Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 066
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Ей това най го мразя! Харесваме даден продукт и те вземат, че го спрат. Защо?! Няма отговор.
Така е. Много хубави стоки спряха. Например съм бясна, че спряха измиващото блокче без сапун Балеа. Има такова на Себамед, но е много скъпо. Почти бях в траур, защото от всички сапуни се лющя, а мразя душ гелове, че са много парфюмирани и не са ми удобни за ползване. Сега съм със сапун Дав - не е същото, защото в него пак има сапун, но е доста по-добре от обикновен сапун. Само да не ми спрат серията с урея, защото ще организирам партизанско движение. Smiling Imp

# 556
Записвам се в партизанския ти отряд  Smile

# 557
  • Berlin

Влажната тоалетна хартия я взимам за децата, по-добре е от детските мокри кърпички.  И е само за д-то. 😄

Като говорихте за цени по-назад - аз купувам 2-3 каши, в Б-я са 5лв, в Г-я са 4 евро.

А за децата детската влажна ТХ ли взимаш или обикновената?

От бялата, май ultra sensitive пише. Сега чакам от нормалната, classic sensitive пише на опаковката. Пуснах една онлайн поръчка с доста техни неща, препарати основно ми трябват, дано да си свършат работата. 😄

# 558
  • offshore & overseas
Обикновено, когато се спре един продукт, това се прави, защото нямат изгода от неговите продажби. Никой не мисли на първо място за клиента, освен дотолкова, доколкото въпросният носи приходи.

Понякога спират едно и пускат друго, уж еквивалент. Но хората са консервативни и рядко се  връзват на подобни шашми.

Аз нямам чак толкова любими продукти на DM, но ще ви подкрепя партизанския протест, ако се наложи. Предполагам има начин да се пише до фирмата и да се направи запитване какво и защо са спрели да зареждат.

# 559
Така е обаче тук ми се губи логиката, защото се спират продукти, които явно се продават, а щом се продават, значи им носят печалба - едва ли са ми ги продавали на загуба. Други обаче продължават да предлагат като прословутите им био храни, които - поне в Бургас - редовно са намалени с 50% заради изтичащ срок.
Аз съм им писала по имейл за една котешка суха храна и бяха така добри да ме уведомят, че няма повече да я предлагат, но пък ми предложиха да ми доставят някакви останали количества в магазин по мой избор. Доставиха шест пакета, от които купих два, а като минах след няколко дни всички останали бяха изкупени. Специално този продукт винаги е вървял много добре, защото съм следяла колко зареждат и как намаляват бройките.
Но в крайна сметка мениджърите са учили за това с години и се предполага, че знаят какво правят и защо.

За да съм по темата, пуснали са черна паста за зъби
Скрит текст:
Каква е идеята зад това да е черна, не знам, ама ми се ще да я пробвам. Случайно мнения да има?

# 560
  • Пловдив
Аз пробвах  пудра черна уж за избелване но не от ДМ от др .сайт да не правя реклама ,ами повече няма да повторя .
Все едно съм взела сажди и съм се намазала ужас !
Нестига ,че ставаш мръсен ,трудно се отмива от зъбите ,а да не говорим за умивалника .
Това са мой виждания за тази пудра ,за паста за зъби нз.
Ползвам четка за зъби ,която е черна и съм доволна  .

# 561
  • София
И на мен ми е интересна черната, предполагам е с въглен за избелване, някъде бях чела рецепта че можеш сам да си направиш такава , ама нещо не ми се занимаваше. А на черната четка какво е предназначението?

# 562

Влажната тоалетна хартия я взимам за децата, по-добре е от детските мокри кърпички.  И е само за д-то. 😄

Като говорихте за цени по-назад - аз купувам 2-3 каши, в Б-я са 5лв, в Г-я са 4 евро.

А за децата детската влажна ТХ ли взимаш или обикновената?

От бялата, май ultra sensitive пише. Сега чакам от нормалната, classic sensitive пише на опаковката. Пуснах една онлайн поръчка с доста техни неща, препарати основно ми трябват, дано да си свършат работата. 😄
.                                                                                           Как пускате онлайн поръчка?

# 563
jb66, ти май точно със сажди си се намазала. Joy Ако пудрата е на същия принцип като пастата, явно е с активен въглен, защото пастата е с активен въглен - сега четох състава в немския сайт.
Уф, ще я пробвам. Какво пък, 1,99 лева струва и 15% намаление от талончето...

# 564
  • Berlin
Ами аз съм в Берлин и затова пускам онлайн поръчки. Всъщност това ми е първата. Simple Smile

# 565
  • offshore & overseas
Активният въглен се използва за избелване на зъбите, явно тази паста е за това. Пробвай, а  после ще чакаме и отзиви.

П.П. От котешките храни сме използвали само паучовете и бяхме доволни, а тях май все още ги има. Защо са спрели сухата храна, не знам.

# 566
О, котаракът ми се изхранва само с техните пастети (и от време на време Феликс). На другото се мръщи.

Ще я пробвам, но за избелването на опаковката пише, че избелва до естествения цвят на зъба (явно има по-меко действие и не е много абразивна), премахва петна и е против зъбен камък. Това мен ме задоволява напълно.

# 567
Взех кърпичките за очила и сапун за ръце с аромат диня, харесва ми, може да взема още.

# 568
  • Пловдив
Някакъв препарат за тоалетни чинии ?
Слагам блокчетата едни сини  в казанчето ,но все нещо не ми е ок .
Или пък нещо др. някой да е доволен .

# 569
  • оттам, откъдето започва България
Ползвам от тези: https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1 … rc=27cwb8h3UglwpM: и съм доволна. Вземам ги, когато са на промоция в Кауфланд или където и да е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт