Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 196
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
При другите видове, едва ли, но при тази „пийл-оф“ със сигурност протичат. Нали като я сложиш на лицето, изсъхва и става като найлон, който отлепваш?
Аз взимам от други видове, подхранващи, че кожата ми е много суха и едва ли ще ѝ се хареса тази част с отлепването.

# 691
  • София
Не харесвам и не ползвам маски за лице с отлепване! Увеличават окосмяването на лицето.
  Mr. Green

# 692
  • София
И аз ползвам многократно пакетчето с маската. Твърде голямо е количеството за веднъж.

# 693
  • offshore & overseas
Благодарско за препоръчаната маска, задължително ще я изпробвам и аз. Днес изхвърлих текстилната на Гарние, защото стана ясно, че няма да стигна до нея. И без това четох, че не била нищо особено. Само дето си дадох парите.

# 694
  • Русе
Fearful
Купуваш си нещо.
Няма никакво значение какво и на каква сума. На мен първия път ми ги дадоха за сметка от 12 лв.
Вчера пак ги даваха на всички наред на касата.
Важат обаче само за ДМ на Черни връх.
И в неделя, и в понеделник пазарувах от два различни магазина в два града. Само в София ли ги раздават? Защо на мен никой не ми даде талон Weary

# 695
Днес за пръв път ползвах пастата за зъби с активен въглен. На прима виста не съм никак впечатлена, а ползвам електрическа четка...

# 696
  • София
Колкото пъти съм пазарувала в ДМ, никой не ми е предложил да попълвам талони. От вас разбрах за тях.

# 697
Аз бях спечелила талон за 15 % отстъпка от една скреч карта.Трябваше покупката да е над 20лв и тогава ти дават скреч карта.Още не съм го оползотворила,но ще се възползвам.

# 698
Не харесвам и не ползвам маски за лице с отлепване! Увеличават окосмяването на лицето.
  Mr. Green

И как точно се случва това?

# 699
На тази черната маска виждат ли се после нагледно мръсотиите, както е по клипчетата с оная скъпата черна маска?

# 700
  • Пловдив
Аз още не съм купила пастата с активен въглен, но забелязах, че има и четка от същата серия, с черни косми. Очевидно модата на активния въглен набира скорост.
Аз си я взех и пробвам ,но не виждам нищо за сега .
Седмица някъде е ползвам .

# 701
  Mr. Green

откъсват финия мъх от лицето
няма да поникнат брада и мустаци, но аз също от години не си правя "кола" на лицето с отлепващи се маски

# 702
  • Плевен
На тази черната маска виждат ли се после нагледно мръсотиите, както е по клипчетата с оная скъпата черна маска?
Да, виждат се.

# 703
На мен не ми откъсват мъх и нищо не ми става
Не мажа цялото лице, само т зоната
И едно пликче от черната маска ми стига за т зоната за веднъж. Маже се дебел слой.

# 704
  • София
  Mr. Green

откъсват финия мъх от лицето
няма да поникнат брада и мустаци, но аз също от години не си правя "кола" на лицето с отлепващи се маски

newsm10    Понякога финия мъх става в плътни  косъмчета при редовно ползване....

Общи условия

Активация на акаунт