Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 086
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
да измрънкам и аз - имаха и хубава храна за хамстери, също и лимитирана коледна храна за хамстери, вече ги няма  Crossing Arms

аз купувам бреф за тоалетна /шарените топчета/ - също ги взимам винаги на намаление и се запасявам

# 571
  • оттам, откъдето започва България
Бреф свършват много по-бързо, а тези, които показах изкарват доста време.

# 572
Тези на Duck, наистина нямат свършване. Преди купувах само Бреф,топчетата, но последното ми изкАра едва седмица, не знам какво са ги направили, но се топят. Преди издържаха много дълго време, вече няма да ги взимам изобщо.

# 573
Тези на Duck, наистина нямат свършване. Преди купувах само Бреф,топчетата, но последното ми изкАра едва седмица, не знам какво са ги направили, но се топят. Преди издържаха много дълго време, вече няма да ги взимам изобщо.

# 574
И аз взимам само от тези на Ducк, дето са по 2 в опаковка и на промоция около 2,30лв. Супер икономични, 1 стига за около месец

# 575
Точно за тях говоря.  Peace

# 576
  • Пловдив
Благодаря ще ги пробвам на всяка цена ! bouquet
А течни ли са ,или гел или др. ?
Виждам , че  и нещо като печат се слага  Rolling Eyes

# 577
Bref power active са малко по-издържливи, Blue active са с белина и тече синьо от тях, направо за една седмица отиват....
Ще пробвам и аз Duck  като има промоция.

# 578
  • Плевен
Бреф наистина са хубави, но свършват бързо. За сега съм установила, че най-икономично ми е това:
Скрит текст:

# 579
Благодаря ще ги пробвам на всяка цена ! bouquet
А течни ли са ,или гел или др. ?
Виждам , че  и нещо като печат се слага  Rolling Eyes

# 580
Да, само не взимайте от собствената марка на DM такива ароматизатори за тоалетна, че аз се минах - и три дни не можа да изкара. Буквално пари в канала. Simple Smile

# 581
Тип сух гел са, но при всяко пускане на водата я оцветяват в синьо. Аромат не усещам, но това не ми е проблем.
Последния дезодорант ми изкара 1 месец, при положение че бяхме 5 човека у дома.
Аз съм се заредила от промоция и имам още 2.  Peace
Признавам ги, че са много икономични.
Преди това вземах Бреф, но много бързо отиваха в канала - седмица им трябваше при ползване от 2 човека.

# 582
  • София
A доволни ли сте от bref duo active? От няколко дена съм с такъв и не мога още да преценя, само знам, че аромат няма.

# 583
Този модел много, много отдавна съм го ползвала и ми отиваше много бързо в канала, иначе аромат имаше.
Сега не мога да споделя как е откъм качество.

# 584
Пак минах през магазина....Взех течен сапун, маски за лице, кухненските ролки и тоал.хартия. А уж за друго влязох.
Препаратът за съдове, който сега е в промоция, хубав ли е? Имам спомен, че някой го хвалеше, но точно този ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт