Пазаруване от George(Asda) - Тема 9

• 114 882
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
Аз поръчах от Джордж. Регистрирах се, написах си адреса и телефона, имената, въведох данните от картата и избрах артикули, които могат да се доставят с директна поръчка. След това получих няколко имейла кое кога са пратили с номер на товарителница. Следя си пратката и когато дойде в България се обаждам на Спиди и им давам пак адреса и телефона си - в Асда не си правят труда да ги впишат и ако не ги следиш, няма как Спиди да ти я доставят.
Днес ми пристигна първата част на пратката. Панталончета, размерът 1,5г - 2 май ще е ОК - според мен си отговаря на 92 номер.  Материята - приятна. ОБАЧЕ - панталонките бяха директно метнати в плика на куриерската фирма, имаше една огромна дупка на този плик, през който се подаваше закачалката. И това са бебешки дрехи, които са минали през всичката мръсотия на този свят и на всичко отгоре с пратки от цял свят са се валяли. Сега ги пера на 90 градуса и много се чудя какво да ги правя. Честно казано ако и втората част на поръчката ми дойде така, направо няма да поръчвам пак.

# 526
и това ми е ок..оффф 15пъти пробвах вече..даже и от телефона, но не става

Каква грешка дава?
да си променя настройките на плащането..еми днес сутринта стана, незнайно как.. голям зор видях тоя път

# 527
ОБАЧЕ - панталонките бяха директно метнати в плика на куриерската фирма, имаше една огромна дупка на този плик, през който се подаваше закачалката. И това са бебешки дрехи, които са минали през всичката мръсотия на този свят и на всичко отгоре с пратки от цял свят са се валяли. Сега ги пера на 90 градуса и много се чудя какво да ги правя. Честно казано ако и втората част на поръчката ми дойде така, направо няма да поръчвам пак.
Това сериозно ли?
Simple Smile всичко идва така.. Нали го переш?
А защо на 90 градуса ?!
Всичко пера на 40 градуса, никога не е имало никалъв проблем.
Ти ако знаеш как ги шият гола ли ще ходиш Simple Smile))

# 528
Ами сериозно е, да. Досега каквото и да съм си поръчала е идвало опаковано веднъж от производителя, веднъж в торбичка Но ок, не са го опаковали. Поне да не беше отворена торбата, размахана, те я хвърлят по земята, дрехите се валят насам - натам. И колкото до това как ги шият, дрехите минават едно производствено пране, което освен да обира свиваемостта и химически изчиства от мръсотии. Отделно се и гладят, което допълнително дезинфекцира. Всеки си преценя разбира се, но на мен не ми е приятно да ми метнат една полуотворена пратка с мръсни до побъркване дрехи, дето всеки е стъпвал върху тях. Поръчвала съм си досега от много места и такова чудо не съм видяла.  
ПП: Досега съм получавала и пращала много пратки, но полуотворена пратка, която торбата й да е разкъсана и да изпада от нея съдържанието, което съдържание не си познава цвета от прах и мръсотият - е, такава пратка не бях виждала.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 19:11 от prolet_inchen

# 529
Simple Smile)
Свиквай...със Спиди толкоз...
Но и чувалите са им смотани де..
На МК и Теско кашоните се разпадат и разжлямбват..
Друго си е от магазуна в торбичка...
Ама и там как са го получили и колко пода са помели не е много ясно...

Подай жалба Simple Smile)) ще ти се извинят 16 пъти и ще те посъветват да ползваш Click&Collect Simple Smile

# 530
Ами, не. Мисля да се върна към Next, Зара и HM, ако тук не се получат нещата. Иначе дрешките им са качествени - въртях ги въпросните панталонки 120 минути на 90 градуса и 240 минути на 60 градуса - нищо им няма Simple Smile Даже черният панталон не е пуснал цвят. Не се реших в сушилнята да ги пусна, даже и аз не съм толкова луда Simple Smile Но ще ги изгладя и ако още има панталон след това ще му ги обуя.

# 531
Една капачка Импресан или друг дезинфектант за пране би свършила по-добра работа от пране до откат.

Не ми се е случвало да пристигат разкъсни пратки, но поръчвам с превозвач.

# 532
И аз само с превозвач получавам пратките си, но никога не съм взимала скъсан пакет.
За момиченце 102 см. 16-16,кг. какъв размер зимно яке да поръчам- 4-5 или 5-6?

# 533
И аз само с превозвач получавам пратките си, но никога не съм взимала скъсан пакет.
За момиченце 102 см. 16-16,кг. какъв размер зимно яке да поръчам- 4-5 или 5-6?
5-6

.. скъсани са почти всяка седмица Simple Smile Ако не от ДЖ - ще е разпран кашон от Теско..
Ако не е Теско, ще стърчи закачалка от Маталан... (макар че на Теско и Маталан са по-плътни чувалите, а закачалките пластмасови). На ДЖ тия телове са ужасни .. а как късат дрехите - това е друга тема Sad но.. това им е политиката ако искаш, никой не те кара да пазаруваш насила...

Все пак главно ги обработват хамали и шофьори.. и грам не им дреме Simple Smile

На работата по същия начин получаваме всякакви пратки и поне 30% от тях имат проблем с нарушени по един или друг начин опаковка.. Куриери - караш се, сменяш, пускаш жалби. Промяна никаква.
НО в крайна сметка щом вътре съдържанието е ОК - не виждам проблем..

Не ги перете толкова тия деца, после ще пълните здравния форум с бацили и болести.. Оставете ги да дишат Simple Smile

Зара и Некст супер - ама на цени по *2 и *3 напоследък.. айде няма нужда за обличана 3 пъти дреха..

# 534
prolet, въртя всички дрехи в сушилнята. Не знам защо го считате за лудост. Дрехите са достатъчно качествени, а и аз не мисля да ги хербаризирам за поколенията, нито да ги дарявам на музей. GrinningЩом сте недоволна от Спиди, поръчвайте с превозвач и да ви ги изпращат с Еконт, ако сте в по-малък град.

Някой питаше за памперси от Асда. Дори с доставката на превозвача ми излизат по-евтино. Особено Little Angels са направо без пари и съм много доволна от качеството.

# 535
Аз избягвам сушилнята, защото се свиват. Миналата зима бях сложила долнищата на сина и след това му бяха над кокалчетата Grinning

# 536
И аз се чудех ако ги сложа в сушилнята дали ще се свият, почти всички памучни бебешки дрешки пише на етикета да не се слагат в сушилня. Иначе и аз не пазя нищо - един сезон максимум и хвърлям.
Значи явно им е практика на Джордж да ги пращат така дрешките. Ще взема да пробвам наистина с превозвач следващ път.

# 537
Здравейте, има ли вариант да сменя артикул от вече направена поръчка в рамките на 24 часа или не? Става въпрос за детски дрехи с доставка до Бг.

# 538
Здравейте, има ли вариант да сменя артикул от вече направена поръчка в рамките на 24 часа или не? Става въпрос за детски дрехи с доставка до Бг.

Не може.

# 539
  • ВАРНА
От каката запазени дрешки без проблем обличам на малката,след всяко обличане минават пране и сушилня,не са мръднали особено Peace Дрешки и на Некст и на Мадъркеър сме имали,не скачам до небето от качеството им,още повече съпоставено с цената Peace

За разкъсаното - на няколко пъти получавам скъсани дрехи,защото като са ги влачили закачалките са пробили найлона и са се влачили по земята,последния път това беше ленена рокля подарук за майка ми и много ме е яд.Поръчвам с превозвач .

Общи условия

Активация на акаунт