Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 201
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
В такъв случай таблетките би трябвало да са ти минали с отстъпка, защото ги няма на 3-та страница. Интересувам се, защото и аз съм се засилила за тях.

# 676
Да, с отстъпка минаха. Фактически на края на сметката сканират талона и системата ти вади 15% от общата сума.

# 677
  • оттам, откъдето започва България
Цветоулавящата кърпа за 20 пранета някой да си е купил? Очаквам мненията ви за нея.

# 678
На мен днес в ДМ Черни връх ми приспаднаха с талон 15% върху цялата сума.
От стр.3 имам гланц.
Между другото продължават да раздават талони за август и септември, та получих още два.

# 679
  • София
При какви условия се получават тези талони?

# 680
Купуваш си нещо.
Няма никакво значение какво и на каква сума. На мен първия път ми ги дадоха за сметка от 12 лв.
Вчера пак ги даваха на всички наред на касата.
Важат обаче само за ДМ на Черни връх.

# 681
  • София
Знаех си, че всеки магазин е с различно мнение.

# 682
  • Плевен
Днес и аз се разходих до ДМ. Ето го резултата:

Ако може тези момичета, които си купиха пастата за зъби с активен въглен да споделят впечатленията си.

# 683
Маската на Балея е страхотна  Peace

# 684
  • Плевен
Да. Наистина изчиства лицето. Може би е една от най-добрите, които съм ползвала.

# 685
  • София
Аз още не съм купила пастата с активен въглен, но забелязах, че има и четка от същата серия, с черни косми. Очевидно модата на активния въглен набира скорост.

# 686
Да. Наистина изчиства лицето. Може би е една от най-добрите, които съм ползвала.
И аз съм на същото мнение  Peace

# 687
  • София
Знаех си, че всеки магазин е с различно мнение.

Joy   Peace

Днес ме ядосаха в един ДМ. Нямаше това, което търсех, при положение, че е в акция с намалена цена. Цените бяха сложени така, че не можеш да разбереш за кой продукт. Може би това е тяхна маркетингова стратегия - да купиш нещо, което сега не е на промоционална цена. Когато бързаш, не винаги обръщаш внимание на тези неща. Оказа се,че имат 2 или 4 палети със стока на промо цени, но не са ги разопаковали. Не се знае кога ще ги разопаковат. Да дойда пак. Попитах ги дали смятат, че ще го направя, а служителка сведе виновно глава. Вчера в същия ДМ се спъвахме в разхвърляните кашони и колички със стоки за зареждане. Само в този магазин на ДМ се случват такива неща. Отидох в друг, бях се амбицирала, че ще намеря това, което търся. Намерих не само продукта, но и внимателно обслужване. И за успокоение си купих лак за нокти на Габарини.  Peace

# 688
Аз си взех черната паста, но искам няколко дни да я ползвам преди да дам мнение.

Сега като видях тази маска се сетих и ще използвам да питам, въпреки че въпросът може и да е тъп. Те нали са две пакетчета, разделени с перфорация. Цялото съдържимо на едното пакетче ли слагате? Защото аз намазвам плътно лицето и то остава повече от половината, а ако сложа цялото количество, капе, стича се и ми се струва, че разхищавам продукта. Тези, които не са „пийл-оф“, т.е. не изсъхват, ги ползвам по три – четири пъти, но дали е правилно?

# 689
Аз слагам, колкото ми е нужно за лицето. Другото го ползвам по-късно и обикновено и на мен ми стигат за няколко пъти (lицето ми е като стотинка, по думите на майка ми Grinning ). Освен ако при отваряне не започват някакви химични процеси, не знам причина да не е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт