Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 129
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря Вивиан bouquet Не знаех, че имат В комплекс

# 106
  • Сливен
Момичета,има ли такова чудо балсам за суха коса без аромат или да е съвсем лек и добре да хидратира косата,че сега съм доста скарана с миризмите.Имам на гарниер с маслината,но ми се гади от него.

# 107
  • Вестерос
Аз не съм доволна изобщо от препарата за фурни в спрея, както и от този на Лидл.
Много хубаво чисти обаче българският Зебра, както и сивият Медикс, за загорели мазнини (малко по-слаб е от Зебрата обаче).

И съм супер, мега доволна от праха за миялна машина на ДМ.
От хранителните добавки също.

Супер тема, ще следя  Heart Eyes
Къде се продава Зебра?

Благодаря ви за Денк  bouquet

# 108
  • Русе
В кварталните магазинчета Peace

# 109
Кой точно препарат против варовик те интересува? Щото има един с оцет, един на спрей, пълнител за спрея с разреждане и един гел в бутилка.

с оцет
Скрит текст:

спрей
Скрит текст:

пълнител за спрей с разреждане
Скрит текст:

гел
Скрит текст:
Може да пробвате препарат за бани Медикс шпрей невероятен е .Пръскам с една четка потърквам и изплаквам - ефекта е поразителен. Да подкрепим българското. Иначе и аз съм пробвала спрея за фурни на DM предишния беше много по добър от новия. Сега не знам кои да пробвам

# 110
  • София
Аз пък фурната си я мия с обезмаслител концентрат. Напръсквам и след 20 минути всичко пада без жулене и търкане. Всичко светва като ново, грам нагар не остава. Единственото условие е да се ползват ръкавици иначе и кожата ви ще падне.  Mr. Green

# 111
  • In transit
Аз пък фурната си я мия с обезмаслител концентрат. Напръсквам и след 20 минути всичко пада без жулене и търкане. Всичко светва като ново, грам нагар не остава. Единственото условие е да се ползват ръкавици иначе и кожата ви ще падне.  Mr. Green
от кой обезмаслител си доволна?

# 112
Предполагам, че отстъпката за рожденик не важи за стоките, които са намалени в брошурата?

# 113
Предполагам, че отстъпката за рожденик не важи за стоките, които са намалени в брошурата?

По принцип важи. Има малка група продукти (като преоценените примерно), за които не важи.

# 114
Важи. Така си взех Персил миналата седмица..

# 115
Благодаря! Ще е супер, ако мине номера. Laughing

# 116
  • Стара Загора
Отстъпката за рожденик важи и за намалените продукти от брошурата. Не важи, когато има намаление на цяла продуктова категория (примерно като са намалени всички шампоани, всички слънцезащитни и т.н.).

# 117
Благодаря! Ще е супер, ако мине номера. Laughing

Не ме ли чете оттатък, нали докладвах Laughing Запъна се момата, че за бебе не можело...а синът ми е на 6 години hahaha Но в сайта пише документ, от който може да се види датата на раждане, не пише лична карта, както тя твърдеше bowuu Та мина номера, макар и сотпор от нейна страна и натиск от моя Mr. Green

Вчера пък друга мома се опита да си спести една точка. Купих си ел.четка за зъбаци и резервни глави. Сметка-над 40 лева. Девойчето ми бутна една точка. След бърз прочит на листчето за точките, на глас, пред нея...се сдобих и с втора точка Stop

# 118
Ето, че знаеш какви са продавачките... Пък аз не бих тръгнала да се разправям. За това казах "ако мине номера" Peace

# 119
Аз учтиво говорих...нямам навик да повишавам тон,както и нямам навик да си оставям магарето в калта Peace

Общи условия

Активация на акаунт