Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 163
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Бихте ли ми препоръчали  крем за тяло за много суха кожа?

# 136
  • София
Бихте ли ми препоръчали  крем за тяло за много суха кожа?

И аз съм с много суха кожа и открих ето този лосион,от който съм страшно доволна   Heart Eyes

# 137
  • София
DM продават ли продукти на Ma Provence

# 138
  • Пловдив
Във Фейсбук пише, че ще откриват нов магазин утре в Разград, освен това пише и че за всяка покупка над 20 лв ще дават подарък чанта, но не мога да разбера това само за новият магазин ли се отнася или за всички?

# 139
Естествено, че само за новооткрития магазин се отнася
Искам да попитам ползвали ли сте таблетките за тоалетна на ДМ?

# 140
ДМ имат ли тяхна марка гел за съдомиялна машина?

# 141
  • Пловдив
Естествено, че само за новооткрития магазин се отнася

Благодаря  bouquet, можеше заради 14 да са решили да е за всички магазини

# 142
Гел не съм виждала. Имат прах, таблетки, сол и течен гланц.

# 143
Почистващите ли?
Ако за почистващите става дума, ползвала съм ги преди години, но бяха с активен кислород и никаква работа не вършеха. Сега вече са с киселина и би трябвало да вършат добра работа. Между другото, еднакви са с тези на Лидл по състав, само дето DM-ските са по скъпи.

Гел не, но имат капсули
Скрит текст:

# 144
Благодаря Гес bouquet
Точно заради хвалените в темата за ЛИДЛ попитах, но щом са по -евтини и с еднакъв състав, ще пробвам от тях

# 145
Lаdу Stаrdust, Guess Who благодаря  bouquet

# 146
Точно заради хвалените в темата за ЛИДЛ попитах, но щом са по -евтини и с еднакъв състав, ще пробвам от тях
Абе чета аз, че ги хвалят и се чудя за какво е тая истерия, при положение, че съм ги ползвала преди години (DM-ските са си редовен асортимент от време оно, а лидълските ги бяха пускали при една седмица на чистотата) и никаква работа не вършеха, даже трудно се разтваряха, оставаше неразтворена част и боядисваше. После разгледах декларациите и са променени и двете марки. DM-ските са към 4 лв. за 16 броя. Лидълските май са по-евтини, но да не те подведа. Обаче са еднакви - гаранция за това.

# 147
  • Бургас
Абе чета аз, че ги хвалят и се чудя за какво е тая истерия, при положение, че съм ги ползвала преди години (DM-ските са си редовен асортимент от време оно, а лидълските ги бяха пускали при една седмица на чистотата) и никаква работа не вършеха, даже трудно се разтваряха, оставаше неразтворена част и боядисваше. После разгледах декларациите и са променени и двете марки. DM-ските са към 4 лв. за 16 броя. Лидълските май са по-евтини, но да не те подведа. Обаче са еднакви - гаранция за това.

Лидълските са 3 лева. Аз останах доволна.

# 148
  • оттам, откъдето започва България
Аз и в Лидълската тема писах, че чистят колкото обикновена белина. Неоправдана покупка за мен, но ще си ги използвам, няма как.

# 149
Въпреки кофти отзивите за омекотителите на DenkMit, прасковения си го ползвам и не съм чак толкова разочарована. Да, далеч е от Семана, Коколино и т.н., но оставя хубав аромат. Недостатък е, че е адски течен и отива доста продукт, но за тия пари...

Общи условия

Активация на акаунт