Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 186
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Най-сетне се добрах до dm - няма препарата за почистване на перални, който е на сашета (даже не бяха го и чували), нямаше и пастата с активен въглен. Казаха ми да проверя в някой МОЛ, че там магазините им били по-големи и заредени. Sad

# 631
Днес в Бургас на пл. „Тройката“ всичкия препарат за почистване на перални в сашета беше изкупен.
Има вече и мрежи за пране в DM. От четвъртък ще са намалени от 4 на 3 лева.
Взех новата брошура от 10.08. Да я снимам ли и да я пусна тук, или ще изчакате до четвъртък. Този път е голяма и не става да изреждам.

# 632
  • София
О, Гес, снимай! Че да видя какво да купувам сега и какво другата седмица. Благодаря!

# 633
Добре.
Я да видим сега какво направи баба ви, старата хакерка. Bowtie

Брошура DM 10 - 23 август 2017 г.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 17:16 от Guess Who

# 634
  • София
Най-сетне се добрах до dm - няма препарата за почистване на перални, който е на сашета (даже не бяха го и чували), нямаше и пастата с активен въглен. Казаха ми да проверя в някой МОЛ, че там магазините им били по-големи и заредени. Sad

Правилно са ти казали за зареждането на ДМ в МОЛ-вете. Убедих се, че там могат да се намерят продукти, които не винаги ги има в другите магазини на ДМ.

# 635
  • София
Мхм, много неща намалени, пък май нищо не ме грабна, а другата седмица имам отстъпка рожденик.
Някакви нови цветоулавящи кърпички видях, но скъпички идват. Мрежите за пране ги видях днес, но имам такава от левчето, не намерих особена разлика.
Ясно, довечера ще щурмувам някой мол, да си накупя заплануваните неща от сегашната брошура и да използвам спечеления талон 15 %.
Благодаря, Гес! Simple Smile

# 636
...и да използвам спечеления талон 15 %.
Той не е ли валиден от 10 август? Защото и аз спечелих такъв талон, но е валиден от 10 до 31 август.

# 637
  • София
...и да използвам спечеления талон 15 %.
Той не е ли валиден от 10 август? Защото и аз спечелих такъв талон, но е валиден от 10 до 31 август.

Ооо, да... Sad Сега го погледнах. Странно, като го спечелих, ми казаха, че е за целия месец август...
Значи за тази брошура няма да стане, тююю...

# 638
  • оттам, откъдето започва България
Добре.
Я да видим сега какво направи баба ви, старата хакерка. Bowtie
Брошура DM 10 - 23 август 2017 г.

Joy Старата хакерка се е справила перфектно!
Нали ме зариби с тези влажни кърпи за тоалетната, та днес пак ходих. Взех си едни влажни кърпи и на Бочко, че внучето пак ще идва на гости.  newsm03

# 639
Сега ще сте чисти и свежи. Wink

# 640
Намалени ли са тези влажни кърпи или не?

# 641

Правилно са ти казали за зареждането на ДМ в МОЛ-вете. Убедих се, че там могат да се намерят продукти, които не винаги ги има в другите магазини на ДМ.
И при нас го установих това. Вече нещо като ми трябва отивам в мола.

# 642
  • оттам, откъдето започва България
Намалени ли са тези влажни кърпи или не?
На 1.99 лв. са до днес 09.07. включително.

# 643
  • София
Открих това, което търсех в МОЛа, там наистина е зареден магазина, имаше и от почистващия за перални - бол и от пастата за зъби с активен въглен. Но ще чакам другата седмица, да си ползвам отстъпката за РД. Иначе вчера взех само тоалетна хартия и от цветоулавящите кърпички, да се запася.
Чудих се за влажните кърпички, но съм си взела от Лидл на промоция, та се въздържах. Като цяло са скъпички dm-ските, а и са по-малък брой от лидълските.

# 644
Тия от ДМ обаче нямат никакво въображение - на новата бrошура отпред са сложили същото хипи като миналия август Grinning

Общи условия

Активация на акаунт