. Според мен обаче марката няма особено значение. Въпроса е да е концентрат. Продават ги в туби за професионална употреба. Казах и на майка ми, а тя има друг, не като моя обезмаслител. Даван и е от човек занимаващ се с автомобили. Тя също е много доволна. Тези, които продават по хранителните вериги са много разредени и не вършат същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт