Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 218
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Надявам се, че не ги спират таблетите, но... В единия бургаски магазин няма и помен от тях и на тяхно място са тези двойни капсули, а в другия имаше доста кутии, намалени на 7 лева (уж до 19.08. по етикет) без да са в брошура. В третия, в мола, не знам, не съм ходила скоро. Забелязала съм, че обикновено така изчистват продукти, които спират (примерно препарата със сапун).
Аз смятам да взема една–две кутии, защото са добри. С 15% намаление ще ми излязат 5.94 на кутия, което си е хубава цена.

# 661
И аз видях, че са намалени, та затова се интересувам. Редовната им цена ми струва височка и не бих се прежалила. Обаче ако ги спират, по-добре да не пробвам, че ако ми допаднат... Grinning

# 662
  • plovdiv
Има ли в ДМ козметика на Голдън роуз?

# 663
Има ли в ДМ козметика на Голдън роуз?

Не съм видяла да има.
В Лили съм виждала

# 664
  • plovdiv
Благодаря.

# 665
  • offshore & overseas
А какви са тези таблетки? За пране ли са или за съдомиялна?
В ДМ няма продукти на Golden Rose.

# 666
За пране.
Скрит текст:

# 667
36 за лева? Бива...
От брошурата- пяна за ръце- какво е това нещо?
И цените на персил май ще са добри, може ли да се комбинира с прословутите талони? Персил си ми остана любим прах и гледам като има изгодно да си взема...

# 668
  • София
От брошурата- пяна за ръце- какво е това нещо?

И аз съм любопитна за пяната за ръце. Дали може да се слага в диспенсер?
Откакто открих душ-пяната за тяло на Нивея, окончателно смятам да зарежа душ-геловете. Надявам се и другите марки да пуснат такава.
Също и пяната за лице е много добра, даже в момента ползвам на Денкмит - розовата и е супер.

# 669
И цените на персил май ще са добри, може ли да се комбинира с прословутите талони?
Не, с намалените марки от стр. 3 в брошурата, талоните за 15% не се комбинират. Така ми казаха преди 30 мин. в магазина.

# 670
Тюх, кофти
А колко излиза персил сега?

# 671
6.79 лв. бяха всичките видове от малките опаковки (20/15 пранета).

# 672
  • София
Не, с намалените марки от стр. 3 в брошурата, талоните за 15% не се комбинират. Така ми казаха преди 30 мин. в магазина.

Пробвай в друг магазин. Във всеки мнението е различно - личен опит.

# 673
Благодаря ти
На самият талон пише, че не се комбинира с никакви други отстъпки и промоции, дори с Рожденник
Значи този талон важи само за непромоционални стоки ...не знам ако покупката ми е "микс" как стоят нещата

# 674
Свърши вече, талонът е оползотворен. Не, че се бях засилила да купувам Персил, но три служителки си говореха точно за тези талони и малко ги подслушах, но не разбрах какво са ги инструктирали централно. После попитах изрично на касата, понеже бях взела намалени продукти – лосион за почистване на грим, таблетките Denkmit и афтършейв на Жилет, и момичето ми каза: важи за всичко без марките от стр. 3 в брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт