Пазаруване от George(Asda) - Тема 9

• 114 892
  • 808
  •   1
Отговори
# 510
Пробвах и с директна доставка и не става...какво да направя не знам..

# 511
Телефонния номер коректен ли е?Картата валидна ли е,пари има ли ?

# 512
Телефонния номер коректен ли е?Картата валидна ли е,пари има ли ?
да...а за пореден път пазаря с тази карта

# 513
 сега обърнах внимание горе в левия ъгъл където пише крайната дата за доставка на поръчка е 4.10., а тя дойде на 29.09. Да не би заради това да не ми дава да изпълня поръчката?

# 514
Няма връзка една поръчка с друга,виж си наличността.

# 515
наличността си ми е наред, имам повече в картата отколкото ми трябват .. сега как да си завърша поръчкатаа ..... Rage

# 516
Горе вдясно знаменцето какво е,виж да е на съответната държава,до където пускаш

# 517
и това ми е ок..оффф 15пъти пробвах вече..даже и от телефона, но не става

# 518
и това ми е ок..оффф 15пъти пробвах вече..даже и от телефона, но не става

Каква грешка дава?

# 519
аз днес цял ден се опитвам да пусна поръчка в асда гросъри и не ми приема картата...виза електрон е..даже няма къде да си вкарам 3те цифрина гърба на картата,аз ли нещо бъркам.Също сменях билинг адреса, въпреки че знам че трябва да е на превозвача, но не става.

# 520
Някои карти май просто не ги приема. Аз имах такъв случай с карта на Ализнц. Е, какво ли не направих и не я прие и толкова. Ако имате възможност опитайте с друга карта.

# 521
  • European Union
Преди няколко дни пуснах поръчка, успях да я завърша някъде от 7-8 път и може би 3 часа след като я бях започнала. Даваше ми различни грешки на последната стъпка. Сменях браузъри, вадих и добавях стоки, от ДСК три пъти ми пращаха смс с код за потвърждение и не ставаше. Накрая взе че стана, просто без никаква логика

# 522
Здравейте искам да попитам за първи път искам да поръчам сама от джордж, с доставката от спиди . Може ли някой да ми разясни как стоят нещата , трябва да си направя регистрация , да си дам бг номера , адреса и данните на картата ? Доставката ми ще е 10-15 паунда , ако пазарувам до 100лв ? Общо взето това ли е или бъркам нещо ? Ако е от значение , картата ми е на ДСК , има ли проблем с тях ?

# 523
Поръчвате ли памперси от асда? Гледам, че са на много изгодни цени, но се чудя не се ли оскъпяват много заради тежестта. Thinking

# 524
Аз веднъж поръчвах и като платих на превозвача, цената стана като тук като са на промоция. Но явно от друг сайт или при промоции разни са на сметка, защото има по цял камион памперси при превозвача като ходя да си вземам пратки.

Общи условия

Активация на акаунт