Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 113
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Омекотителите на мен не ми харесват. В смисъл, аромата го няма никакъв след като изсъхнат дрехите.

# 91
  • на последния етаж
Омекотителите на мен не ми харесват. В смисъл, аромата го няма никакъв след като изсъхнат дрехите.
И на мен. Купувала съм веднъж преди години и не повтарям.

# 92
Гола вОда са омекотителите на ДМ Wink
Вивиан, от кои добавки си останала доволна?

# 93
  • Бургас
И на мен. Купувала съм веднъж преди години и не повтарям.
И аз купих един и няма да повторя. Още седи половината, че ме е жал да го изхвърля.

# 94
  • In transit
Аз съм много доволна от един лосион за тяло на Балея. Купих го с много резерви, но е супер за сухата ми кожа особено за сега. Запасих се и с още една опаковка, докато е на промоция. Ето този:
Скрит текст:

Този измиващ мус го вземах за синът ми. Ама го пробвах и много ми хареса, не изсушава кожата и мирише супер, та му се присламчих.  Grinning
Скрит текст:

И маските за лице са много добри, особено тази с водораслите.  Peace

От този прах за фини и вълнени тъкани не съм доволна, прави ужасно много пяна, дори да спазя дозата. Налага ми се да пускам няколко изплаквания докато се отмие, а даже на два пъти ми спира пералнята ( заради многото пяна).
Скрит текст:

# 95
  • София
Mikkey, ще те затрудня ли, ако помоля за снимка или линк на тази маска с водорасли на Балеа?  Blush

# 96
Пфу, точно вчера тествах един от кремовете за тяло на Балея, които са в промоция в момента - ванилия и кокос. Само аз ли не усещам никакъв аромат?  Shocked

# 97
  • In transit
Mikkey, ще те затрудня ли, ако помоля за снимка или линк на тази маска с водорасли на Балеа?  Blush
заповядай

# 98
Аз пък точно търсих този прах за деликатните тъкани, който Мики е показала. Ползвам го за вълнени дрехи. Но в нашия ДМ миналия път и днес не го намерих Thinking

# 99
  • София
Хъм, не знам какво е в момента на промоция, но кремове, лосиони, млека и т.н. на балеа всичко винаги е било с доста изразен аромат. Странно ми е ванилия и кокос да не усещаш аромата.

# 100
Като става реч за лосиони, млека и т.н., искам да похваля ето това (не помня дали съм го хвалела преди)
Скрит текст:
5 лв. струва. Дава невероятно облекчение за много суха кожа и мирише съвсем леко; попива, не лепне, кожата става копринена и не опъва. Толкова съм доволна от него, че ще умра ако го спрат. Сетих се, защото днес си взех една опаковка на -50%, годна до май месец, ама няма да го има дотогава, ще го изхабя.

# 101
  • Бургас
Пфу, точно вчера тествах един от кремовете за тяло на Балея, които са в промоция в момента - ванилия и кокос. Само аз ли не усещам никакъв аромат?  Shocked
На мен ми мирише. Ползвам го вече месец. Е, не е силна натрапчива миризма, но мирише.

# 102
  • In transit
На мен ми мирише. Ползвам го вече месец. Е, не е силна натрапчива миризма, но мирише.
Да и на този с шея и арган миризмата е деликатна и приятна.

# 103
  • София

Вивиан, от кои добавки си останала доволна?

Ползвала съм комплекс за коса и кожа, магнезий+калий (сашета за под езика), цинк+биотин, вит Б комплекс, Омега 3, ммм сигурно и още има, но в момента не се сещам. От всичко съм доволна и продължавам да си ги купувам.

# 104
  • София

заповядай
Скрит текст:

[/spoiler]

Много ти благодаря, ще я пробвам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт