Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 055
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Аз днес пробвах препарата за прозорци на Д-Март и съм много доволна .
Закупих от промоцията ,когато беше намалението с 20% и течен прах за бяло пране ,но въпреки че ги прах на 90 градуса петната от пот не се махнаха .
Закупих и омекотител на Д-Март син и е страхотен .
Някой ако знае как да махна петна от пот ,моля да сподели .
Пробвах  бях чела 1ч.л.сол 2 ч.л.сода и 2ч.л. прах за пране ,но нищо .
Пробвах пак някъде го бях чела и с преп.за котлен камък ,като го напръскаш стой 15 мм и плакнеш с хладка вода ,но пак нищо .

Аз без да искам на една бяла тениска махнах петната от пот с белина АСЕ. Казвам без да искам защото я изпрах по погрешка с червена тениска, и бялата я боядисах розова  Embarassed та я сложих в белина да си я направя пак бяла и те взеха, че се махнаха и петната от пот Laughing 

# 436
Някой ако знае как да махна петна от пот ,моля да сподели .
Пробвах  бях чела 1ч.л.сол 2 ч.л.сода и 2ч.л. прах за пране ,но нищо .
Пробвах пак някъде го бях чела и с преп.за котлен камък ,като го напръскаш стой 15 мм и плакнеш с хладка вода ,но пак нищо .
Аз успях да премахна петна от пот на бели ризи с един сапун за петна, който го намерих точно в ДМ. Първоначално си го купих да си мия четките за грим с него, по препоръка на съфорумка, после го пробвах и на петна от пот и дезодорант. Малко повече търкане иска, но петната излизат.
Сапунът е бял на цвят, доста голям като калъп. Струва 2,50.

# 437
  • Сливен
Сапуна са не е на Капус против петна?

# 438
  • София
Пробвай с кислородна белина.
Аз имам една на чешка фирма с която петната се махват, но се чака доста към 7-8 часа.
Ако някой се интересува ще пусна линк по-късно, че не помня точно името.

Ако тениските са цветни, не искам да мисля какво ще стане след тази белина...

# 439
Точно същия на Капус.

# 440
Много съм доволна от продуктите на ДМ за орлана хигиена. Купувам различни неща, доста по-евтино от сходните марки.

# 441
  • София, България
Здравейте, питах и в друга тема, но мисля, че тук е по-подходящо. Някоя от вас виждала ли е в ДМ шаблони за очна линия?

# 442
  • Пловдив
Момичета ,благодаря ви за цените съвети !!! bouquet
Ще пробвам с всики препарати дано нещо помогне .
Искам само да кажа ,че тениските са бели така ,че ще експеринтирам смело  Laughing

# 443
Здравейте, питах и в друга тема, но мисля, че тук е по-подходящо. Някоя от вас виждала ли е в ДМ шаблони за очна линия?
В ДМ не съм виждала, но в китайските молове съм мяркала. Не знам колко вършат работа обаче.

# 444
Какво ще ми препоръчате да взема от ДМ за изпиране на диван?

# 445
Извикай си фирма, ако имаш възможност.

# 446
  • Плевен
От този сапун съм доволна и аз - наистина маха петната. А каква му е разликата с жълтия?

# 447
Миризмата.

# 448
  • Berlin
Може ли да ми препоръчате нещо за почистване на индукционна плоча и обезмаслител (за фурната)?

# 449
Аз за керамичните котлони вече ползвам универсалните кърпички (от Лидл). Накупих какви ли не препарати, но ефекта е слаб. Фурната чистя с една пяна, която ползвам за размекване и после чистя с магическата гъба.

Общи условия

Активация на акаунт