Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 132
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
  • Сливен
Да,верото им е много хубаво.Аз ползвам само с надписа натурал.

# 586
Верото Nature и на мен ми е любимо, но когато няма вземам бялото с бебе на него.

# 587
Верото Nature и на мен ми е любимо, но когато няма вземам бялото с бебе на него.
И такова имаше Peace

# 588
До кога е това намаление? Дали ще ме дочака?

# 589
  • София
От ароматизаторите на Duck само сини ли има? Че не понасям синя вода и стичащи се сини капки...

# 590
  • Бургас
Аз пък харесвам гелообразния  ароматизатор за тоалетна на тяхната марка. Не мирише натрапчиво, не изчезва за седмица и цената му е доста добра.

На верото Nature и аз съм фен, вчера заредих. Промоцията е до 9 август, друг е въпроса дали няма да се изчерпат някои стоки по-рано.

# 591
Много ми хареса боята Колор експерт с омега плекс. Само дето малко по- тъмна стана, номер 7.0 ползвах аз

# 592
Аз днес си взех течен сапун на Балеа,маски за лице от тяхната марка,цветоулавящи кърпички и олио за коса на Орзен,него го няма в промоционалната брошура но е намалено.Много ми хареса. Simple Smile

# 593
Аз много харесвам олиото за коса на Балеа, черното. Взех си го като имаше 25% намаление. Вече трето шише свършвам.Доста пестеливо е

# 594
Дами, препоръчайте ми, моля, шампоан и балсам - някоя марка на DM от която сте доволни, за бодисана коса и за подхранване.

Друго искам да питам, дали освен храна за животни, предлагат и шампоани за тях, че не си спомням дали съм виждала...

# 595
Професионалната серия за коса на Балеа много ми харесва.

# 596
  • Варна
А аз искам маска за коса,пак за боядисана.Идеи?
Иначе си взех шампоанът им за боядисана,сякаш ми харесва.
Също така си търся "по-мощна" спирала,която да не слепва.Помощ:rolling_eyes:

# 597
Тази седмица имам рожден ден и умишлено изчаках с покупките, за да имам допълнителни -15% намаление. На касата момичето каза, че ще получа намаление само на адаптираното мляко, защото другите продукти били на промоция. казах й пак да прочете условията, опита се да ме убеди, че е права ама не знае, че аз съм се консултирала с момичетата в бг мама  hahaha После дойде другата касиерка и й каза, че управителя й е казал да направи отстъпката на цялата сума. Тя каза: "Добре, щом той е казал, ама не е правилно". Все едно бях изключение и ми правят услуга  Crossing Arms Ей, така, най-мразя.

Иначе попълних и талонче за гориво, даже ме е яд, че сумата ми е за 2 талончета ама на една сметка чукнати ама нищо, и с едно талонче ще спечеля  Laughing.
Закупих мицеларната вода на Нивеа, течен сапун, шампоан и спрей на Глис, четка Curaprox, стикчета за междузъбното пространство, храна за котката (хареса я), кристали на Blacк - дано са хубави, мокри кърпи Бочко, няколко кутии АМ и четка за коса Ebelin, която много прилича на Tangle Teezer. Допадна ми четката за коса и то доста, не съм пробвала оригиналната и да сравня, но добре разресва и не скубе. Дори мисля да я ползвам на дъщеря ми, че косичката й доста се заплита отзад.

# 598
Тази седмица имам рожден ден и умишлено изчаках с покупките, за да имам допълнителни -15% намаление. На касата момичето каза, че ще получа намаление само на адаптираното мляко, защото другите продукти били на промоция. казах й пак да прочете условията, опита се да ме убеди, че е права ама не знае, че аз съм се консултирала с момичетата в бг мама  hahaha После дойде другата касиерка и й каза, че управителя й е казал да направи отстъпката на цялата сума. Тя каза: "Добре, щом той е казал, ама не е правилно". Все едно бях изключение и ми правят услуга  Crossing Arms Ей, така, най-мразя.

Иначе попълних и талонче за гориво, даже ме е яд, че сумата ми е за 2 талончета ама на една сметка чукнати ама нищо, и с едно талонче ще спечеля  Laughing.
Закупих мицеларната вода на Нивеа, течен сапун, шампоан и спрей на Глис, четка Curaprox, стикчета за междузъбното пространство, храна за котката (хареса я), кристали на Blacк - дано са хубави, мокри кърпи Бочко, няколко кутии АМ и четка за коса Ebelin, която много прилича на Tangle Teezer. Допадна ми четката за коса и то доста, не съм пробвала оригиналната и да сравня, но добре разресва и не скубе. Дори мисля да я ползвам на дъщеря ми, че косичката й доста се заплита отзад.
Страхотни покупки, и аз ще взимам кристалите и четката, много се радвам, че е хубава, отдавна искам на Тийзър четка, ама все не ми се дават 20лв и сега е взема ДМ-ската
Благодаря за инфото и честита рожденна седмица Simple Smile  bouquet

# 599
Много благодаря, Милена! Те кристалите не бяха на промоция, но имах нужда, че моите свършват. Относно четката, взех последната в нашия ДМ, така че побързай ако наистина я искаш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт