Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 143
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Много благодаря, Милена! Те кристалите не бяха на промоция, но имах нужда, че моите свършват. Относно четката, взех последната в нашия ДМ, така че побързай ако наистина я искаш.  bouquet
Ще отида днес или утре, аз не съм ползвала кристалите, имам си други, но ми ги препоръчаха и искам да ги пробвам.

# 601
  • offshore & overseas
Аз взех две такива четки Ebelin още в началото на февруари с намаленията за р.д. на децата и съм много доволна (взех 2 за дамите, защото младежът още не го решим, макар че вече има нужда и той). Преди това сме ползвали уж оригиналните Tangle Teaser. Честно казано разликата не е голяма, ако изобщо я има.

# 602
Радвам се да разбера, че разликата не е голяма Simple Smile моята метла, макар и къса, се заплита доволно. С тази четка свалям само по 5-6 косъма, на фона на топчето, което свалях със стандартната (каналът си отдъхна). Не ми се даваха 20+ камъка за оригинала.

# 603
Свърши ми перилния препарат за цветно.
Гледам, че течния Персил е намален, но се чудя дали да го сменя с дм-ския прах.
Моля, тези които са ползвали и двата да дадат мнение!

# 604
Ползвам гела на ДМ за цветно пране, в синя туба е. Доволна съм, нямам забележки, но като цяло нямам големи претенции към препаратите. Имам малко дете, което сега се учи да се храни само и много се маца - петната излизат. Не обичам парфюмирани дрехи след пране, та и от това съм доволна.

# 605
Аз съм ползвала капсулите на Денкмит за цветно пране.Ухаят и изпират чудесно,но като сложих ризите на ММ в пералнята ги изкарах с някакви петънца като мастило по тях,явно от неразтворила се капсула.То пише да не се се ползват за ленени дрехи ама ризите не бяха от лен. Rolling Eyes От тогава само за чаршафи и кърпи ги ползвам капсулите.Иска ми се да пробвам и течния прах.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 11:35 от *Steffie*

# 606
Аз ползвам само течният Персил. На мен ми харесва

# 607
Течен Персил сенситив взех за бебешките дрешки,но още не съм го пробвала. Simple Smile

# 608
Благодаря ви !
Явно на място ще решавам за препарат за пране.
А вие спрете да хвалите толкова много неща, че списъка ми стана километричен-сега добавих и четката за коса,както е тръгнало заплатата ще хвръкне Smiley

# 609
  • Бургас
Ако нне сте чели назад, ако не сте много запознати, ако можете и ако се чудите, вземете си ПРАХ. Има много изписано, дискусията е дълга, който се интересува, може да прочете, но е за предпочитане.

# 610
  • Бургас
Прахообразният препарат за цветно пране на Денкмит не се разтваря в моята пералня. В темата за праховете четох, че и други се оплакват от същото. С този за бяло проблеми нямам, него го ползвам, но цветното пера с Персил гел.

# 611
  • Варна
Да попитам и тук, марката се продава, мисля, и в ДМ, може някой да знае...

Цитат на: Киса в вт, 01 авг 2017, 10:14
http://www.simplicol.bg/index.php/shop/obezcvetiteli/heitmann-pr … prane-detail.html

Купих си подобно прахче за бяло, трябва да избеля една бяла риза, посивяла от времето... обаче, има избродирана цветна емблема на джоба отпред, ако я накисна цялата, каква е вероятността да избелее и бродерията? Или да накисна ризата на части? Някой има ли опит?

# 612
Прахът за пране не се разтваря и в моята перална и не ми върши работа.От години ползвам само течен и от време на време капсули.

# 613
  • София
И в моята пералня не се разтваря прахът за цветно на Денкмит. Иначе е доста добър откъм изпиране. А този за бяло е един от фаворитите в темата за перилните препарати. От течните съм ги пробвала почти всички. Ако трябва да избирам между тях и Персил - за по-силен аромат, ще взема Денкмит. Ако търся по-добро изпиране - Персил.

# 614
Понапазарувах и аз от намалението - доволно количество маски на балеа, веро натурал, тоал.хартия и кухн.ролки, кърпички за очила, но искам да похваля коколиното - с тъмносиня капачка, много ми хареса и остава аромат в дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт