Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 195
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
И аз потвърждавам за бульоните ,хубави са,ползвала съм зеленчуковия и пилешкия.

# 181
  • София

Някой ползва ли това чудо? Пробвах го веднъж в сушилнята, обаче нещо... никакъв аромат не усещам от него, в пералня дали ще има по-добър ефект? Или трябва да слагам повечко... или просто не е в мен проблема?

# 182
  • Пловдив
Благодаря, ще ги пробвам тогава. Дано  наистина има нещо "био" в тях. Rolling Eyes Маги не харесвам въобще, но ММ не обича да слагам зеленчуци в ориза.

# 183
  • Бургас
И аз купувам от тези био бульони. Марката е Alnatura. Цената май е около 3 лв.
Ето съдържанието на пилешкия бульон: Сол, царевично нишесте, закваска, палмова мазнина, пилешко месо на прах /9%/, пилешка мазнина/8,4%/, лук, карамелизирана захар, целина, куркума, магданоз, чесън, екстракт от розмарин. Не съдържа глутен.

# 184
От години купувам само подправка от сушени зеленчуци БЕЗ сол. Не е био, но няма глутамати, нишестета и т.н
Скрит текст:

# 185
  • Бургас
От години купувам само подправка от сушени зеленчуци БЕЗ сол. Не е био, но няма глутамати, нишестета и т.н
Скрит текст:
И аз купувам такива. Наистина е по-добрия вариант от бульоните

# 186
  • offshore & overseas
Тази подправка от ДМ ли я взимате?

# 187
Не, от магазинчетата за плод и зеленчук я купувам

# 188
Скрит текст:
Някой ползва ли това чудо? Пробвах го веднъж в сушилнята, обаче нещо... никакъв аромат не усещам от него, в пералня дали ще има по-добър ефект? Или трябва да слагам повечко... или просто не е в мен проблема?
Определено не е в теб проблемът. Това е най-безсмисленият продукт на десетилетието. Поне да миришеше на нещо. Обаче има един нов парфюм за пране на перлички, който дава траен аромат, но е 9 лева.

# 189
  • София
Гледах го, но аз по-точно нещо за сушилнята търся, не за пералнята, а ми се стори, че перличките се стават... Мерси, няма да се притеснявам значи, все ще си го изхабя някак - без очаквания, поне е малък, ако не друго...

# 190
Да, перличките са само за пералнята.
А това как го ползваш в сушилнята? На парче плат ли капваш?

Това (няма го във веригите) е много силно като аромат.
Скрит текст:

# 191
  • София
Пише на парче плат, да... аз го излях върху една от вълнените топки... всъщност си помислих, че може и това да е бил проблема, ще пробвам и на памучен плат, но все пак не мисля, че ще има разлика. Всъщност само 1 път съм го ползвала.

Ще се огледам за тази максима  Hug

# 192
В Бургас този спрей го има навсякъде, така че в София едва ли ще имаш проблем с намирането му. В краен случай фирменият магазин на Сано е в Халите. Мощна работа ти казвам.

И за да съм по темата за DM, вижте на какъв продукт попаднах
Скрит текст:
Прах за накисване на загорели съдове с активен кислород и ензими. Много тарикатско. Ако някой загори тенджерите, да знае откъде може да си го вземе за 5 лева.

# 193
  • Пловдив
В нашето ДМ нямаше зеленчуков бульон на кубчета. Имаше само в пликчета х 250г за 6лв и нещо. Еми досвидяха ми се Crossing Arms Ще ги чакам на промоция евентуално. Хареса ми това, че в тях няма палмово масло, а са със слънчогледово. И сушените зеленчуци не можах да намеря в кварталния магазин, ще търся по веригите. Благодаря bouquet

# 194
  • София
Скрит текст:

Подправки от тази марка се продават в Кауфланд. Предполагам, че и въпросният микс ще е наличен.

Този препарат против петна дали е ефективен? Някой използвал ли го е?

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 21:17 от passion

Общи условия

Активация на акаунт