Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 595
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Леле, сега ще падне чудене какво да взема, то всичко си имам, но си струва от техните марки да се запася, че рядко ги пускат на промоция. Като начало - тоалетната хартия, кухненската, цветоулавящите кърпички... Прах за пране май няма да вземам, но за таблетките ще помисля...
Освен прах ще взема и хартия - имат ли без ароматизанти?[/u]
Мисля, че да, макар, че нещо намалиха асортимента от година време.
Кухненската им хартия също е много хубава, препоръчвам!

# 361
Дано вашият пазар е бил успешен. Половината неща от моя списъка ги нямаше Sad Утре евентуално щяло да ги има..Ама пак да ходя в тая жега нещо не ми е оферта.

# 362
  • Berlin
Ще се позапиша, че ще ми е много полезно да знам от какво сте доволни. Последно си взех сол, гланц и таблетки за миялна Denkmit, не се оплаквам засега. Simple Smile Понеже съм в Германия, тук е доста по-заредено с някакви неща, които не съм виждала в България или не съм обръщала внимание, та си откарвам много време в блеене по рафтовете в магазина. 😄

# 363
Купих си всичко, което исках плюс вода за уста, спрей за крака и обувки (намалени, че и още 20% върху намалението става супер), конец за зъби и ароматизатор за хладилник (и той намален и още 20%). Нямаше от моята влажна тоалетна хартия без аромат, така че не взех.
После на касата ми дадоха някакво талонче за изтриване и от него спечелих талон за 15% отстъпка от 10 до 31 август, така че съм доволна и предоволна.

# 364
Guess Who, какъв е този охлаждащ гел за крака, за който спомена в предния си пост? ДМ-ски ли е и за разширени вени ли е? Ако да, доволна ли си (сигурно си, щом хо купуваш, но дай си оценката) ?
Благодаря!

# 365
Само на техните марки ли е намалението и комбинира ли се с това за рожденик?

# 366
Lаdу Stаrdust
На предната страница му пуснах снимка, но ето пак:
Скрит текст:

Струва 2,99 лв. Не е за разширени вени, а е козметичен продукт с екстракт от мента и конски кестен, ментово масло, ментол и камфор, който облекчава горящи в жегата крака и стъпала. Вярвам, че ще облекчава и симптомите на разширените вени, макар че не мога да го твърдя със сигурност, защото нямам такива, слава богу. Аз го ползвам, но взех повечко заради мъжа, защото след една операция му заразиха бъбреците с ентерококи, получи остра бъбречна недостатъчност и му се подуха краката като самуни с много силен сърбеж, парене и т.н., които се облекчават от този гел. Сега краката му спаднаха, но си го хареса и пак го ползва. Не е някакво фрапантно охлаждане, съвсем леко и приятно, но за лятото върши чудна работа, като попива перфектно и не се пързаля.
Това му е съставът:
Скрит текст:
AQUA | ISOPROPYL ALCOLHOL | ALCOHOL | PROPYLENE GLYCOL | MENTHOL | CARBOMER | MENTHA ARVENSIS HERB OIL | HAMAMELIS VIRGINIANA WATER | SODIUM HYDROXIDE | ALLANTOIN | MENTHA PIPERITA OIL | CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL | LIMONENE | CAMPHOR | LINALOOL | CI 42090

Само на техните марки ли е намалението и комбинира ли се с това за рожденик?
Намалението е на всичко в магазина и не се съчетава с отстъпка рожденик.

# 367
А с другите намаления? Тази спирала примерно от брошурата?

# 368
Отстъпката се съчетава с промоционалните продукти в актуалния журнал и с всички намалени продукти в магазина. Ако нещо е намалено, получаваш още 20% намаление. Например, взех спрей за крака, който е намален от 3,59 на 2,99 и върху тези 2,99 правят още 20% намаление.
Не се съчетава с отстъпки върху цялата сметка като отстъпка рожденик, бейбибонус и талони за отстъпка. Ясно ли стана?

# 369
Да, мерси! От скоро имаме такъв магазин и въобще не съм наясно с политиката им, да не говорим, че никой не ти казва, добре че тук виждам и разбирам. Благодаря за търпението!

# 370
Видях за крема, извинявай, тази част от разговора съм я пропуснала, незнайно защо..
Благодаря за отзивчивостта, може да го пробвам. Имам един охлаждащ крем за вени и затова реших, че и този е такъв.

# 371
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Връщам се от ДМ с въпроси Simple Smile
- коя кухненска ролка харесвате - бялата или със шарката?
- кои цветоулавящи кърпички харесвате? Купих за цветно пране на Denkmit Xl опаковка 50 бр., дано съм уцелила
- коя е влажната тоалетна хартия, от която сте доволни? Гледах някакви детски в шарени кутии, но ми се видя доста скъпа (над 4 лв. беше за 60 къса).

Иначе и аз взех охлаждащ спрей за крака, слънцезащитен спрей за коса, пудра за крака и обувки, душ гел Babylove за слънчо и един шампоан Здраве да пробваме.

# 372
  • под тепетата
 Lаdу Stаrdust, взех от охлаждащия гел. Аз съм с разширени вени, но не знаех за съдържанието на гела. Първо - добре ми дойде на подутите крака, и второ- мисля, че щом е с конски кестен е още по -добре за вените ми.

# 373
Тръгнах за праха Денкмит, но Омо 2 кг излизаше колкото 1 кг от него и взех Омото. Хубава ли е боята Омегаплекс на Шварцкопф? Исках и новата спирала, никъде не можеш да видиш четката, нито мостра, нито предложи да я отвори. Може ли да се види и тя, хубава ли е

# 374
Ако става въпрос за намалената спирала на Лореал, то и при нас нямаше мостра. Обиколих навсякъде, където е изложена амаааа тц,няма.
Аз взех шампоан Здраве, гел за пране Denk mit, таблетки за съдомиялна Denk mit, тампони за грим и една вакса за любимия. Друго не успях да си харесам.
Чакам отзиви за спиралата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт