Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 221
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
днес в магазина видях момичета, които пръскаха във въздуха дезодорантите рексона , нормално ли е това, после си купуваш някой изхабен

# 646
Аз затова си винаги взимам това, което е най-отзад.

# 647
И аз, дори и видимо да няма разлика между тези отпред и тези отзад.

# 648
  • София
днес в магазина видях момичета, които пръскаха във въздуха дезодорантите рексона , нормално ли е това, после си купуваш някой изхабен

Така е, защото те почти за нищо нямат тестери. Или като се изхаби тестерът, никой не се сеща да сложи нов. Особено пък за червилата - тотално липсващи и разместени мостри.

# 649
  • София

Така е, защото те почти за нищо нямат тестери. Или като се изхаби тестерът, никой не се сеща да сложи нов. Особено пък за червилата - тотално липсващи и разместени мостри.
Абсолютно вярно, не мога да купя нещо с което се парфюмирам без да го помириша- еле пък аз. Дето съм толкова скарана с всички миризми, трябва да измислят някакви тестери . Avon имаха такива -търкаш на страничката и помирисваш, даже ми се е случвало да ми се скарат че се отпечатват така, ами няма друг начин.
То масово няма в магазините тестери, в една аптека ми се скараха.

# 650
  • Варна
Което не оправдава пръскане и мацане с продукти,които ще бъдат закупени от някой.
И аз винаги вземам по-задни.На спрейовете често има как се казват...едни лентички пластмаса,по които си личи дали е пръскано.

# 651
  • Шумен
Ааа, точно тези лентички могат да се махат и поставят отново и то без да си личи, че какво гарантират  не ми е ясно. Вчера купих червило с точно такава лентичка / и аз не знам как се нарича /, което се оказа с вид като на разтопено иии счупено в основата.  Иначе си имаше и лепенка с обяснения на български -  внос, състав и т.н., която не даваше вид да е бутана изобщо. Много се вбесих и бая ме налиташе да ходя да го връщам и после се отказах. Червилото отиде в коша за боклук. Лошото е, че е от тази новата серия и поначало имаше само  по две три от цвят, а сега почти всички цветове са изчерпани и кога ще ги зареждат хич не  е ясно  Mr. Green

# 652
  • София
Днес ходих до ДМ в един от МОЛ-овете в София. Направи ми впечатление, че слкужителките зареждаха. Изобщо не бързаха, разхвърляно, задръстили с количките си....Наблягаха на парфюмите, там зареждаха най-вече. Влажната тоалетна хартия от намалението беше свършила, отговориха ми, че няма,
 изчерпана е. Платих и след 7-8 минути се рърнах, защото забравих един продукт на Евелин и какво да видя - -заредили с влажна тоалетна хартия....Има и нови прокукти.
От утре има ново намаление в ДМ. Стоките са дадени в новата брошура, в сила е от 10.8

# 653
Има и нови прокукти.
Например?

# 654
  • София

Не запомних всичките. Има нови видове веро, влажна тоалетна хартия..... Всеки нов продукт е обозначен с етикет. Ако утре имам време и мина през ДМ, ще разгледам по-подробно и ще споделя.

# 655
Новите видове веро (с едни чудовища) ги видях, но другото, което спомена, ме заинтересува.
Утре ще ходя да си харча талона за 15% отстъпка, така че ще огледам подробно. Ще отида в мола. Simple Smile

# 656
  • Бургас
И да снимаш, да показваш нагледно после. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
  • Русе

Абсолютно вярно, не мога да купя нещо с което се парфюмирам без да го помириша- еле пък аз. Дето съм толкова скарана с всички миризми, трябва да измислят някакви тестери . Avon имаха такива -търкаш на страничката и помирисваш, даже ми се е случвало да ми се скарат че се отпечатват така, ами няма друг начин.
То масово няма в магазините тестери, в една аптека ми се скараха.

# 658
Днес отидох уж само за мокри кърпи, но взех и една от новите пасти (с активен въглен), и една влажна тоалетна хартия (само щото беше на промоция, пък и да видя що за животно е).
Видях новите капсули. Учуди ме, че тези за цветно са 7 лева, а универсалните 7.70, пък са еднакъв брой.
Гес, какво каза? Таблетките Денкмит спират ли ги?

# 659
  • Стара Загора
За тези, които са от Стара Загора - утре 10 август ще има 20% отстъпка  на продуктите от dm марките в магазина на центъра по случай 8-ми рожден ден. При покупка над 20 лв ще се получава подарък брандирана чанта.

Общи условия

Активация на акаунт