Пазаруване от George(Asda) - Тема 9

• 114 880
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Никога не са се свивали дрешките от Джордж в сушилнята. Нито на Мадъркеър. Само българските и китайски неща се свиват, но те и без сушилня се разкатават след пране.

# 541
  • София
Здравейте, искам да поръчам повече от 35 артикула...като напълня кошницата с 35 бр..пусна поръчка, платя доставка и т.н. после като започвам да пълня с останалите неща пак ли плащам доставка за втората поръчка???

# 542
Здравейте, искам да поръчам повече от 35 артикула...като напълня кошницата с 35 бр..пусна поръчка, платя доставка и т.н. после като започвам да пълня с останалите неща пак ли плащам доставка за втората поръчка???
Да. Нова поръчка е.

# 543
Аз също намирам цените на Мадъркеър, Зара, Некст и Маталан доста високи в сравнение с Теско и Асда. Уточнявам, че проблем с опаковките никога не съм имала и съм доволна от качеството.

# 544
Напоследък цените на George са по- високи и настигнаха Некст. Туниките на Некст са по 13 лв., а на George най- евтината е 6 паунда. Клинчета на Некст има за по 8 лв. Аз основно за ДГ купувам и за това гледам не толкова скъпите стоки. Теско TU ли са или F&F?

# 545
  • София
Теско са F&F.
само че в некст няма намаления, пък по другите места има, макар и по-рядко.
и тогава цените са си направо ниски.

# 546
Mothercare поне пускат често намаления. George сега покрай бебето пак ми е сред онлайн предпочитанията, но каката като стана на 6-7 асортиментът за нея рязко намаля, за сметка на цените, които рязко скочиха.

# 547
За бебета, да има някакви намаления, но за деца на 4-5 г. и нагоре вече е друго. От кога няма намаление не помня. Пуснаха някакво мижаво за летни дрехи и то по 5-6 парцалки. То ако чакам намаление, ще дойде пролетта и ще пуснат останали зимни бройки размер 1 1/2-2 г. или такива, които почти никой не иска. Редовните им цени са по- високи в сравнение в миналата година.

# 548
  • NE
Теско леко вдигнаха качеството в сравнение с преди 3-4 г., но недостатъка им е че бебешкото е леко малко. От Маталан съм безкрайно разочарована. Едни тениски стана на дупки веднага. Мадъркеър са доста скъпи в сравнение с качеството, което предлагат.

# 549
  • NE
Теско леко вдигнаха качеството в сравнение с преди 3-4 г., но недостатъка им е че бебешкото е леко малко. От Маталан съм безкрайно разочарована. Едни тениски стана на дупки веднага. Мадъркеър са доста скъпи в сравнение с качеството, което предлагат.

# 550
Има си намаление за всичко, дори редовно, но се иска дебнене.
В Теско има нон стоп... Пускат и неща 1-3 лири всеки ден единични бройки - със следене се купуват супер неща.
Това лято се обзаведох и аз със сумати рокли и панталони от 20-30 на 5-6 лири...

# 551
Все не мога да си харесам нищо от Теско. Явно трябва да следя. Дрехите на Джордж са в пъти по-евтини от Некст. Няма база за сравнение. Качеството на Мадъркеър ми харесва - до сега не са ме разочаровали, те правят сериозни намаления, които трябва да се дебнат иначе бързо свършват. Напоследък поръчвам от GAP - пускат много кодове и безплатна доставка. Също и Vertbaudet. В Амазон също излизат добри неща на тънки цени, особено на марката Name It, която много харесвам.

# 552
Все не мога да си харесам нищо от Теско. Явно трябва да следя. Дрехите на Джордж са в пъти по-евтини от Некст. Няма база за сравнение. Качеството на Мадъркеър ми харесва - до сега не са ме разочаровали, те правят сериозни намаления, които трябва да се дебнат иначе бързо свършват. Напоследък поръчвам от GAP - пускат много кодове и безплатна доставка. Също и Vertbaudet. В Амазон също излизат добри неща на тънки цени, особено на марката Name It, която много харесвам.
С GAP  как стоят нещата откъм доставка, че не съм наясно с тях? Иначе на Name it и аз съм много доволна, особено бодитата са много мекички и нямат мърдане..Мадъркеър пък наистина са скъпи ама по намаления си заслужава..като качество също не са лоши, на Некст нямаме още нищо, но защото от англ. сайт не мога да си пазаря .. пък мн скъпи ми се виждат в Директа..

# 553
  • NE
Мисля, че GAP си доставят до адрес на превозвач. Една приятелка носи на децата подаръци оттам. Няма мърдане, особено дънките. Лошото е че номерата с с голям интервал - например 6/12 месеца и идват доста големи. Оттам имаме една тениска, чийто скелет на динозавър свети в тъмното.

# 554
Yasmina, поръчвам с превозвач. Буквално всеки ден има кодове. Да, размерите са малко по-обхватни, но веднъж поръчаш ли - започваш да се ориентираш. Качеството е безупречно. Дори на себе си поръчах рокля.

ПП: Мога да отговарям в бгмама само с "Бърз отговор" иначе ми дава грешка. Само при мен ли е така ?

Общи условия

Активация на акаунт