Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 600
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
И таблетките, и праховете, и капсулите, и течните са за 4-5 кг сухо пране, като за по-големи перални дозата се увеличава според указанията на опаковката.
Таблетките
Скрит текст:
са много добри, удобни са за дозиране, но са по-скъпи.
Прахът
Скрит текст:
е по-добър. Лично аз предпочитам него.

# 346
Благодаря много! Непременно ще го пробвам!

# 347
  • Бургас
Може ли снимка на таблетките за бяло.
мразя новата визия, гледам, че и мобилната версия се смени, ще ме откажат нацяло тия преустройства, без това го няма вече Форумът, които беше... Sad

# 348
Има снимка през един пост от твоя, в скрит текст - поста на Guess Who.

# 349
  • Бургас
Много благодаря.

# 350
  • София
мразя новата визия, гледам, че и мобилната версия се смени, ще ме откажат нацяло тия преустройства, без това го няма вече Форумът, които беше... Sad

И мен не ме кефи, докато напиша отговор с всичките нововъведения, то вече нямаше смисъл...

# 351
Какво му е на форума, много си е добре. Едър шрифт, контрастно, горе-долу интуитивно... Недейте така, не е чак толкова по-различно.

# 352
  • София
Какво му е на форума, много си е добре. Едър шрифт, контрастно, горе-долу интуитивно... Недейте така, не е чак толкова по-различно.

На мен пък всичко ми е сиво и бледо, иконките са разместени... не ми харесва.

# 353
Щом баба на 70 години може да се ориентира, значи всеки може. Simple Smile

# 354
  • Бургас
Благодаря за инфото за промоцията!
Първоначално си мислех, че нямам какво да купя, но ме накарахте да се замисля за продуктите с тяхната марка.

Новата мобилна версия ми е кошмар. А емотиконите ....

# 355
О, от DM винаги намирам какво да купя, но главно от собствените им марки. Ще взема крем за лице и за около очи с урея, гел и скраб за почистване на лице, двуфазния лосион за почистване на грим, крем за ръце с урея, охлаждащ гел за крака, влажна тоалетна хартия, котешка храна, препарат за паркет, течен сапун за почистване на под, препарат за баня и за стъкла - пълнители, препарат за тоалетна и сигурно още нещо непредвидено. Мразя го тоя магазин.

Ето и новата брошура.

# 356
  • София
Леле, сега ще падне чудене какво да взема, то всичко си имам, но си струва от техните марки да се запася, че рядко ги пускат на промоция. Като начало - тоалетната хартия, кухненската, цветоулавящите кърпички... Прах за пране май няма да вземам, но за таблетките ще помисля...
Освен прах ще взема и хартия - имат ли без ароматизанти?[/u]

# 357
  • Пловдив
Guess Who, може ли снимка на този охлаждащ гел за крака или поне някакъв ориентир как да го търся?

# 358
Разбира се, Есенция Лимонова. Ето го:
Скрит текст:

Става за ходила и крака. Истинска благодат без лепнене и пързаляне.

# 359
  • Пловдив
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт