Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 182
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Кърпичките за очила са страхотни. Не съм ги ползвала до сега, купувах само от Лидл. Но ДМ-ските ми харесват повече, не замазват изобщо, чистят много добре.

# 616
Професионалната серия за коса на Балеа много ми харесва.
От коя по-точно? Днес доста се чудех коя да купя, накрая взех за мазни корени и сухи връхчета.

Преди ползвах такава маска за коса, защо останах с впечатление че сваля боята, или се бъркам?

# 617
Трябва ми крем за лице. За сравнително млада кожа суха . Някакви предложения?

# 618
  • Плевен
Крема на Микса за суха кожа:

Леката формула на Нивеа - хидратира кожата и не мазнее след това:

# 619
Вион,точно тази серия имах предвид. Simple Smile Ползвала съм почти всички от серията,но като че ли най ми харесва с арган.За боядисана и руса коса също не са лоши.

# 620
Сигурно ще пробвам и с аргановото олио, но по-късно. Вчера получих четири продукта от професионална серия за коса, сред които и маска, така че скоро няма да и дойде времето. Днес загледах продуктите за боядисана коса, но се спрях на тази, за да я ползва и дъщеря ми.

# 621
  • София
Леката формула на Нивеа - хидратира кожата и не мазнее след това:

+ 1 за този крем. Разкошен е!  Peace

# 622
Благодаря за отговорите за крема за лице. Тръгнах без да погледна темата и купих тези

https://www.dm.de/balea-tagespflege-urea-tagescreme-p4010355992437.html     за дневен

http://www.ebay.com/itm/Balea-Urea-Night-Cream-with-5-Urea-50-ml … AND-/271986363591     за нощен.

Имате ли мнения за тези кремчета?

# 623
  • Бургас
От дневния съм много доволна, ползвам го почти година вече.
Нощния не съм го ползвала.

# 624
  • offshore & overseas
От дневния съм много доволна, ползвам го почти година вече.
Нощния не съм го ползвала.
Аз писах по-напред за нощния, че ми идва мазен и запушващ порите. Моята кожа е 42-годишна, но все още смесена. Може би при по-суха кожа няма да стане така.

Освен това се получаваше т.нар. „кир ефект“ (терминът заимствам от друга тема). Тоест наслоява се без да попива и после се рони. Аз нощния крем си го представям максимално лек и бързо попиващ, та този не ми пасна.

Дневният не съм ползвала пък аз.

Да се отчета за дневния Нивеа, Q10, SPF 30. Доста лек и приятен, въпреки очакванията да е тежък заради филтрите. Но истината е, че и той трябва да се използва пестеливо. Naughty

# 625
  • София
Аз пък си взех на Балея, медицинската серия, ултра сензитив, с Q10, противобръчков, дневен - много съм доволна. Не ми утежнява кожата, не ми прави черни точки, пъпки, не ми лъщи. Много добре си чувствам кожата на лицето с него.

# 626
  • София
Аз пък си взех на Балея, медицинската серия, ултра сензитив, с Q10, противобръчков, дневен - много съм доволна. Не ми утежнява кожата, не ми прави черни точки, пъпки, не ми лъщи. Много добре си чувствам кожата на лицето с него.
Фрея може ли картинка към крема,благодаря.Flowers Rose

# 627
  • София
Фрея може ли картинка към крема,благодаря.Flowers Rose

https://www.dm.de/balea-tagespflege-ultra-sensitive-q10-anti-fal … 010355090379.html

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 11:45 от Freya_na

# 628
Колко често правят такива намаления в ДМ на червилата на Макс Фактор? Ако сега пропусна скоро дали пак може да ги намалят? Странен въпрос, но може и да имате наблюдения... Hug

# 629
  • Пловдив
В ДМ продават ли ножчета за стъклокерамика?

Общи условия

Активация на акаунт