Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 064
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз пък влизам да похваля това https://www.dm.de/denkmit-schmierseife-gold-p4010355247261.html
Кухнята ми светна. Няма натрапчива миризма, много ми хареса.

# 421
  • София
Аз пък влизам да похваля това https://www.dm.de/denkmit-schmierseife-gold-p4010355247261.html
Кухнята ми светна. Няма натрапчива миризма, много ми хареса.

Само за фаянс ли е или и други видиве плотове? На снимката са показани фаянсови плочки  newsm78

# 422
Това точно е течният сапун за почистване. Става за всичко - от подове до плотове; обезмаслява и придава блясък.

# 423
  • София
Това точно е течният сапун за почистване. Става за всичко - от подове до плотове; обезмаслява и придава блясък.

Благодаря!  bouquet

# 424
Как се ползва това чудо? Плакне ли се? Не мога да си представя да измия нещо със "сапун" и да не го изплакна...

# 425
Ламинат и изобщо подова настилка как се плакне?

# 426
Аз не го плакна. Този препарат го разтварям във вода и така чистя подовете. Всъщност аз само за подове съм го ползвала, ама щом го хвалите толкова......

# 427
Някой ползвал ли е препарата за почистване на пералня на денкмит?Взех го заради това,че пералнята ми започна да мирише гадно и има нужда от почистване.Чета инструкцията и малко не мога да разбера,пише разтваря се в 4л.вода и другата част в отделението за прах. Thinking Който го е ползвал може ли да ме светне как действа. Simple Smile

# 428
  • Бургас
Заради котарака избягвам да мия с препарат. Или слагам по-малко, примерно една трета капачица в половин доза вода. Или направо без. Даже ако съм сложила препарат понякога мия втори път само вода.
Много се заинтригувах от продукта за крака дето Гес показа. И без намаление ще мина да взема един за проба.
За спиралите- имам доста от там - винаги пресни и неотваряни, взимала съм само от "закопчаните".
Пак да кажа за праха им за съдомляна- супер съм доволна.

# 429
  • под тепетата
Steffie*, 1 част ( 1/5) се разрежда с вода и  се слагаше пластмасовото корито за праховете да се накисне. С малко от концентрата с гъба избърсваш гуменото уплътнение и стъклото, след това с чиста гъба и подсушаваш. 4/5 от концентрата се изсипва в отделението за прах и пускаш пералнята да пере без дрехи.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 19:22 от bilqna_69

# 430
Някои от ДМ-ските препарати са доста изчистени откъм съдържание, по-напред в темата се коментираше.

# 431
  • Пловдив
Аз днес пробвах препарата за прозорци на Д-Март и съм много доволна .
Закупих от промоцията ,когато беше намалението с 20% и течен прах за бяло пране ,но въпреки че ги прах на 90 градуса петната от пот не се махнаха .
Закупих и омекотител на Д-Март син и е страхотен .
Някой ако знае как да махна петна от пот ,моля да сподели .
Пробвах  бях чела 1ч.л.сол 2 ч.л.сода и 2ч.л. прах за пране ,но нищо .
Пробвах пак някъде го бях чела и с преп.за котлен камък ,като го напръскаш стой 15 мм и плакнеш с хладка вода ,но пак нищо .

# 432
  • София
Течен препарат за бяло няма,  това е маркетингов трик.  Вземи си прах за бяло. Повече подробности ще намериш в темата за перилните препарати,  на 1-ва страница.

# 433
  • София
Аз не го плакна. Този препарат го разтварям във вода и така чистя подовете. Всъщност аз само за подове съм го ползвала, ама щом го хвалите толкова......

Плотове, гръб на кухнята, вратичките на шкафовете, самите шкафове - разтворих във вода, съгласно указанията и си действах.

# 434
  • София

Някой ако знае как да махна петна от пот ,моля да сподели .
Пробвах  бях чела 1ч.л.сол 2 ч.л.сода и 2ч.л. прах за пране ,но нищо .
Пробвах пак някъде го бях чела и с преп.за котлен камък ,като го напръскаш стой 15 мм и плакнеш с хладка вода ,но пак нищо .
Пробвай с кислородна белина.
Аз имам една на чешка фирма с която петната се махват, но се чака доста към 7-8 часа.
Ако някой се интересува ще пусна линк по-късно, че не помня точно името.

Общи условия

Активация на акаунт