Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 163
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Той затова ти харесва - защото слагаш кой знае колко. Я спази дозата на опаковката и слагай 30 мл да видим дали ще ти мирише на нещо. Laughing

# 151
  • Бургас
Аз лятото си купих от синия омекотител на Денкмит. Никакъв аромат, не усетих и дрехите да са омекотени, нищо. Вчера като пусках пералнята реших пак да сложа от него, че трябва да го изразходвам. Ами ухае много хубаво.
Разликите са, че сега суша прането вътре и смених праха за пране. Дозировката винаги я спазвам. Не знам каква е причината, ама вече не съжалявам, че съм го купила.

# 152
Ако 30 мл. са една капачка, значи я спазвам  Whistling

# 153
Какви са тия чанти, които ще ни подаряват утре? Я кажете вие с повече опит  Wink

# 154
  • Бургас
Момичета, оказа се, че спират любимия ми чай, който пия от години Cry Дали мога да помоля да видите дали има някакви количества от него при вас, че и в 3-те бургаски магазина вече го няма Tired Бих изкупила колкото кутии мога, барабар с пощенските, ама диемци ми писаха, че уж никъде вече го няма...

# 155
  • оттам, откъдето започва България
Момичета, оказа се, че спират любимия ми чай, който пия от години Cry Дали мога да помоля да видите дали има някакви количества от него при вас, че и в 3-те бургаски магазина вече го няма Tired Бих изкупила колкото кутии мога, барабар с пощенските, ама диемци ми писаха, че уж никъде вече го няма...

Сега се връщам от ДМ - съжалявам, но няма от твоя чай.

# 156
  • offshore & overseas
bradata, и аз ще проверя, когато отида, но днес и утре няма да е. Дано да се открие, щом ти е толкова любим!

Кажете, моля, хубави ли са препаратите за съдомиялна на ДМ (Денкмит ли са, не съм сигурна)? Имам предвид всичко, гелове, таблетки, прах, сол...

И накарая държа да похваля два продукта, които си взех от ДМ, и от които съм много доволна.

Първо е детския шампоан на Garnier с аромат на череша и бадем:

Скрит текст:

Второ крем за ръце и нокти на Дева (Рубела) с какаово масло.

Скрит текст:

Шампоанът наистина прави косата лъскава и лесна за разресване и оставя неповторим аромат (череша+бадем, с преобладаваща череша).

Кремът с какаово масло е единственият крем, на който съм попадала (не само за ръце, а и изобщо), който не е парфюмиран, а мирише на какао (изключителен плюс, защото вече изпитвам непоносимост дори и към ненатрапчивите аромати). Една идея по-мазен е, но това не оказва влияние върху попиването, стига да се изчака няколко секунди повече. Действително оказва благотворен ефект и върху ноктите. За цената си е много добър наистина.

# 157
Брадата, и в 'нашия' ДМ няма от твоя чай, снощи проверявах.

# 158
А къде стоят тези чайове, за да погледна и аз?

# 159
  • offshore & overseas
При хранителните добавки някъде.

# 160
При хранителните добавки някъде.
bouquet

Забравих да пиша в предния пост: На Денкмит сме пробвали солта, таблетките и праха за съдомиялна. Таблетките ни идват скъпи, спрямо същия клас на други марки. Солта и праха не ни харесаха. От няколко месеца взимаме гел и сме доволни. Доколкото разбрах ДМ нямат гел.

# 161
  • София
И аз не видях такъв вчера на Славейков...

Взех си този гел за лице... много приятен на пръв опит, дано и при по-продължителна употреба да е така. Не изсушава.  https://www.dm.de/balea-erfrischendes-waschgel-p4010355996015.html

Някой ползвал ли е такава маска за лице https://www.dm.de/balea-maske-lavendelmousse-2-x-8-ml-p4010355023223.html (изкукала съм на тема лавандула последните години Simple Smile).

Аз понеже питах, да си самоотговоря на въпроса - за съжаление не продават продукти на Ма прованс в ДМ, но пък намерих в близкия до него Ремедиум цялата серия, ако някой го интересува. Simple Smile

# 162
Ползвам и от двата вида таблетки за съдомиялна и съм много доволна.

# 163

Някой ползвал ли е такава маска за лице https://www.dm.de/balea-maske-lavendelmousse-2-x-8-ml-p4010355023223.html (изкукала съм на тема лавандула последните години Simple Smile).

Аз. Пълен кошмар  Grinning няма избърсване това нещо и оставя мазен филм. Почистване не видях.  Mr. Green

# 164
  • София
 Crazy Crazy Crazy
хахаха, добре - благодарско  Peace хубаво, че попитах. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт