Черешката на тортата - сезон 8

• 96 384
  • 974
  •   1
Отговори
# 645
Ами много тънко ги иронизира, ама ония не се усещат.
Кви анцузи бе, Бижу, всички сме манИкенки у копринени пеньоари.

# 646
  • София
Ами много тънко ги иронизира, ама ония не се усещат.

Аз говоря за коментарите, които прави, когато не са заедно.

# 647
Да, много тънко подмята на домакините кога, как и защо са се разделили...ама те като не разбират...

# 648
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мдааа! В този формат се запознахме с уменията на шеф-готвачите по софийските заведения..
Продуцентите трябва да си ''вдигнат'' критерия при избор на участниците...Или каниш вкъщи и показваш какво можеш....или аут! А ако не намерят ''куражлии'' .....Край на предаването.....Ама да правиш зрителя на идиот....И да му пробутваш такъв буламач.....Айде, холан....!!!!
Здрасти Фен...Неннчитууууу

# 649
  • София
Мдааа! В този формат се запознахме с уменията на шеф-готвачите по софийските заведения..
Продуцентите трябва да си ''вдигнат'' критерия при избор на участниците...Или каниш вкъщи и показваш какво можеш....или аут! А ако не намерят ''куражлии'' .....Край на предаването.....Ама да правиш зрителя на идиот....И да му пробутваш такъв буламач.....Айде, холан....!!!!
Предполагам, че би имало доста желаещи да участват, от съвсем обикновените хора, но никой не им дава шанс.Само техни хора си канят.

# 650
Продуцентите трябва да си ''вдигнат'' критерия при избор на участниците...Или каниш вкъщи и показваш какво можеш....или аут! А ако не намерят ''куражлии'' .....край на предаването.....Ама да правиш зрителя на идиот....И да му пробутваш такъв буламач.....Айде, холан....!!!!

Общо взето, това мисля и аз. Омръзна ми да гледам посрещане на гости в заведения, храната се приготвя с чужда помощ или завоалирано ни представят някакви приготвени вече ястия за свои. До сега Терза Маринова и Тачо са ми фаворити, донякъде и Деси. Останалите да си гледат работата. А кифлата от тая вечер нямам намерение да я коментирам хич.

# 651
А какъв беше проблемът Тачо да седне среещу Лиана, а не да стои на ъгъла на масата, даже извън нея? Стол ли нямаха?  newsm78

# 652
Предполагам, че би имало доста желаещи да участват, от съвсем обикновените хора, но никой не им дава шанс.Само техни хора си канят.
То май някога предаването се казваше "Перфектната вечеря" и участниците бяха съвсем обикновени хора. Но, пусто, ВИП-овете са по-интересни уж на хората. И с Биг Брадър е така - по-жълто - по-интересно било Close . Даже и полу-ВИП Ферма направиха, както предлагахме тук в темата за предния сезон (прочели са гадовете и го направиха  Twisted Evil ).

Ники Кънчев обсъждал личния им живот - е, много ясно, това му е ролята, толкова ли е трудно да се досети човек. Grinning

# 653
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А какъв беше проблемът Тачо да седне среещу Лиана, а не да стои на ъгъла на масата, даже извън нея? Стол ли нямаха?  newsm78

Ами ще пречи на камерата, може би!  Mr. Green
А какви вечери гледахме при Катето Евро, Дим Дуков, Камен Во.,Славчо Пеев.

Здрасти и на теб, Дрийми!

# 654
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toва му е ролята?
Поканен е в кулинарно шоу и неговата задача е да се покаже като домакин и гост.Това,че е нетактичен и си вре носа в чуждите животи и грозно подмята,не е роля,а възпитание.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 00:34 от Beautyholicа

# 655
Toва му е ролята?
Поканен е в кулинарно шоу и неговата задача е да се покаже като домакин и гост.Това,че е нетактичен и си вре носа в чуждите животи и грозно посмята,не е роля,а възпитание.Той такова засега не показва.
Е, щом не схващаш, че самите "звезди" искат да бъдат обсъждани, та да се шуми повече около тях, твой проблем.
И изобщо - за какво участват в такива тъпи предавания? Никога нямаше да се сетя, че съществува някаква си "певица" Лияна, ако не участваше в Черешката. Mr. Green

# 656
И той жертвоготовно се поставя сам в ролята на махленска клюкарка, за да им е добре на "звездите"?

# 657
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Участват,защото искат ефирно време и реклама,а не да търпят подмятанията на Кънчев.
Аз доколкото знам,той е загубил дете..интересно ми е,ако някой от другите участници започне да го разпитва пред камерата на тази тема,как ще реагира?
Липса на всякакво възпитание и такт!

# 658
И той жертвоготовно се поставя сам в ролята на махленска клюкарка, за да им е добре на "звездите"?
Ми нищо чудно! Нали това го храни после - вип брадъра...

# 659
А какъв беше проблемът Тачо да седне среещу Лиана, а не да стои на ъгъла на масата, даже извън нея? Стол ли нямаха?  newsm78

Ами ще пречи на камерата, може би!  Mr. Green
А какви вечери гледахме при Катето Евро, Дим Дуков, Камен Во.,Славчо Пеев.

Здрасти и на теб, Дрийми!

Сузи  Hug 

Доста необмислено от страна на Лиана, а Кънчев като толкова се възмущава и реже от точките заради липсата на домашен уют да не би да ги посрещне утре у дома?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт