Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 599
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
купувала съм ги миналата година, увериха ме, че са най-новите и няма да ги спират - съжалявам, ако съм ви заблудила
понеже ги ползвам само аз /децата се отказаха/ и то на паузи, не ми се е налагало все още да купувам нови глави

# 331
купувала съм ги миналата година, увериха ме, че са най-новите и няма да ги спират - съжалявам, ако съм ви заблудила
понеже ги ползвам само аз /децата се отказаха/ и то на паузи, не ми се е налагало все още да купувам нови глави
Благодаря ти, ще проверявам пак, дано се появят.

# 332
  • Русе
Няма по-добър препарат срещу котлен камък, от този с оцет на ДМ Peace
.....
Не знам защо, но чак сега виждам написаното от Г-жа Рамацоти. Не съм на същото мнение.Може да поспорим по въпроса. Купих си го есента този толкова хвален препарат. Очаквах много, но останах разочарована. Обикновен оцет върши много по-добра работа. Не ми почиства идеално стъклата на душ кабината и не отблъсква водните капки и още на следващия ден стъклата пак побеляват. За мека вода може и да е идеален, но за варовитата вода, която имаме ние - не.

Явно са ги спрели тези накрайници, щом като и в немския сайт на ДМ ги няма. Ще следя и аз за тях.

# 333
И аз не съм доволна от препарата с оцет . Водата при нас е твърда. Peace

За котлен камък за пералня ползвам препарата за почистване на пералнята от dm, не ползвам Калгон. Peace

# 334
Споделете моля,за слънчевите очила от dm i lilly.Имат ли защита и поляризация евентуално? Благодаря! bouquet

# 335
Видях едни гел лакове -по  2броя в комплект  - цветен лак и топ лак , който са без изпичане в лампа -пише трайност 14 дни - около 15 лева -дали някой ги е тествал и има отзиви , дали си заслужават . Ясно , че няма да са като класическия гел лак  , но все пак дали са трайни ?

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 12:55 от sladka_tortа

# 336
# 337
Само не мога да разбера ако покупката през тези два дни надвишава 25 лева дали се полага скреч карта?

# 338
Не виждам защо не.

# 339
  • София
Леле, сега ще падне чудене какво да взема, то всичко си имам, но си струва от техните марки да се запася, че рядко ги пускат на промоция. Като начало - тоалетната хартия, кухненската, цветоулавящите кърпички... Прах за пране май няма да вземам, но за таблетките ще помисля...

# 340
Таблетките за миялна си заслужават, хем добри, хем евтини (сравнени с другите), дано не ме домързи да ида и аз да похарча някой лев. Аз купувам и перилните им препарати, доволна съм.

# 341
  • София
Аз имах предвид таблетките (не капсулите) за пране, които са с доста добро качество, както се оказа и лесно се дозират, но са скъпички.

# 342
Само за бяло пране съм купувала такива тсблетки, не знаех, че има и за цветно.

# 343
Таблетките са само за бяло, в зелена кутия. За цветно има капсули (течност опакована във водоразтворимо фолио).

# 344
И кое препоръчвате за бяло пране? Таблетките или Денкмит? Таблетката за колко кг пране ?

Общи условия

Активация на акаунт